Jediny benefit ktory uznavam a ktory nam aj zamestnavatel poskytuje je 5dni dovci naviac.
/apropo pozerat filmy na notebooku teda nie je nic moc/
toto ani neviem poriadne ako bolo myslene, asi nieco v zmysle "ked tam idem robit tak to musi byt obrovska stabilna firma aj na dnesnu situaciu"Veľkosť, stabilita a prosperita firmy. Rok vzniku, počet zamestnancov ani výška obratu nikoho nezaujíma. Že ste veľkí a stabilní sa očakáva automaticky.
So vsetkym sa ani ja neztotoznujem, ale suhlasim s tym "benefitom" vo forme mobilu a notebook-u. To nie je benefit, to je samozrejmost, ked chce firma od teba nejake vykony. Niekomu sa ocicka rozsvietia, ked sa spomenie notas a mobil. Ja by som napr. mobil s radostou svacol do rieky, no nemozem. Notas som odmietol, dostal som naslahany desktop. Teraz robotu riesim len v robote. S tou velkostou a stabilitou je to take individualne. Ked sa niekto tlaci do firmy s 15 ludmi, to je jeho vec. Kazdopadne krachujuca firma nebude utracat prachy na nabor novych ludi.Hegy napísal:kinjeril to je nazor lokalnej skupiny ludi, najma ajtakov.
Ja sa asi s polovicou clanku nestotoznujem a isto nebudem sam.
toto ani neviem poriadne ako bolo myslene, asi nieco v zmysle "ked tam idem robit tak to musi byt obrovska stabilna firma aj na dnesnu situaciu"
Vlastne sa mi to ani nechce rozpisovat ku kazdemu by ma nieco napadlo no clanok je pisany v duchu ja a moji kamarati tvrdime toto a toto.