Ako ženy rozmýšľajú

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Re: Ako ženy rozmýšľajú

Príspevok od používateľa kayko »

Terepin napísal:Avšak bojovať o dievča? Ja ti nevím, Karle, ale ja som pacifista. Nepáči sa mi predstava, že by som mal na ulici mlátiť hubu každému, kto sa usmeje na moju priateľku...

bojovat o dievca sa da aj inak ako to robia zvieratka, ku ktorym prirovnal zeny Uplink. To by som musel chodit na rande rovno s nozom namiesto kytice...
Terepin napísal:Ty vole, ja, keď si niečo zaumienim, tak si za tým idem jak buldozér
skor ako vol :P
Terepin napísal:Ja si vždy dopredu analyzujem veci ešte predtým, než sa do nich pustím.
Zrejme si nikdy neanalyzoval chybne, inak by si dnes bol mentalne celkom inde :wink:
Ale vsak pohoda nikto nie je dokonaly, lutovat mozes len to, co si v zivote neurobil, alebo neskusil, lebo to co sa stalo uz sa vratit neda... najvacsi nepriatel cloveka je jeho vlastna mysel, ktora mu brani prekonavat seba sameho...
Terepin
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Terepin »

Si myslíš, že moja názory pochádzajú z nocí, keď sa mi myseľ nachádzala v drogovom vývare?

//autoeditácia príspevku (16 Júl 2013, 13:46)
kayko napísal:
bojovat o dievca sa da aj inak ako to robia zvieratka, ku ktorym prirovnal zeny Uplink. To by som musel chodit na rande rovno s nozom namiesto kytice...
Nemám peniaze na to, aby som mohol bojovať o dievča aj mierovou formou.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

a zas tie peniaze... ale na to aby si si kúpil hru na pc peniaze máš
Terepin
Addict
Addict

Pretože tá hra pri mne zostane do mojej smrti. A bude ma baviť celé roky, možno i celý život.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

A hrali pc hry stastne az kym nepvypli prud :smt044

Ale netrep, tu hru dohras a kupis si inu...

Nemam peniaze => chod si ich zarobit
Niesom pekny => zacni sa o seba starat
Zenska so mnou nevydrzi ani 5 min => zacni sa starat aj o nu...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Terepin napísal:Pretože tá hra pri mne zostane do mojej smrti. A bude ma baviť celé roky, možno i celý život.
no to by som chcel vidieť, či si tú hru zahráš znova aj po prejdení, povedzme o 10 rokov kde bude grafika hier niekde úplne inde. To ako keby si máš teraz zapnúť napríklad return to castle wolfenstein. Určite by ťa tá hra nebavila. Ani dejovo (lebo si ju prešiel), ani grafikou. A nehovoriac o tom, že ju možno po pár rokoch ani nespustíš. Takže to je kus odpadu, kým o žene - vo všeobecnosti priateľovi - sa to povedať nedá
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Stále nechápem prečo by mal vrážať prostriedky [čas, financie, energiu, mladosť] do niečoho, čo ich tak neefektívne spaľuje - žena. Keď si môže kúpiť výbavu na horolezectvo, alebo bicykel, nové drahé tenisky a behať každý deň, zbierať modely a tešiť sa z nich, robiť iný šport, kúpiť si auto, byť na trhu s akciami a kvantom iných činností, ktoré aspoň viete čo spravia po roku, dvoch, troch.

Každá žena po mne chce hlavne jedno, dôveru, už tam sa "rozchádzam" v len potenciálnom začatí vzťahu, lebo sa jej vždy spýtam či nikdy v živote nikoho neoklamala, nepodviedla, nepod*ebala priateľa, etc. No čuduj sa svete, kto je z Vás bez viny nech hodí kameňom, ani jedna. Ja im vždy poviem že never ani Ty mne, ani ja Ti nebudem veriť, urazí sa a odíde.

Žena po Vás chce niečo, čo Vám sama nevie dať, tak načo vôbec začínať ten vzťah? Ja osobne som nikdy svoju babu nepodviedol, ani len náznakom, ani chuť tam nebola, ani nič, mám to v povahe. Nemusím s tým bojovať ani nič. 99,9% žien čo som spoznal za svoj život buď poviedli, alebo s tým museli bojovať. Prečo by som mal venovať prostriedky tak patetickému tvoru ako je žena?

Len aby sa mal o mňa kto postarať na starobu? Aby som mohol zasunúť do vlhkej a smradľavej diery? Alebo prečo vlastne? Nevidím dôvod. Dajte ho aj mne, aj Terepinovi a zmeníte svet...nie len nás.
Terepin
Addict
Addict

audiotrack napísal: no to by som chcel vidieť, či si tú hru zahráš znova aj po prejdení, povedzme o 10 rokov kde bude grafika hier niekde úplne inde. To ako keby si máš teraz zapnúť napríklad return to castle wolfenstein. Určite by ťa tá hra nebavila. Ani dejovo (lebo si ju prešiel), ani grafikou. A nehovoriac o tom, že ju možno po pár rokoch ani nespustíš. Takže to je kus odpadu, kým o žene - vo všeobecnosti priateľovi - sa to povedať nedá
Painkiller vyšiel v roku 2004. Hrajem ho aktívne celých tých 9 rokov a stále ma baví. Šokujúce, však?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Ja hrávam Lineage 2 od Chronicle 1 10 rokov, šokujúce, však? :) toľko zábavy, dobrého pocitu a príjemných chvíľ, čo som zažil v Lineage 2 mi zatiaľ nedal nikto iný okrem vl. rodiny, na tejto mizernej Zemi. Krutá realita.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Uplink ale ved zenam ani verit netreba, zeny staci lubit... a predovsetkym treba byt o krok pred nimi, lebo ked zaostanes, prestane si ta vsimat a zacne si vsimat toho pred sebou...
Take su zeny, ale PC hra nie je o nic lepsia, ked sa jej venujes povrchne, tak tiez ju nikdy nedohras az ta to prestane bavit :D
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

kayko - Bohu žiaľ, je to presne tak ako si napísal, s tými ženami. Musíš byť vždy o krok v pred, zabávať ich, vymýšľať program, a somariny. Neviem, mám skoro 30 rokov a som z toho unavený, už len z myšlienky že to robím. Chcú byť rovnocenné a rovnoprávne, tak nech ma zabávajú, dobývajú, nech som žiadaný. Nuž, Bohu žiaľ nebudú to robiť a nebudem žiadaný, lebo to tak ostatní muži zariadili. Správajú sa ku každej chudere ako ku nedostatkovej nerastnej surovine, ako ku niečom čo je vzácne. Riadny bullshit. A preto sme my chlapi v takých sr*čkách akých sme. Príde "normálna" žena a je pre nás diamant, niečo megavzácne, len preto že nie je ako zvyšok sprostých pipiek, nie je to otrasné?

Nech sa páči, ak chcete otročiť slečnám, be my guest, avšak mňa do svojej patetickej a úbohej hry neťahajte, narozdiel od "girlhunterov" a sukničkárov mám svoju hrdosť.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Uplink to mi pripomina take priblble pravidlo, vraj "kazda zenska chce to, co nemoze mat". V skutosnosti chce kazda zenska to, co maju tie ostatne, inak by ste ty s Terepinom boli najziadanejsi :)
Nuz nepopieram fakt, ze zeny su jak slepice, ale nikdy ine neboli, boli predurcene na "znasanie vajec", svojim myslenim niesu totiz schopne chlapom sa vyrovnat, preto si to kompenzuju dozadovanim zrovnopravnenia, inak by pochopili, ze su odlisne fyzicky aj mentalne, lebo je to dane prirodou. Je to ako ked sa kvet chce vyrovnat stromu len preto, lebo tiez vyraba kyslik.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

kayko napísal:Nuz nepopieram fakt, ze zeny su jak slepice, ale nikdy ine neboli, boli predurcene na "znasanie vajec", svojim myslenim niesu totiz schopne chlapom sa vyrovnat, preto si to kompenzuju dozadovanim zrovnopravnenia, inak by pochopili, ze su odlisne fyzicky aj mentalne, lebo je to dane prirodou.
grandiózne, ja toto len naznačím nejakej žene, veľmi diplomaticky a znesie ma do 7meho pekla v mysli. :smt023 tak a teraz by sme mali porozmýšlať ako Ti zabezpečíme witsec program, lebo po tomto výroku budeš enemy of the womanhood na muške všetkým feministkám a to worldwide :D budem Tvoje príspevky čítať pozornejšie, lebo všetko nasvedčuje tomu, že Ty chlape, Ty máš ešte o kolečko na viac ako ja :D...aj keď mu možno chýba jeden či dva zuby, ako tým mojim...
kayko
Medium Professional
Medium Professional

tak ale sak keby chlap nezacal pisat, zena by nikdy necitala... zeny su na tolko vyspele, na kolko im to muzi umoznili :psssst:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Jeden klinec za druhým :lol:
kayko
Medium Professional
Medium Professional

vsak kazdy isto vie, ako sa hovori uspesnej zene... vdova :)

//sorry baby slubujem, ze dnes vecer tu svoju 3x pomilujem, inak uz zacinam nenavidiet sam seba :smt043
kookie
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa kookie »

kayko napísal:Uplink ale ved zenam ani verit netreba, zeny staci lubit... a predovsetkym treba byt o krok pred nimi, lebo ked zaostanes, prestane si ta vsimat a zacne si vsimat toho pred sebou...
Pozor, ani chlapovi sa nesmie žena zunovať, inak skočí za inou :wink: . To je jednoducho vzťahová "logika", chodí to tak u oboch pohlaví.

//autoeditácia príspevku (16 Júl 2013, 19:08)
kayko napísal:
//sorry baby slubujem, ze dnes vecer tu svoju 3x pomilujem, inak uz zacinam nenavidiet sam seba :smt043
:lol:
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Terepin napísal: Painkiller vyšiel v roku 2004. Hrajem ho aktívne celých tých 9 rokov a stále ma baví. Šokujúce, však?
pri tebe ma nič nešokuje. Takže šokujúce nie. Možno zvláštne. Ale ty sám si zvláštny
Terepin
Addict
Addict

uplink napísal:Ja hrávam Lineage 2 od Chronicle 1 10 rokov, šokujúce, však? :) toľko zábavy, dobrého pocitu a príjemných chvíľ, čo som zažil v Lineage 2 mi zatiaľ nedal nikto iný okrem vl. rodiny, na tejto mizernej Zemi. Krutá realita.
Tak tak. Nemať PC, tak by som mal de facto nulovú sociálnu interakciu. Vďaka nemu mám možnosť komunikovať s ľuďmi, ktorí majú rovnaké záujmy, ako ja. A tiež je to vynikajúci spôsob, ako uniknúť z reality.
Terepin
Addict
Addict

audiotrack napísal: pri tebe ma nič nešokuje. Takže šokujúce nie. Možno zvláštne. Ale ty sám si zvláštny

Hovorí to niečo pojem srdcová záležitosť? Očividne nie.
Napísať odpoveď