nezaplatil som ani cent sadol som do auta s prikusnutym jazykom a odisiel som ani som, bez slovawladas napísal:A ja mam nervy? Nezaplatil by som a ani by som s nim nebavil. Nech si vypisuje papierov kolko len chce.
Ta naša policia
Re: Ta naša policia
Jaaaaj, tak to potom nevravim ani makke F
Som pochopil ze si zacvakal a s prikusnutym jazykom odisiel.
No a to si aj daco zapisovali alebo mali pindy?
Som pochopil ze si zacvakal a s prikusnutym jazykom odisiel.
No a to si aj daco zapisovali alebo mali pindy?
zapisoval ked som sadal do auta co sa dialo dalej uz netusim to som mal klapky na ociach a nutil som sa aby som mu nepresiel po nohach sto certov do mna
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Aby si nezapisal SPZ a neprisla ti domov pokuta 
Moze ma na spravnom konani niekto zastupovať ? Pripadne co sa stane ak nepridem z dovodu vycestovania do zahranicia
-
Michaelo
Hardcore addict
Moze, zastup mozes mat vsade, asi az na smrtku.
ALE musi mat splnomocnenie. Tak ako vsade pri uradnom zastupovani.
ALE musi mat splnomocnenie. Tak ako vsade pri uradnom zastupovani.
mynule ma zastavil policajt ze mi nesvietia stretavacie svetla , ze ich mam asi pokazene nech si to dam opravit ...... (obe ziariovky boli vypalene) ... ziadne branie technickeho, pokuty ... jednoduco slusny policajt ...hned ao som zaviezo deti do skolky a zenu do prace som na parkovisku vymenil jednu ktoru som mal v kufri a ked som isiel z prace tak druhu ...
PRECO NEMOZU BYT VSETCI POLICAJTI TAKYTO ..... MAL SOM ZA SEBOU VELMI PRIJEMNY DEN
...
PRECO NEMOZU BYT VSETCI POLICAJTI TAKYTO ..... MAL SOM ZA SEBOU VELMI PRIJEMNY DEN
-
TommyHot
Addict
Aj keby ta chceli pokutovat, tak povies, ze pred jazdou si so to skontroloval a vsetko svietilo a nic ti nemozu.
Dnes na dopravnom inšpektoráte policajt otvorene hovoril o tom, ako nemohol predsa odmietnuť človeka prednostne, keďže sa zaň prihovoril "poslanec z Bratislavy. A to je asi to najmenej závažné, čo taký "pán" poslanec zariadi.
Ako je to prosím vás pri predbiehaní? Môže vtedy auto prekročiť povolenú rýchlosť ak predbieha iné?
Maximalna povolena znamena maximalna povolena. Nie maximalna povolena ked nepredbihas
-
TommyHot
Addict
Kazdopadne od fizla viem, ze do tych 10km/h je to mimo obce tolerovane, ak mu zrovna nedrbe na hlavu...
-
Michaelo
Hardcore addict
Nemenila to nova vyhlaska? Co ja viem, bolo 5km/h v obci a 10km/h mimo, no potom to vraj menili na 5km/h v aj mimo obce.
-
TommyHot
Addict
Neviem ako je to vo vyhlaske, ale v internych predpisoch maju toleranciu 10km/h mimo obce...
Treba si uvedomiť, že sadzobník pokút je len orientačný. Čiže keď ideš v obci 54km/h, tak ti pokutu dať môže, ale nemusí. Takisto keď ideš 60km/h tak to nutne neznamená, že pokutu dostaneš. O konečnej výške pokuty rozhoduje policajt a mal by prihliadať na viaceré faktory (miesto, čas apod.). Je iné (malo by byť) keď prekročíš rýchlosť v noci na prázdnej ceste, kde nikto nie je ako poobede, keď chodia deti zo školy a okolo cesty je plno ľudí. Tuším, že prekročenie o 3km/h vôbec ani neriešia, nakoľko sa jedná o možnú odchýlku prístroja.
Prekrocit povolenu rychlost mozes pri priedbiehani ak si to vyziada situacia, cize bezpecnost premavky (napr rychlo sa priblizujuce auto v protismere). Inac povedane vtedy ak chces zabranit zrazke. To ale treba pravdepodovne dokazat ked policajt bude pytat penaze. Neviem presne ako to je.
V tom prípade platíš za ohrozenie pri predbiehaní a ver mi, radšej by si platil za 15km/h navyše 
K tej tolerancii +10 alebo 5 km. Ide tam o to, že každý prístroj ma nejakú chybu merania. A práve na to sa pri tomto prihliada, že ten prístroj im tú rýchlosť nemusí ukázať presne.
podla technickej specifikacie maju tie ich merace odchylku 4%
uz sa to tu dakte spominalo
uz sa to tu dakte spominalo
50/100*104 = 52
90/100*104 = 93.6

Je zmerana aj nejaka odchylka na tachometri?
90/100*104 = 93.6
Je zmerana aj nejaka odchylka na tachometri?