Prenos čísla - vypovedanie starej zmluvy

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
mirka.5494
Amateur
Amateur

Prenos čísla - vypovedanie starej zmluvy

Príspevok od používateľa mirka.5494 »

Dobrý deň, moja otázka je smerovaná na ľudí, ktorí už prenášali číslo od jedného mobilného operátora k druhému. Postup je viacmenej jasný, ide o to, že 2.8. mi končí viazanosť u pôvodného operátora a chcem vedieť, kedy mám požiadať u druhého operátora o prenos ( príp. si objednať paušál, mobil,..). Viem, že vypovedaním pred koncom viazanosti hrozí nejaká pokuta. Zaujímalo by ma však, či sa to nedá nastaviť tak, aby druhý operátor konal až v ten dátum, kedy mi končí zmluva. Dá sa teda požiadať o prenos niekoľko dní dopredu alebo je to nutné urobiť až tesne pred vypršaním zmluvy? Za odpovede ďakujem :)
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Prenos čísla - vypovedanie starej zmluvy

Príspevok od používateľa audiotrack »

tesne pred vypovedaním je to isté ako niekoľko dní pred vypovedaním. Stále si zazmluvnená a stále je to na pokutu (aj keď podľa zákona na ňu vraj nemajú nárok, niekde sa to tu riešilo, ale komu to stoji za ťahanice po súdoch, že?). Odporúčam ti ísť k novému operátorovi podať žiadosť o prenos čísla 3.8.
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

2.8 vychádza piatok, čiže k novému operátorovi až po víkende :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

u vás v piatok poobede všetko zavrú a otvoria až pondelok? To si prežívate každý víkend takú malú atomovu vojnu, kde musíte nakúpiť na víkend zásoby inak neprežijete, že?
U nás majú všetci operátori otvorené aj v sobotu. Minimálne doobeda. V tescu napríklad každý deň od 9 do 20 a to aj v nedeľu.
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

určite budú na prenose makať cez víkend jak včeličky :) neviem čo z toho robíš takú drámu, že "atómová vojna" :smt009
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

zadanie žiadosti do systému nie je makanie ako včelička. Rovnako tak ti teda ani nepredajú kartu s číslom keby si chceš kúpiť? Ak majú otvorené, tak musia poskytovať všetky služby čo poskytujú v bežný pracovný deň
Napísať odpoveď