Romovia na Slovensku

Diskusie na politické témy...
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Romovia na Slovensku

Príspevok od používateľa hughito »

No ty si to už úplne zabil SongGoku. :lol:

Hotwire: A aký názor konkrétne? Ja som tu podal veľa názorov a stanovísk, o čom píšeš? A budeš konkretizovať ten blog?

Inak až teraz som si všimol, čo si napísal:
zidia neboli vrahovia a zlodeji ale uzernici, a zdieraci, to je vseobecne znamy fakt, nevravim ze to ospravedlnuje holokaust, ale da sa tym vysvetlit to ze ich vela ludi nemalo rado.
Čiže opäť názor bez poznania hlbšieho kontextu a dobových súvislostí. Či aj to váš učili na dejepise?
KaptMichal
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Clovek cez vikend pracuje a pribudne tu 5 stran... :D Este by som rad doplnil k tomu buraniu osad. Myslim, ze najidealnejsie riesenie by bolo take, ze by sa stavby a osady zlegalizovali. Ale nie zadarmo - ti cigani by museli pracovat a splacat pozemky, popripadne este zaplatit nejaku pokutu za sposobenu skodu. Neviem si totiz predstavit, ze tie by stovky a tisicky ludi, ktorym by zburali ich chajdy tiahli niekam do Kosic/Presova alebo niekam inam... Najradsej by som samozrejme bol, keby sa to tam zburalo a ciganov by poslali niekam do Antarktidy alebo inej matere, ale bohuzial to je uz totalna utopia.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

celkovo tvoje nazory jak sa tu prezentujes, mudry jak salamunova rit, ze len ty jediny poznas hlbsi kontext a suvislosti, sa tu prakticky vyvysujes nad nas ostatnych, co podla teba vieme hovno, nase skusenosti stoja za nic, a len tu bezdovodne nadavame na chudakov ciganov a sme rasisti a neviem co este.
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

KaptMichal napísal: Myslim, ze najidealnejsie riesenie by bolo take, ze by sa stavby a osady zlegalizovali. Ale nie zadarmo - ti cigani by museli pracovat a splacat pozemky, popripadne este zaplatit nejaku pokutu za sposobenu skodu.
áno, je to jedna z možností.... Ale čo keď si človek jednoducho votrelcov na svojom pozemku nepraje a tento im odmietne predať???
KaptMichal napísal:ze tie by stovky a tisicky ludi, ktorym by zburali ich chajdy tiahli niekam do Kosic/Presova alebo niekam inam...
Len nech idú.... aj do 3,14-če matere.... žijeme v slobodnej krajine predsa.... ale pokiaľ by robili zlobu, tak ich treba pozatvárať - a nech aj desaťtisíce....
hughito
Redeemer
Redeemer

KaptMichal napísal:Clovek cez vikend pracuje a pribudne tu 5 stran... :D Este by som rad doplnil k tomu buraniu osad. Myslim, ze najidealnejsie riesenie by bolo take, ze by sa stavby a osady zlegalizovali. Ale nie zadarmo - ti cigani by museli pracovat a splacat pozemky, popripadne este zaplatit nejaku pokutu za sposobenu skodu.
Konečne normálny postoj, aj keď to naráža na ten problém s prácou - aby bola nejaká.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

hughito napísal:Čiže opäť názor bez poznania hlbšieho kontextu a dobových súvislostí. Či aj to váš učili na dejepise?
co to viem napr. o historii TT a je jasne aky nazor mali ludia na zidov...
mimochodom ak by ta to zaujimalo aj madarsky nazov "Nagyszombat" je toho dokazom...
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Pinhead uplne chapem co si chcel povedat, cely tvoj prispevok. Ibaze ja to jednoducho nevidim realne. Mozno ak by nastali vacsie nepokoje v celej Europe, zvrhlo by sa to na nejake radikalne riesnie. Uz davnejsie som pisal, ze aj radikalne riesenia su riesenia.
Najvacsi problem by bol presne ako pises, ze majitel pozemku si ich tam nepraje... To je velky kamen urazu ale myslim, ze aj to by sa dalo vyriesit tak, ze by stat vyclenil miesta, kde by ciganov prestahovali ale s tym, ze by to jednoducho museli zaplatit za normalnu trhovu cenu. Jednoducho im nedat nic zadarmo.
Len nech idú.... aj do 3,14-če matere.... žijeme v slobodnej krajine predsa.... ale pokiaľ by robili zlobu, tak ich treba pozatvárať - a nech aj desaťtisíce....
Neviem ci by ale mali ludia z tychto miest radost, ze im tam dosli "ludia" bez akychkolvek socialnych a hygienickych navykov. Preto len zburat tie chatrce nestaci. Je to len polovica problemu... A inak jasne, nech ich daju do basy, len nech v tej base makaju tak, aby stat opat neprerabal...
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

hughito napísal:No ty si to už úplne zabil SongGoku. :lol:

Hotwire: A aký názor konkrétne? Ja som tu podal veľa názorov a stanovísk, o čom píšeš? A budeš konkretizovať ten blog?

Inak až teraz som si všimol, čo si napísal:
Čiže opäť názor bez poznania hlbšieho kontextu a dobových súvislostí. Či aj to váš učili na dejepise?
ako som to zabil?pekne a kludne po poriadku
hughito
Redeemer
Redeemer

Tou hláškou s americkými černochmi, ktorí sú na dávkach a iba vykrikujú o rasizme a plnia väznice. :lol:
Son-Goku
Darca
Darca

statistiky.a nedam ti ich.na fbi by mali byt tak si najdi.a to ze vykrikuju je pravda
hughito
Redeemer
Redeemer

Jój, ty mi ich nedáš. Ono aj tu funguje pod. aspekt, že ide o sortu ľudí, ktorá sa len spred 150 rokov vyvliekla spod otroctva, len spred 50 rokov spod segregácie, takže je úplne logické a očakávateľné, že tie deficity tam budú. Ale na to máme odborníkov typu SonGoku, ktorý krásne potvrdil tú tézu, ktorú som tu opisoval pred pár stranami a to dokonca ani nie je príslušník majority v USA. :wink:
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Vacsina cernochov aj tak sedi za "victimless crimes" (prevazne trava), takze riesit nejake statistiky v suvislosti s vaznicami nema vyznam.

Kazdopadne zaujimavy clanok na tuto temu http://jurajpolacek.blogspot.sk/2013/07 ... cesku.html
Son-Goku
Darca
Darca

tommyhot tu spominal weisenbachra ci ako sa vola
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
opravte ma ale nie je to nejaka osoba ktora mala dostat od statu par bubakov na tu svoju pofidernu cinnost?btw paci sa mi tento bratislavcan ako je strasne mudry ale s ciganmi do styku prisiel asi len vo sne.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

On je plateny z dani a pravdepodobne ma za ritou aj riadnu kopu politikov ako Benova a spol. Nedavno si vraj kupil byt. Z coho si moze nepracujuci asocial kupit byt si uz kazdy domysli.
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Keby som ho stretol na ulici, asi ho vybijem... :psssst:
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

http://www.lidovky.cz/pokud-zbourate-na ... ranici_kys
...výbuchu etnické války na Slovensku.
Bodaj by jaaaj neviem sa dockat tohoto "sudneho" dna.
Pilotní projekt nenásilného řešení

Možné řešení problému představil zmocněnec vlády pro otázku Romů Peter Pollák. Podle serveru chce odškodnit majitele pozemků, na kterých stojí černé stavby a následně je na splátky prodat obyvatelům nelegální postavených domů.
TOTO JE RIESENIE PROBLEMU???
To je chore ze si toto vobec moze niekto dovolit navrhnut.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

to sa vola moderne vyvlastnovanie. chudobny clovek dnes nema narok na svoj pozemok ak on prejavi zaujem bohaty zaujemca, v tomto pripade zrejme stat
zeky
Star
Star

Príspevok od používateľa zeky »

Vyvlastňovanie ako také, by som považoval za oprávnené zrejme len v prípade ak by išlo o nejaký verejný záujem. Aj v takom prípade je to ale diskutabilné a každý prípad individuálny. To, že Ti jednoducho niekto povie, že nám proste predáš svoje pozemky na splátky? Také niečo sa môže stať asi naozaj len u nás. To je akoby vás vytiahol niekto z auta a nastúpil s tým, že vám bude posielať zaň mesačné splátky.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Este horsie je to, ze to spravi cigan co v zivote ani jednu splatku nezaplati ale potrebuju ti niecim zapchat hubu.
Je mi na grc
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Vyvlastnenie nie je pripustne ani vo verejnom v zaujem. Neviem kde prisli kolektivisti na tento nezmysel, ale evidentne nikto z nich si neuvedomuje, ze politik ma moc za verejny zaujem prehlasit cokolvek. Cize v zasade vie legalne uje*at komukolvek, cokolvek.
Napísať odpoveď