Dexter
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dexter
z traileru som to pochopil tak, ze vogel pise o dexterovi knihu... jej dni su zratane 
Tommy : teraz si to celé pokazil, nič také som z toho nevyčítal... 
DEVZYO1G napísal:Spoiler
podla mna ju dexter aj tak nakoniec zabije
Spoiler
osobne tipujem, ze v tejto serii pojde dole minimalne Quinn, Dexter ho zabije. Debra sa snad spamata a bude zas OK.
-
Soviet
Darca
Ty brdo..tak toto som necakal na konci ..Ma len tak prebralo
Svinstvo takto ludi prebudzat 
Uz sa nam to krati kurnajz
Uz sa nam to krati kurnajz
Dosť dobrý diel, až mi je smutno, že o chvíľu sa to končí, fakt geniálny seriál..
-
TommyHot
Addict
Spoiler
deb a vogel treba urychlene zabit.. v opacnom pripade skonci dexter v kresle...
-
Old Dirty Bastard
Guru
Vogel is a big phony!
http://www.bbc.co.uk/news/science-environment-23431793
Psychopaths do not lack empathy, rather they can switch it on at will, according to new research.
Spoiler
Včerajší diel teda slabučký, čakám, že od ďalšej časti sa naplno rozbehne hlavná zápletka série.
-
Nadeo
Guru wannabe
Spoiler
boha musim prestat pozerat ukazky na dalsi diel, aj ked su dobre spravene a nieje to furt celkom tak ako to tam ukazu.. ale dpc 
-
Soviet
Darca
Veru posledny diel z tych slabsich. Som zvedavy co idu vymysliet z takeho kludneho miesta v dalsich castiach.
Spoiler
Dobrý koniec tejto časi by bol, keby oboch v zálive zlikvidoval, takto to je slabé, nudné a stále to isté dookola.
Spoiler
nj tato cast dost zvlastna, necakal som ze tak rychlo kilne toho vraha, myslel som ze to bude hlavny zaporak serie. Som zvedavy, koho tam teraz daju.
-
Soviet
Darca
Ono ma aj zaujalo zopar veci, ktore podla mna odflakli v tejto serii
Spoiler
- Dexter kedysi mal problem zdrhnut z prace a musel sa kadejak vyhovarat, no teraz za nim pride Debra a hned odide v strede pripadu len tak akoby nic
- Padnu do vody s autom a cast zacne s tym, ze sedia v dome. To nikto nesiel auto vytahovat? Nikto v praci o tom netusi? Ani slovicko o tom.
- Pripada mi to tak, ze uz viac nepracuje ako pracuje, ked furt sa kade tade tula
- Vzdy sa snazil Dexter zabijat klasickym sposobom, teda folie atd a teraz proste pichne chlapa a uz je len scena o tom, ako ho zahadzuju. Beru to hlavne co clovek mal rad.
atd
- Padnu do vody s autom a cast zacne s tym, ze sedia v dome. To nikto nesiel auto vytahovat? Nikto v praci o tom netusi? Ani slovicko o tom.
- Pripada mi to tak, ze uz viac nepracuje ako pracuje, ked furt sa kade tade tula
- Vzdy sa snazil Dexter zabijat klasickym sposobom, teda folie atd a teraz proste pichne chlapa a uz je len scena o tom, ako ho zahadzuju. Beru to hlavne co clovek mal rad.
atd
Soviet súhlasím s tebou vo väčšine.
-
TommyHot
Addict
Frco napísal:Spoiler
nj tato cast dost zvlastna, necakal som ze tak rychlo kilne toho vraha, myslel som ze to bude hlavny zaporak serie. Som zvedavy, koho tam teraz daju.
Spoiler
Quinn
Spoiler
Quinn, tak toto sme tu už mali, ešte v prvej sérii Doakes.
Aj táto žena mi pripomína tú situáciu, keď tam bol Miguel Prado.
Skrátka nevedia už vymyslieť nič nové, stále to isté dookola.
Aj táto žena mi pripomína tú situáciu, keď tam bol Miguel Prado.
Skrátka nevedia už vymyslieť nič nové, stále to isté dookola.
Dnes na konci teda riadny šok, ale..
Spoiler
..som rád, že sa vrátila, mám rád tú postavu. A to som si najprv myslel, že Debra je tehotná, keď jej prišlo zle, heh. Inak diel úplne priemerný. Hádam sa konečne začne šou, keď Quinn pôjde po Zachovi, ktorého bude chrániť Dexter.
Nj, na konci som to teda nečakal, ale som rád, že prišlo oživenie