Problem s USB

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
troll11
Medium Expert
Medium Expert

Problem s USB

Príspevok od používateľa troll11 »

Zdravim, mam problem s USB: zmizli mi vsetky subory (pravepodobne virus z kaviarne),ked kliknem na vlastnosti tak pise 3/4 vyuzite miesto ale ked otvorim USB nic tam nie je. Skusal som program "ReneeUndeleter" ale nenasiel som full verziu a na demo sa da obnovit len 2O MB co je zanedbatelne pri 3GB... Prosim poradte co sa da s tym robit

VDAKA
Grim
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Problem s USB

Príspevok od používateľa Grim »

...nemáš tie súbory len skryté?...v Ovládacom paneli si nastav zobrazovanie skrytých priečinkov, mohli by sa ukázať...
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

mam ten isty problem, viem ze na kluci nieco je, ale nic mi neukazuje, sformatujem, ulozim tam veci z notebooku, vyberiem, pozriem sa v druhom pocitaci ze su tam, zbehnem dole k pani nech mi to vytlaci z kluca a ona to tam uz nevidi :?
pricom cez vlastnosti vidno, ze tam nieco je
Dildogripak
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Dildogripak »

skúste ho načítať cez nejaké linuxové distro, nejaké liveCD čo vie pracovať s USB diskami.

O LiveCD a linuxových distrách sa dozviete na googli, nebudem sa rozpisovať.
Ale šanca na záchranu dát z flash diskov ale aj externých diskov je veľmi malá. Ak sa to raz poserie, môžte to hodiť do koša. Malé percento sa dá zachrániť.

Špecializované firmy pýtajú majland za záchranú dát. Ja som raz písal do jednej takej firmy a záchrana dát by ma stála viac ako celý externý disk.
Napísať odpoveď