Prenos čísla - vypovedanie starej zmluvy
-
mirka.5494
Amateur
Prenos čísla - vypovedanie starej zmluvy
Dobrý deň, moja otázka je smerovaná na ľudí, ktorí už prenášali číslo od jedného mobilného operátora k druhému. Postup je viacmenej jasný, ide o to, že 2.8. mi končí viazanosť u pôvodného operátora a chcem vedieť, kedy mám požiadať u druhého operátora o prenos ( príp. si objednať paušál, mobil,..). Viem, že vypovedaním pred koncom viazanosti hrozí nejaká pokuta. Zaujímalo by ma však, či sa to nedá nastaviť tak, aby druhý operátor konal až v ten dátum, kedy mi končí zmluva. Dá sa teda požiadať o prenos niekoľko dní dopredu alebo je to nutné urobiť až tesne pred vypršaním zmluvy? Za odpovede ďakujem 
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Prenos čísla - vypovedanie starej zmluvy
tesne pred vypovedaním je to isté ako niekoľko dní pred vypovedaním. Stále si zazmluvnená a stále je to na pokutu (aj keď podľa zákona na ňu vraj nemajú nárok, niekde sa to tu riešilo, ale komu to stoji za ťahanice po súdoch, že?). Odporúčam ti ísť k novému operátorovi podať žiadosť o prenos čísla 3.8.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
2.8 vychádza piatok, čiže k novému operátorovi až po víkende 
-
audiotrack
VIP
u vás v piatok poobede všetko zavrú a otvoria až pondelok? To si prežívate každý víkend takú malú atomovu vojnu, kde musíte nakúpiť na víkend zásoby inak neprežijete, že?
U nás majú všetci operátori otvorené aj v sobotu. Minimálne doobeda. V tescu napríklad každý deň od 9 do 20 a to aj v nedeľu.
U nás majú všetci operátori otvorené aj v sobotu. Minimálne doobeda. V tescu napríklad každý deň od 9 do 20 a to aj v nedeľu.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
určite budú na prenose makať cez víkend jak včeličky
neviem čo z toho robíš takú drámu, že "atómová vojna" 
-
audiotrack
VIP
zadanie žiadosti do systému nie je makanie ako včelička. Rovnako tak ti teda ani nepredajú kartu s číslom keby si chceš kúpiť? Ak majú otvorené, tak musia poskytovať všetky služby čo poskytujú v bežný pracovný deň