-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Facebook
takze moj "problem": ked prejdem do noviniek tak sa mi tam zvacsa zobrazuju statusy a fotky stranok, ktore mam lajknute a minimalne statusy a fotky mojich priatelov. Je jedno ci dam "top stories" alebo "newest". Da sa to nejako nastavit ci budem musiet unliknut stranky?
-
Fabo
Hardcore addict
audio: viem si predstavit ze to moze byt fasa ak sa to prepoji s Custom privacy setting. Hlavne pre page managerov...
Zdar,
neviete teda niekto ako sa dajú dať tie notifikácie nad chat? Riesilo sa to aj tu ale hojko to zamkol - http://www.hojko.com/notifikacie-nad-zo ... 81859.html
neviete teda niekto ako sa dajú dať tie notifikácie nad chat? Riesilo sa to aj tu ale hojko to zamkol - http://www.hojko.com/notifikacie-nad-zo ... 81859.html
-
DeJF
Addict
Treba mať 100 priateľov, potom sa ti to automaticky zapne
-
Bad.boy
Medium Professional
Nejaky sposob aby android appka stale neupozornovala na uz stare spravy ktore som napisal napr na pc? Nic krajsie ako ked zapnem wifi a 30x mi to zapipa (u tabletu je to celkom v poho ale mobil je uz postarsi a fajne primrza pokial vyhodi vsetky notifikacie naraz
)
-
Grim
Darca
...mám rovnaký problém...zapnem wifi a telefón pípa jak vrabec...
-
iceman1414
Medium Star
U mňa to isté, a chvíľu sa mi stávalo že mi pípalo asi 20x, vymazal som tie notifikácie a o 5 minút zase tie isté.
-
guess.whoo
Redeemer
ja som vypol sync na facebook a radsej otvorim apku a dam update na spravy
-
DanielDevil
Addict
vypnite si to pískanie
ja to mám takže mi vyhodí tie bublinky so správou, ale nepíska to ani nevybruje, či tak vám to nevyhovuje? 
-
guess.whoo
Redeemer
v podstate je to jedno, lebo aj tak telefon na par sekund sekne ci uz su zapnute zvuky alebo nie
tiez sa vam zmenila fb appka? ked rozkliknete neprecitanu spravu, mate vedla miesta na spravu namiesto "Odoslat" smajlika *thumbup*, nechapem pointu tejto zmeny...
-
audiotrack
VIP
to už dávno. A pointa je asi rýchla reakcia pre vyjadrenie súhlasy s tým, čo mi niekto píše
Ja ich mam iba 62 a panel mam zobrazeny.Hmmm.
//autoeditácia príspevku (27 Júl 2013, 7:32)
//autoeditácia príspevku (27 Júl 2013, 7:32)
Ja ich mam iba 62 a panel sa mi normalne zobrazuje.Takze tym to asi nebude.Hmm.Sarger napísal:Panel sa ti aktivuje sám ak budeš mať viac ako 100 priateľov.
Jazne ze to tym nie je. Prehodte si jazyk stranky na Anglicky a v priebehu tyzdna by vam to malo naskocit.
Blud, ani tým to nie je. Celý čas mám FB v eng(US) a nikdy som ten panel nad chatom nemal.
Ja mam English (UK). Neviem, mne sa to zmenilo po tom ako som si prestavil jazyk.
Čoskoro sa Vám ajtak prepne nový Newsfeed a celý vzhľad Facebooku kde ten panel vôbec nie je 
Nazdar, aai neexistuje žiadna spôsob aby keď pridávam na messemgeri smajlíky aby mi to pri ťuknutí na smajíka nevibrovalo?
daju sa z chatu nejako vymazat tie stickers smajle?
som si to nahodil, ze pozriem co je to zac a delete nevidim nikde.
Da sa nejak zablokovať aby ludia nevideli s kym som sa stal priatel ? nemyslim zoznam priatelov ale nove priatelstva