Druhy wifi router alebo silnejsia antena?
Druhy wifi router alebo silnejsia antena?
Ahojte, mam ADSL od telekomu, mam jeden wifi router tp-link, no jeho signal mi nepokryva vsetky casti domu a zahradu ako by som chcel. Rozmyslal som najprv nad silnejsou antenou, ale myslim si, ze lepsi by bol druhy router. Tam by som to zas potreboval asi ako repeater, alebo nejak prepojit bezdrotovo. Viete mi poradit, co by bolo lepsie? Dakujem.
Re: Druhy wifi router alebo silnejsia antena?
Pokiaľ chceš trochu silnejší signál a lepší prenos tak druhý router, potom to nejak rozmiestniť aby ti to vykrylo všetko čo chceš. Nastaviť jedno AP, druhý napr. repeater / bridge a hotovo 
Aky je rozdie medzi repeaterom a bridgeom? A este jedna otazka, ked budem prechadzat medzi dvoma routrami, nebude sa to z jedneho akoby odpajat a na druhy pripajat?
//autoeditácia príspevku (10 Júl 2013, 17:51)
Ospravedlnujem sa za upovanie temy, ale nevie mi nikto poradit? Hadal som na nete, no nejak z toho neviem vyjst, co som nasiel, tak tam pisalo, ze funguje to na inom principe, ze z casti je to to iste, ale aj tak by som sa preistotu chcel opytat, aby som nekupil blbost. Dost mi to suri, dakujem vam velmi pekne
//autoeditácia príspevku (10 Júl 2013, 17:51)
Ospravedlnujem sa za upovanie temy, ale nevie mi nikto poradit? Hadal som na nete, no nejak z toho neviem vyjst, co som nasiel, tak tam pisalo, ze funguje to na inom principe, ze z casti je to to iste, ale aj tak by som sa preistotu chcel opytat, aby som nekupil blbost. Dost mi to suri, dakujem vam velmi pekne
ja by som ti odporucil extender ... je to jednoucelova masina stoji cca 30€ a funguje to super.... http://www.pricemania.sk/katalog/router ... e-5114838/ jednoducha instalacia (ak mas tp-link router nakonfigurujes to stlacenim jedneho tlacitka...)