Romovia na Slovensku

Diskusie na politické témy...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Romovia na Slovensku

Príspevok od používateľa guess.whoo »

presne tak a nie len politik. staci ak ma ten clovek dost penazi a vplyv.
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

No len pokial by s tym majitel pozemku suhlasil to dava zmysel... Inak je to totalny blud... Len by ma zaujimalo ci by potom taky clovek na Europskom sude vyhral sudny spor.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

vs Cigan?
tazke pochybnosti
zeky
Star
Star

Príspevok od používateľa zeky »

Ja tiež nie som za akékoľvek vyvlastnenie, len som poukázal, že by som chápal keby to bolo aspoň vo verejnom záujme. Ale takto už vôbec.
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Ano TommyHot a potom ked by sa stavala jadrova elektraren alebo dialnica, tak by sme cakali 50 rokov, kym by sa nasiel niekto milostivy, kto by predal pozemok a aj to za cenu aku si on nakaze... To urcite...
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

A co? Ja ti serem na tvoju elektraren, alebo dialnicu. Ked chces stavaj si ju cez svoju zahradu, koniec koncov ty chces statnu elektraren, alebo dialnicu. Ja nie. Takychto hajzlov zlodejskych by som strielal bez kuska hanby.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Tak to sa priprav na kolektivizmus v ázijských krajinách, kam sa chceš presťahovať...Platí to najmä v Číne a to na oveľa vyššom leveli, ako na Slovensku.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ja chcem ist do Hong Kongu (pripadne do Juznej Korei) a tam by ti kolektivizmus otrieskali o hlavu.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

tommy a ty by si radsej chodil po starej ceste 5 hodin z jedneho konca SR na druhy? a nedoplatil sa na elektrine lebo by sme ju museli kupovat zo zahranicia?
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Tak o tej JK asi veľa nevieš, tá je tiež riadne poznačená kolektivizmom. KUK sem http://scholarship.claremont.edu/cgi/vi ... pps_theses A ak pogúgliš, zistíš, že vyvlastňovanie v JK je normálnou vecou. A to platí aj pre Hong Kong, kde bolo X prípadov vyvlastnenia a boli z toho značné škandály, pričom vznikli hnutia, ktoré majú bojovať proti týmto procesom. Hong Kong totiž už opäť patrí Číne, ak si si za tie roky nevšimol.

Takže najprv si o tom niečo naštuduj, či už z legálneho hľadiska, alebo aj kultúrneho (a je mi jedno, že si tam strávil pár dní) a HLAVNE naštudovať východné právo a jeho princípy - ešte len tam ťa čakajú prekvapenia (v minulosti som robil porovnanie kontraktov v čínskom práve a v západnom, je to veľmi veselé).
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Vyvlastnovalo sa pretoze poda v HK patri Cine.. tam nikto nevlastni pozemok, ludia ich maju len prenajate na 50 rokov tusim, takze uz cinanci nemaju co vyvlastnit. Navyse po "vysporiadani" sa s podou tam Cina este vyse 30 rokov (na 50 rokov im dali pokoj) nema ziaden vplyv. A kedze na Hong Kongu ryzuje skrz bankovy sektor, tak je dost pravdepodobne, ze im nechaju volnu ruku aj na dalsie obdobie. Samozrejme vzdy je moznost, ze tam nabehnu s tankami, kedze HK nema vlastnu armadu. Ale kto vie.

To o Korei si precitam neskor, idem na pivo.
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

:lol:
tak už chápete, proč cikáni nejsou v africe... Zkuste najít cikány na Čukotce, na Špicberkách, v Patagonii v Andách, nebo dokonce v Nepálu. Nenajdete je tam, protože tam nemají podmínky ke svému způsobu života. A přitom i tam žijí lidé po staletí. A tak se cikán toulá světem, až přijde do Čech. A ejhle!!! Je tu teplo, voda, byty tu dávaj zadarmo, peněz je dost, jen nebýt líný si pro ně zajít na sociálku...No, co jim tady chybí?? Proč nežije cikán v Africe? Afrika je poměrně zaostalý kontinent, tam ještě neznají sociálku a za ukradenou slepici hned a bez řečí řežou ruce a nohy. Za ukradenou krávu vybíjejí celé rodiny. Nebezpečné místo pro cikána. Ale tady v Evropě? Tady cikán zjistil, že společnost je nemocná, nemůže a neumí se bránit a tak jako klíště se přisál a tak se množí a saje. A stejně jako klíště nakazil společnost dalšími nemocemi.
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

..
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ty máš problém už teraz. Je ním https://encyclopediadramatica.se/Internet_tough_guy
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

A čo iné mám robiť okrem "frajerovania" na internete? Môžem maximálne tak vyjadriť svoj názor, nič iné s nimi nejde robiť. Keby im vláda zatrhla prídavky/ich vysťahovala tak by sa o slovensku písalo ako o rasistoch a riešilo by sa to.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Tvoj názor, že by si ich vraždil hlava nehlava, je typickým výkrikom do tmy od človeka, ktorý sa tu hrá na superhrdinu, ale v realite by si akurát tak cvrkol do gatí - menej filmov o Rambovi by to chcelo. Na tú druhú vetu ani nejdem reagovať, nemá to zmysel.
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Samozrejme že by som to neurobil, niesom zločinec a hlavne majú nožíky a útočia v presile
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Tak načo to píšeš? Veď práve kvôli takýmto príspevkom, ktoré znejú príliš Hrrrrr, mažú noviny diskusie a podobne - lebo sa im chcú vyvarovať...
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

OK, zmazal som to. :wink:
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

http://humenne.korzar.sme.sk/c/6876129/ ... snine.html No prosím, to je radosti. Si konateľ. Máš bytovky, dáš ich do prenájmu. Chceš, ako každý podnikateľ, zarobiť, investoval si do nich. Cigáni ale neplatia (zaujímavé, že sa tam píše, že vraj ide o slušné rodiny, ktoré pracujú a vraj si prerábali byty z vlastného) za účty, za nájom, za vodu, za nič, dotuje ich podnikateľ, mesto a neviem kto ešte vlastne za nich spláca dlh - a keď sa majú vysťahovať za všetky svoje prehrešky, tak na podnikateľa pohuckajú všetkých od mesta, po štát a mimovládky, či splnomocnenca pre cigánov (to je tuším ten tupý Pollák, ak sa nemýlim).

Verím, že ak by to bola hromada bielych, vysúkali by ich a nik by sa na nič nepýtal. Ale ide o chránenú kastu, ktorá síce porušuje zmluvy, zákon má stáť na strane podnikateľa, ale NIE, už to všetko smeruje proti nemu, aj vďaka tendenčnému článku SME. Mimochodom - diskusia tam bola, boli tam štyri príspevky, neboli nijako rasistické, ale aj tak ju zmazali. Rasisti hnusní.
Napísať odpoveď