pekne nieAku znacku topanok mate/chcete mat???
-
prask
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
toto su moje uz mam aj druhe ale tych fotku som nenasiel ADIO 4ever
mam aj biele aj tmave snurky
presne tieto
http://www.p42.org/UV_Blue/Pictures/Adi ... 2011.5.JPG
mam aj biele aj tmave snurky
presne tieto
http://www.p42.org/UV_Blue/Pictures/Adi ... 2011.5.JPG
moje aktualne najpouzivanejsie tenisky su tieto, ale v ciernom prevedeni:
ked som ich kupil a po prvy krat som si ich obuval, tak som si precital, ze to je vraj bezecky design, ale jediny beh, ktory v nich vykonavam je ked bezim na autobus alebo sa nahanam so psom.
ked som ich kupil a po prvy krat som si ich obuval, tak som si precital, ze to je vraj bezecky design, ale jediny beh, ktory v nich vykonavam je ked bezim na autobus alebo sa nahanam so psom.
- Prílohy
-
- 7638319_8046.jpg (7.51 KiB) 1626 zobrazení
-
- L940545.jpg (55.3 KiB) 1318 zobrazení
-
OnlinePetulo
Expert
hip-hop 4 ever
ja ich mam viac ...jedny DC,druhéé VANS a potom take letné ADIDAS-ky 
-
anonimous22
Light Expert
KEdže ide zima tak na zimu tieto ale uz sa nedaju objednat ale kebyže mate zaujem tak tu mate tu sajtu kebyze ste z vychoa alebo nieco blizko polska...heh Lebo na svk uz neposielaju jedine ze si preto zabehnete...

Kód: Vybrať všetko
http://www.andegrand.pl/
no ja si kupujem topanky podla pouzivania a nie podla toho ako vyzeraju a aky som v nich macher, aj ked uz by som rad skusil aj nejake ine zancky zatial som mal, Hi-tec... spokojnost dost dlho vydrzali, Teraz mam do hor Garmont Force Suede (Gore-tex), nejake starsie Garmont Othelo, a Nove Garmont Sticky Spin (vraj vhodne aj na stredne tazke lozenie a bouldering) na bezne nosenie mam nejake obycajne powerky, k obleku cierne od batu, v lete sandale Lizard a kedze som skusal liezt tak som si do zaciatku kupil lezecky Triop Waltz... no a namiesto tych Sticky Spinov som chcel skusit jedny od Rossignolu ale nejak ich uz nemali... 
-
kwn
Light Star
a ty si sam lebo tolko topanok pre jedneho aj dost to kde ich mas co mas len jednu miestnost len na topankynickdomi napísal:no ja si kupujem topanky podla pouzivania a nie podla toho ako vyzeraju a aky som v nich macher, aj ked uz by som rad skusil aj nejake ine zancky zatial som mal, Hi-tec... spokojnost dost dlho vydrzali, Teraz mam do hor Garmont Force Suede (Gore-tex), nejake starsie Garmont Othelo, a Nove Garmont Sticky Spin (vraj vhodne aj na stredne tazke lozenie a bouldering) na bezne nosenie mam nejake obycajne powerky, k obleku cierne od batu, v lete sandale Lizard a kedze som skusal liezt tak som si do zaciatku kupil lezecky Triop Waltz... no a namiesto tych Sticky Spinov som chcel skusit jedny od Rossignolu ale nejak ich uz nemali...
ci co