Paci sa mi kamaratka byvalej
-
ktozesomja
Medium Star
Paci sa mi kamaratka byvalej
Zacali by ste si s najlepsou kamaratkou vasej byvalej priatelky ? Zapacila sa mi totiz kamaratka mojej byvalej, ale neviem ci to skusit a vobec neviem ako sa k nej dostat. Ona ma velmi nepozna, vie ze existujem a ze som chodil s tou jej kamaratkou (mojou byvalou). Vie aj to, ze som ju chcel aj po rozchode, a zato mi to je dost blbe, skusat nieco na nu. Zda sa to byt take zufale, ze ked to nevyslo s nou, tak to chcem skusit s jej najlepsou kamoskou ... co by ste mi poradili ? Kaslat na to ? Myslite, ze by si zacinala nejaka zena s byvalym jej najlepsej kamaratky ?
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Paci sa mi kamaratka byvalej
Ja by som do toho urcite nesiel. Tvoja byvala by jej imho na teba vykecala uplne vsetko (ak to uz davno neurobila, este pocas vasho vztahu) a to nemusi byt zrovna najlepsia startovacia pozicia.
-
ktozesomja
Medium Star
Nechodili sme s tou byvalou dlho, len par mesiacov, takze az tak vela toho o mne asi nevie ani sama byvala. Ale je mozne, ze jej o mne dost toho nakecala. Urcite sa o mne spolu rozpravali, ale konkretne co vsetko jej vyzradila, netusim, no nemali sme ziadne nezhody s byvalou a rozisli sme sa v dobrom, takze velmi zle veci na mna jej hovorit nemohla.
Len si myslim, ci by sa tomu ta jej kamoska nebranila, ci by to nebrala ako nejaku zradu jej kamaratky, aj ked rozisla sa ona so mnou.
Len si myslim, ci by sa tomu ta jej kamoska nebranila, ci by to nebrala ako nejaku zradu jej kamaratky, aj ked rozisla sa ona so mnou.
-
TommyHot
Addict
Ak sa o tebe rozpravali, tak jej najlepsia kamaratka vie o tebe vsetko co aj tvoja byvala
takze by som sa zariadil podla toho. A ako zradu by to podla mna nebrala, zeny taketo veci riesia len naoko, ale v skutocnosti ich to vobec netrapi.
Zalezi aj na tom, kolko mate rokov.. Pises, ze vztah s byvalou trval len par mesiacov, a podla mna cokolvek co trva pod pol roka je svojim sposobom zanedbatelne casove obdobie, takze si myslim, ze by to nikto nejak extra neriesil. Ved chvilu pockaj, ci ta bude stale tak intenzivne pritahovat ta kamoska aj o par tyzdnov a ked ano, tak ju normalne zavolaj von 
-
ktozesomja
Medium Star
Mame cez 20. Trvalo to menej ako pol roka ... akoze nie som nejak zblazneny do tej jej kamratky, ale paci sa mi, je mi sympaticka natolko, ze som si povedal, ze by stalo zato skusit ju viac spoznat. Len ma tak napadlo, ze mozno nebude chciet prave kvoli tomu, ze som expriatel jej najlepsej kamaratky.
-
PhYs0c
King
čo ja viem, moja bývalá vykecávala jej najlepšej kamoške všetko o mne úplne, posledný pol rok ma "nenávidela" dobre že nie za to, aký som hajzel
(podľa toho čo jej bývalá nakecala) ale nakoniec sa oni dve pohádali (asi zistila, kto je v skutočnosti aký) a dostalo sa mi do uší (od bývalej, v dobe keď sa oni dve pohádali) že sa jej páčim..stáva sa všeličo, takže by som to úplne nevylučoval
PhYs0c, a co si jej spravil? myslim svojej ex
a autorovi temy - ak nema priatela skus
v pohode chod do toho, ony to riesia o dost menej ako my, ak jej voci tebe neostali este nejake city voci tebe, tak to ani nebude riesit.
-
PhYs0c
King
nič, ale riešila s ňou každú našu hádku a samozrejme seba vždy vykreslila ako neviniatko a potom ja som bol vždy ten hajzel, ktorý ničí vzťah a za všetko môžeithory napísal:PhYs0c, a co si jej spravil? myslim svojej ex
-
ktozesomja
Medium Star
no tak prešiel už nejaký ten mesiac odkedy som založil túto tému a nič sa nezmenilo. Kamarátka bývalej sa mi stále páči, ale nikam som s tým nepohol. Občas si píšeme, ale nevidím z jej strany žiadny záujem z toho písania, takže uvažujem nad tým, že to nechám tak. Alebo že sa spýtam bývalej, že čo si o tom myslí, či by mi dala tá jej kamoška šancu. Vychádzame s bývalou dobre, aj keď nie sme spolu už skoro rok.
Načo sa budes pýtať bývalej, ked vidíš ze tá baba ktorá sa ti páči, ani len nemá záujem si s tebou písať hm?
Zatial co ty chces kamošku bývalej, tak tá už môže niekoho riešiť a o tom nemusíš ani vedieť.
A ty budeš zbytočne nanu čakať dalsie mesiace.
Keby ťa tá kamoška chce a chce byt stebou v kontakte, uz ste dávno spolu vonku a po mesiaci cakania sa nic neudialo?
Nechaj to tak, sám vieš že to máš nechať tak, tak načo sa presviečaš o opaku?
A veriť že kamoška a bývalá sa pohádajú a nakoniec ti kamoška padne do náručia? tomu moc never to je tak malinká šanca.
Ona tá baba si povie ze si bývalý jej kamarátky, tak stebou nebude nič riešiť,nad týmto sa konečne zamysli aj z jej uhla pohladu=Tak asi aj preto ti neodpisuje a nemá moc chuť stebou písať ani nic iné.
Hladaj dalšiu, neni jediná pekná v tvojom okolí. Lebo jej krása na vztah nestačí a jej vnutro može byť podobné tvojej bývalej,sak vrana k vrane sadá.
Zatial co ty chces kamošku bývalej, tak tá už môže niekoho riešiť a o tom nemusíš ani vedieť.
A ty budeš zbytočne nanu čakať dalsie mesiace.
Keby ťa tá kamoška chce a chce byt stebou v kontakte, uz ste dávno spolu vonku a po mesiaci cakania sa nic neudialo?
Nechaj to tak, sám vieš že to máš nechať tak, tak načo sa presviečaš o opaku?
A veriť že kamoška a bývalá sa pohádajú a nakoniec ti kamoška padne do náručia? tomu moc never to je tak malinká šanca.
Ona tá baba si povie ze si bývalý jej kamarátky, tak stebou nebude nič riešiť,nad týmto sa konečne zamysli aj z jej uhla pohladu=Tak asi aj preto ti neodpisuje a nemá moc chuť stebou písať ani nic iné.
Hladaj dalšiu, neni jediná pekná v tvojom okolí. Lebo jej krása na vztah nestačí a jej vnutro može byť podobné tvojej bývalej,sak vrana k vrane sadá.
-
ktozesomja
Medium Star
Hej viem, že asi sa nato díva tak, že som bývalý jej kamošky tak si hovorí, že ruky preč. Ale nie je taká ako bývalá. Práveže je úplne iná, preto ma láka. Taká milá, zlatá baba. Nefajčí, nepije .. proste také dobré, slušné dievča. A bývalá sa pri nej tak trošku pretvaruje, že je aj ona taká. Ale do ich vzťahu sa nestarám. A donedávna sa s ňou dobre písalo, napísala aj sama od seba a trošku som tam videl aj záujem, ale teraz v poslednej dobe akoby sa niečo zmenilo a už nejak nepíše a odpisuje len tak sem tam.
Ale hej, máš pravdu. Sám vidím, že nemá záujem a len dúfam, že sa to zmení. No asi sa to len tak nezmení. No neviem či neskúsiť ju aspoň zavolať niekde von. Za pokus nič nedám. Možno keď sa stretneme naživo, nie len cez internet, tak ju zaujmem nejak.
A bývalej som sa chcel spýtať práve na to, že či náhodou sa o mne nerozprávali. Či to nie je náhodou tak, že možno by aj mala tá jej kamoška záujem, ale keďže som bývalý jej kamarátky, tak práve preto to nechce riešiť. Nedávno sa ma totiž spýtala bývalá, že prečo mám tú jej kamarátku v priateľoch. A spýtala sa ma to presne potom ako boli spolu von. A ešte dávnejšie predtým sa ma raz spýtala bývalá, či sa mi nepáči tá jej kamoška. Tak zdalo sa mi to kus podozrivé, že prečo sa na také veci pýta.
Ale hej, máš pravdu. Sám vidím, že nemá záujem a len dúfam, že sa to zmení. No asi sa to len tak nezmení. No neviem či neskúsiť ju aspoň zavolať niekde von. Za pokus nič nedám. Možno keď sa stretneme naživo, nie len cez internet, tak ju zaujmem nejak.
A bývalej som sa chcel spýtať práve na to, že či náhodou sa o mne nerozprávali. Či to nie je náhodou tak, že možno by aj mala tá jej kamoška záujem, ale keďže som bývalý jej kamarátky, tak práve preto to nechce riešiť. Nedávno sa ma totiž spýtala bývalá, že prečo mám tú jej kamarátku v priateľoch. A spýtala sa ma to presne potom ako boli spolu von. A ešte dávnejšie predtým sa ma raz spýtala bývalá, či sa mi nepáči tá jej kamoška. Tak zdalo sa mi to kus podozrivé, že prečo sa na také veci pýta.
-
PhYs0c
King
to vidis nezaujem z toho ze si pisete ale nikde si s nou vonku nebol? dobre som pochopil? teraz si predstav ze by mala zaujem o kazdeho kto si s nou pise...sak trochu rozmyslaj vyjdite si niekam spolu
ktozesomja- Len také moje postrehy ako to može byť-
1. podla mna ju bývalá odlákala od teba, ked si všimla ze si píšete
2. tá baba ktorá sa ti páči, možno už niekoho iného rieši, sak za mesiac písania by si ju von vytiahol.Mozno to urobil po týzdni niekto iný asi aj preto uz nemá potrebu stebou moc kecat.
3. milá,zlatá,nepije nefajčí?...moze to tak byť,ale aj nemusí
To som si aj ja myslel donedávna o jednej az ked som zistil ze na diskách sa olizuje s viacerími. To su len tvoje ideály,ako sa ti javí teraz... este ju zatial vnutorne moc nepoznáš.
-Ak to chces teda riešiť tak jej cím skor napís ci pôjdete von,ale nejako nenutene ze ides niekam a ze by ti jej spoločnost vyhovovala, ak sa vyhovorí no bud nemá zaujem alebo fakt sa jej nedá. Poprípade to skus snou este 2 krát.
-Ideálne by to bolo podla mna neriešiť...a prečo? pretoze budes chodit snou a nahodou stretnete tvoju Ex a moze sa to všeliako zvrtnúť...moze ex ziarlit ze vás vidí a potom to len posere...vselico sa moze stať
1. podla mna ju bývalá odlákala od teba, ked si všimla ze si píšete
2. tá baba ktorá sa ti páči, možno už niekoho iného rieši, sak za mesiac písania by si ju von vytiahol.Mozno to urobil po týzdni niekto iný asi aj preto uz nemá potrebu stebou moc kecat.
3. milá,zlatá,nepije nefajčí?...moze to tak byť,ale aj nemusí
-Ak to chces teda riešiť tak jej cím skor napís ci pôjdete von,ale nejako nenutene ze ides niekam a ze by ti jej spoločnost vyhovovala, ak sa vyhovorí no bud nemá zaujem alebo fakt sa jej nedá. Poprípade to skus snou este 2 krát.
-Ideálne by to bolo podla mna neriešiť...a prečo? pretoze budes chodit snou a nahodou stretnete tvoju Ex a moze sa to všeliako zvrtnúť...moze ex ziarlit ze vás vidí a potom to len posere...vselico sa moze stať
-
ktozesomja
Medium Star
PhYs0c - áno. Lebo vidno tam pokles záujmu si písať. Predtým to bolo ako tak fajn, aj sa zaujímala a nedávno keď som jej napísal tak niekedy odpísala po 2-3 dňoch a pritom bola na nete každý deň. A tie jej odpovede boli len také oničom.
Blastbit -
1. je to možné
2. toto neviem, tiež je to možné, že rieši niekoho iného
3. v tomto som si istý
... predtým mi zvykla o nej rozprávať občas bývalá a aj ako si píšeme, tak sa mi potvrdilo, že je to pravda. Naozaj je taká ako si myslím.
A jasné, že je možné, že by sa do toho montovala bývalá, a že by nám to úmyselne chcela pokaziť. Určite by sa jej to nepáčilo, žiarlila by, ale podľa mňa by to bolo len také chvíľkové a potom by sa s tým zmierila.
A moja taktika bola taká, že keď som si s ňou začal písať, tak som ju nechcel hneď niekam volať, aby to nevyzeralo tak, že ju chcem len preto, že som sa rozišiel s bývalou a chcem na ňu zabudnúť, a že sa jej chcem nejak pomstiť alebo čo, aby žiarlila a že ju chcem len využiť. Tak preto som si povedal, že radšej kus počkám. Ale ako som tak čakal, tak sa mi zdá, že poklesom ten jej záujem byť so mnou v kontakte, ako som písal. Asi som nemal čakať.
Blastbit -
1. je to možné
2. toto neviem, tiež je to možné, že rieši niekoho iného
3. v tomto som si istý
A jasné, že je možné, že by sa do toho montovala bývalá, a že by nám to úmyselne chcela pokaziť. Určite by sa jej to nepáčilo, žiarlila by, ale podľa mňa by to bolo len také chvíľkové a potom by sa s tým zmierila.
A moja taktika bola taká, že keď som si s ňou začal písať, tak som ju nechcel hneď niekam volať, aby to nevyzeralo tak, že ju chcem len preto, že som sa rozišiel s bývalou a chcem na ňu zabudnúť, a že sa jej chcem nejak pomstiť alebo čo, aby žiarlila a že ju chcem len využiť. Tak preto som si povedal, že radšej kus počkám. Ale ako som tak čakal, tak sa mi zdá, že poklesom ten jej záujem byť so mnou v kontakte, ako som písal. Asi som nemal čakať.
Koniec koncov je to všetko dodrbané
...baba co sa ti páči zriedka odpíše,uz sa ani nezaujma o teba a pytat sa na tu babu cez ex asi tiez nebude rozumné...myslis zeby ti povedali pravdu ? možno áno, možno nie...tá baba vie prečo sa k tebe takto chová.Mozno je za tým ex, mozno uz iného chce, bohvie. Račej hladaj inú z mojich skuseností ti len potvrdím ze baba co zo dňa na deň prestane odpisovat alebo odpíse aj sucho= minimálny záujem o kontaktovanie s osobou...zrejme niečo od teba ocakávala ale to ti nepovie priamo, alebo jej natrepala cosi ex,alebo iný chalan v tom hrá rolu.
Hladaj inu,neboj sa nanu zabudnes ked spoznas 5 iných báb a snimi to bude o niečom inom
Este skor snimi pojdes von a nebudes cakat na nejaku babu od ktorej nevies co sa deje.
Hladaj inu,neboj sa nanu zabudnes ked spoznas 5 iných báb a snimi to bude o niečom inom
xD ja sa mega smejem, najlepši su ti čo radia a nemali ani nikdy babu a potom sa smejem, že musiš take veci riešiť na fore. Mne sa pači tolko bab a všetky by som prefikol, ale ak mam vztah nemam potrebu podvadzat. ani ty to nikdy nerob, ale ked si volny rob si čo chceš
takže rychle vyštartuj po tej jej kamošme. Ženy namotaš ak nemaš 60 kil a strojček aj keby jej o tebe povedali hocičo.
A ty si jeden z tých, ktorý hovoria o niekom koho vôbec nepoznaju ani ako osobnosť ani jeho zivot a životné skusenosti.
A koho on podvadza? v ktorom príspevku si vycital ze ktozesomja podvádza? no najdi mi to.
A autor temy nemá problem s vyštartovaní za nejakou ženskou, on má problem stým ze chce babu ktorá nanho sere a ani nevie prečo a je to este k tomu kamoška jeho bývalej co vela vysvetluje.
Ale to by si musel citat všetky príspevky co tu boli že jo ale to si zrejme neurobil a teraz tu píses pi*oviny o tom ze mu tu radia ludia ktorý nemali ziadne baby a ze ty by si kazdu vyklatil...klobuk dole to sme potrebovali vedieť určite si jediný svojho druhu ktorému sa páčia takmer všetky ženy, iní chlapi sa nenajdu...ale ani sa nad tebou nečudujem karmu mas docela na hovno,takže tvoje nazory su akurát tak na pobavenie a nie zamyslenie sa
A autor temy nemá problem s vyštartovaní za nejakou ženskou, on má problem stým ze chce babu ktorá nanho sere a ani nevie prečo a je to este k tomu kamoška jeho bývalej co vela vysvetluje.
Ale to by si musel citat všetky príspevky co tu boli že jo ale to si zrejme neurobil a teraz tu píses pi*oviny o tom ze mu tu radia ludia ktorý nemali ziadne baby a ze ty by si kazdu vyklatil...klobuk dole to sme potrebovali vedieť určite si jediný svojho druhu ktorému sa páčia takmer všetky ženy, iní chlapi sa nenajdu...ale ani sa nad tebou nečudujem karmu mas docela na hovno,takže tvoje nazory su akurát tak na pobavenie a nie zamyslenie sa
-
PhYs0c
King
ani sa jej nečuduj, baba čaká aj niečo viac ako pokec cez sociálnu sieť..ak vonku stretla bárkoho na diskotéke a len tak ju nezáväzne pozval do kina tak sa jej to ráta oveľa viac ako to čo si ty spravil za celú dobu čo si píšete, ak to takto pôjde ďalej tak o 5 rokov budú manželstvá uzatvárať ľudia, ktorí sa nikdy nevideli a celé manželstvo bude fungovať cez sociálnu sieť... vytiahni ju von! naživo ti vôbec nemusí sadnúť správaním, pri písaní si sa dá skryť všeličo