Assassins Creed 3
Re: Assassins Creed 3
Tak na low FPS som si zvykol, no teraz mám problém, že mi hra po chvíli hrania sama od seba "spadne" do desktopu, s textom AC3SP.exe has stopped working, nie je tam žiadny log, iba "Close Program". Najnovšia verzia hry, ako aj driverov na GPU, fakt ma to štve, neviete niekto?
//autoeditácia príspevku (15 Mar 2013, 15:56)
Takže. Problém, ktorý popisujem vyššie stále pretrváva.
originálne AC3, aj s najnovším patchom - ten istý problém
upirátené AC3 od Skidrowa bez patchu - ten istý problém
upirátené AC3 od Skidrowa s patchom 1.02 aj 1.03 - ten istý problém
upirátené AC3 - repack verzie od dvoch rôznych crackerov - ten istý problém
Hra po pár minútach hrania sekne, spadne, a AC3SP.exe has stopped working.
Intel Core i5 3317u
AMD Radeon HD7670m - najnovšie Catalyst 13.2 (nešlo ani na starých)
4GB DDR3 ram
PC beží v High performance móde, čiže všetky takty sú stále naplno, žiadne zmeny taktov počas hry.
//autoeditácia príspevku (26 Mar 2013, 20:55)
Tak som zistil, že pri downgrade na 12.11 Catalysty to prestane padať. Ale fakt ma štvú tie FPS. Brat, s horším notebookom dostáva cez 35 FPS v Bostone, stabilne. Tento týpek na videu má prakticky rovnaký notebook ako ja, a šlape mu to na 40 FPS. Fakt nechápem, neviete nikto poradiť? Ja mám v Bostone asi 9 FPS, to sa mi zdá až neskutočne málo.
Objavil som toto:
Assassins Creed 3 - 10 FPS, napriek tomu využitie karty okolo 30% s náhodnými dropmi
GRID - 50+ FPS, High, využitie 70-100%
Ako je to možné? Chyba je určite tu.
//autoeditácia príspevku (15 Mar 2013, 15:56)
Takže. Problém, ktorý popisujem vyššie stále pretrváva.
originálne AC3, aj s najnovším patchom - ten istý problém
upirátené AC3 od Skidrowa bez patchu - ten istý problém
upirátené AC3 od Skidrowa s patchom 1.02 aj 1.03 - ten istý problém
upirátené AC3 - repack verzie od dvoch rôznych crackerov - ten istý problém
Hra po pár minútach hrania sekne, spadne, a AC3SP.exe has stopped working.
Intel Core i5 3317u
AMD Radeon HD7670m - najnovšie Catalyst 13.2 (nešlo ani na starých)
4GB DDR3 ram
PC beží v High performance móde, čiže všetky takty sú stále naplno, žiadne zmeny taktov počas hry.
//autoeditácia príspevku (26 Mar 2013, 20:55)
Tak som zistil, že pri downgrade na 12.11 Catalysty to prestane padať. Ale fakt ma štvú tie FPS. Brat, s horším notebookom dostáva cez 35 FPS v Bostone, stabilne. Tento týpek na videu má prakticky rovnaký notebook ako ja, a šlape mu to na 40 FPS. Fakt nechápem, neviete nikto poradiť? Ja mám v Bostone asi 9 FPS, to sa mi zdá až neskutočne málo.
Objavil som toto:
Assassins Creed 3 - 10 FPS, napriek tomu využitie karty okolo 30% s náhodnými dropmi
GRID - 50+ FPS, High, využitie 70-100%
Ako je to možné? Chyba je určite tu.
Nevie niekto kde by sa dala zohnať encyklopédia AC? okrem ubiworkshopu,amazonu,ebay? dik
//autoeditácia príspevku (20 Júl 2013, 0:01)
Hrám hru na max. nastaveniach ktoré sú dostupné(nemôžem zapnúť TXAA) ale hra z ďaleka nevyzerá tak dobre ako na youtube(keď si pozerám videá).Môže to byť starším monitorom(max.rozlíšenie 1280x1024),alebo grafickou kartou ATI Radeon 5750HD? Dosť mi to vrtá v hlave.Dik za pripadnu odpoved.
//autoeditácia príspevku (20 Júl 2013, 0:01)
Hrám hru na max. nastaveniach ktoré sú dostupné(nemôžem zapnúť TXAA) ale hra z ďaleka nevyzerá tak dobre ako na youtube(keď si pozerám videá).Môže to byť starším monitorom(max.rozlíšenie 1280x1024),alebo grafickou kartou ATI Radeon 5750HD? Dosť mi to vrtá v hlave.Dik za pripadnu odpoved.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
5750 je odpad (okrem toho že je slabučká tak má otrasný výkon v tesselácií a compute).. A TXAA je NVIDIA only featurka
Už niečo vydržala a treba ju nahradiť,len chcem vedieť či to môže byť tým...ovládače najnovšie mám aj všetky patche na hru.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Daj sem screen z hry a screen grafických nastavení. Odporúčam ti upgrade na GTX650Ti Boost a zahráš si to na max s TXAA
Dik za tip uvažujem o upgrade.Môj terajší procesor by mal asi s tou grafikou problém,takisto monitor mám len 17palcový...
V SP aj MP mám všetko na max.(max. nastavenia ake mi ponukaju),hra nevyzerá vyslovene zle,ale napr. keď sa načítavá nejaká spomienka a Desmond tam stojí tak vyzerá brutálne zle(viď. screen).Chcem len vedieť či sa to zmení keď to budem hrať na HDmonitore+nejaká nadupaná grafika a max. detaily.
Keď dám low detaily,textúry atď. tak sa mi aj FPS dvihne.
V SP aj MP mám všetko na max.(max. nastavenia ake mi ponukaju),hra nevyzerá vyslovene zle,ale napr. keď sa načítavá nejaká spomienka a Desmond tam stojí tak vyzerá brutálne zle(viď. screen).Chcem len vedieť či sa to zmení keď to budem hrať na HDmonitore+nejaká nadupaná grafika a max. detaily.
Keď dám low detaily,textúry atď. tak sa mi aj FPS dvihne.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Ked je tam Desmond sa hra načítava.. Je logické že keď to dáš na low tak sa ti dvihne FPS
Tak si kúp monitor + cpu + dosku + grafiku..
Tak si kúp monitor + cpu + dosku + grafiku..
ale prečo je to tak? slaba grafika pri načitavaní?
keby som mal prachy na rozdávanie
keby som mal prachy na rozdávanie
-
MichalkoOo
Zablokovaný
lebo sa všetko ešte len načítava? XD
Ty si to hral/hráš na max. predpokladám.Nemal si potom (drivery/patche) problém s FPS?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Zdravím neviete mi poradiť, chcel by som získať postavu na AC III multiplayer - REDCOAT. Výzvu ohľadom tejto postavy mám splnenú no v zozname ju nemám, je možné nové postavy vôbec otvárať, získať ?
Vďaka !
Vďaka !
Tá postava je súčasťou jedného z DLCčiek,takže ju odomkneš keď si to DLC kúpiš
Assassins Creed: Liberation HD bude iba v elektronickej podobe alebo aj v krabicovej ?
_______
Myslite si ze sa Ubisoft este ku Connorovi vrati ?
_______
Myslite si ze sa Ubisoft este ku Connorovi vrati ?
Dúfam že nie...Pre mňa to bola najnezaujímavejšia postava zatiaľ.4 som ešte nehral ale Edward vyzerá byť oveľa charizmatickejší...
Zdravím,
Z nejakého dôvodu mi hra Assasins creed 3 nejde. Normálne ju spustím, zobrazí sa mi informácia že táto hra je inšpirovaná historickými udalosťami a podobné veci, ale ďalej to nejde. Proste sa to zasekne a môžem čakať koľko chcem, ale nepohne sa to ďalej. Zaujímavé ale je, že sa mi to už dva krát podarilo spustiť. Prvý krát keď som to nainštaloval, potom mi to nešlo a keď som to po pár dňoch skúsil tak sa mi to znovu spustilo normálne... teraz mi to už vôbec nejde... Neviete čo s tým?
Ďakujem
Z nejakého dôvodu mi hra Assasins creed 3 nejde. Normálne ju spustím, zobrazí sa mi informácia že táto hra je inšpirovaná historickými udalosťami a podobné veci, ale ďalej to nejde. Proste sa to zasekne a môžem čakať koľko chcem, ale nepohne sa to ďalej. Zaujímavé ale je, že sa mi to už dva krát podarilo spustiť. Prvý krát keď som to nainštaloval, potom mi to nešlo a keď som to po pár dňoch skúsil tak sa mi to znovu spustilo normálne... teraz mi to už vôbec nejde... Neviete čo s tým?
Ďakujem
Ahojte. Chcem sa opýtať ako vypáčiť tie truhlice. Za celý čas ako to hrám sa mi to podarilo možno 2-3 krát 
Na PS3ke to bolo myslím tak, že si pomaly otáčal jednou páčkou a do toho aj druhou, keď silnejšie zavibrovalo tak už to len cvaklo a hotovo. Sila zvyku. Na PC neviem.