Ake mate auto?
Re: Ake mate auto?
Nádhera, farbu má prekrásnu a aj auto je pekné!
-
xH4wK
Skoda ze pri takej farbe to auto takto vyzera asi 3 hodiny kym sa zaprasi 
-
tacosi
Moderátor
- Kontaktovať používateľa:
To pozname.
V nedelu som umyval,,,dnes je utorok a vysledok ? urcite je Vam jasny
V nedelu som umyval,,,dnes je utorok a vysledok ? urcite je Vam jasny
deszka - dakujem 
xH4wK - presne tak
auto vydrzi v takomto stave len par hodin, kym neprejde po dialnici (hlavne navecer, cez obrovske mnozstvo hmyzu) alebo nezaparkujem niekde vonku pod strom. parkovacie miesto si nevyberiem a garaz nemam.
tacosi - tiez som v nedelu umyval a dnes uz je v katastrofalnom stave
xH4wK - presne tak
tacosi - tiez som v nedelu umyval a dnes uz je v katastrofalnom stave
Ja si teraz svoje auto umývam len ak idem na nejaký zraz. Viac sa mi ho neoplatí umývať, nakoľko je takej tmavej bordovej metalízy. Ale čo sa týka tej Audi, tak je pekná.
-
tacosi
Moderátor
nj,tiez som chcel stale kombika,,,je krajsi a praktickejsi,ale naskytla sa dobra kupa,tak teda mam sedana
tacosi, jefty - to mate zato ze ste lenivi voskovat po umyti
Inak jefty brutal, tiez uz pomaly zvazujem moznost dalsieho auta v kombiku a mne sa aj docela lubia sportove kombiky
a tak prsknem este ja zo dve z poslednych akcosiek
Inak jefty brutal, tiez uz pomaly zvazujem moznost dalsieho auta v kombiku a mne sa aj docela lubia sportove kombiky
a tak prsknem este ja zo dve z poslednych akcosiek
hegy - nie som lenivy voskovat to, to co vidis odfotene na fotke je par dni po navoskovani a po cerstvom umyti. je pravda ze sa to ovela lahsie umyva po navoskovani, no to ze sa potom za par hodin zaprasi, tak to ti ani keramika nezachrani (pri takejto tmavej farbe)
a k tvojmu autu - Mondea sa mi pacia mozno este viac ako Focusy, velmi pekne. tie kolesa tam krasne pasuju.
a k tvojmu autu - Mondea sa mi pacia mozno este viac ako Focusy, velmi pekne. tie kolesa tam krasne pasuju.
Napriklad ja ked to prelestim riadne nejakym voskom/zuslachtovacom tak prach dokonca aj musky auto "obchadzaju"
A mam aj focusa, je cierny tak viem ze na tmavych je to radost hlavne ked to drhnes pol dna a nahodov sprchne auto je zrazu sede a vyzera jak keby sa na neho mesiac prasilo volade v kute.
A mam aj focusa, je cierny tak viem ze na tmavych je to radost hlavne ked to drhnes pol dna a nahodov sprchne auto je zrazu sede a vyzera jak keby sa na neho mesiac prasilo volade v kute.
passat combi 1.9 TDI r.v 2000 (350k km), nacipovany okolo 170koni.. nech nikto nezacne pisat ze r.v2000 nieje .. lebo ked to raz napisem tak to nepisem len tak.. 
Podľa mňa vyzerá hrozne, ale to je len môj vkus. Passat combi sa mi nepáči, k tým fóliám mám rezervovaný postoj, nekontrastné kolesá a riadne faux pas je IMO zastriekaný znak VW....ak ho tam nechceš tak vymeň mriežku.
Ale hlavne, že sa tebe páči
K+ za to, že som ti tak skritizoval. Sorry.
Ale hlavne, že sa tebe páči
Ten auspuff je tam rovnako vkusne nainstalovany, neviem si pomoct no je to take... Proste tiez nie moc po mojom vkuse.
To je fuk, podstata je zachovala, majitel je spokojny!
To je fuk, podstata je zachovala, majitel je spokojny!
nieje zastriekany
je to ofoliovane...
-
hojko
Site Admin
Kazdoapadne to vyzera hrozne.
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Po stile 1.9jtd som nemal chuť na žiadny diesel a tak som zatúžil po benzíne - lpg, automate a komforte. Nechcel som auto s turbom no nevadí, čiastočne mám čo som chcel. Passat b5 1.8t na lpg, USA verzia, automat. Auto je v celkom dobrom stave a o to mi ide. Síce ma vzhľad mrzí a najradšej by som tam hodil 17" kolesá, fólie, predok by som prehodil z b5,5 no momentálne je priorita motor z ktorého mizne olej. Doteraz som poriešil iné časti ako výfuk a montáž lpg. Nasleduje dlhé šetrenie a GO motora. Na aute sú vymenené rozvody, brzdy a je v ňom dosť peňazí. Škoda by bola predať ho. V poslednej dobe ma štve stále hádzať peniaze do auta a zvažoval som aj kúpu nového. No keď si predstavím že by som dal 10000 za nové radšej dám 1/5 ceny nového do starého a bude celé ok 
aspon nemusi montovat Zederhojko napísal:Kazdoapadne to vyzera hrozne.
Ofóliovaný Passat nezožal valný úspech 
@Zoidberg: a čo je so Stilkom?
@Zoidberg: a čo je so Stilkom?
-
tacosi
Moderátor
No ani nemohol s karbonovou foliou,vyblednutymi svetlami,prednym znakom,vyfukom v strede,nakrivo upevnenou el.zasuvkou tazneho,rozdrbanym naraznikom,cinskou antenou,kolesami,,,,,,,,,,,, neviem,ale toto sa uz neda nazvat ani kolotocarinou.
Skor ciganstyle