Windows 7
Re: Windows 7
Môže byť. Ak to má ísť a nejde, tak smola. Skús väčšiu flešku, alebo to napál.
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
právežeto nemá dvd romku..keby hej tak to nedávam z dvd na usb
budem musiet kúpiť vačšie usb..8gb mi odišlo a bohvie či aj nie kvôli tomuto, lebo párkrát som z neho robil bootovateľné a zas naspäť
dá sa prosím nejako nastaviť na PC s Windows 7 home premium veci ako:
aby sa obrázky nezoraďovali v priečinku podla názvu alebo podla toho ako ich ja kam presuniem
a
to aby sa mi na lište (ak mám otvorený internet- neajké 3 (a viac) stránky) aby to bolo vedla seba každá zvlášť a nie všetky v jednom??
ďakujem K+
aby sa obrázky nezoraďovali v priečinku podla názvu alebo podla toho ako ich ja kam presuniem
a
to aby sa mi na lište (ak mám otvorený internet- neajké 3 (a viac) stránky) aby to bolo vedla seba každá zvlášť a nie všetky v jednom??
ďakujem K+
myslím, že tá prvá vec sa nedá, jedine že dáš zoradenie podľa názvu a pomenuješ ich čislamiyelvík napísal:dá sa prosím nejako nastaviť na PC s Windows 7 home premium veci ako:
a
ďakujem K+
to druhé: klik pravým na lištu -> vlastnosti -> tlačidlá na paneli úloh nastav na nikdy nekombinovať
vďaka za lištu- k+, ak by niekto vedel náhodou nejakú možnosť aj s tým zoraďovaním ďakujem
k+
a ešte mi napadlo, dá sa nastaviť aby sa mi ÚPLNE každé okno (priečinok, internet, program, video,...) zobrazil vo full screene- na celej obrazovke?? (aj keď to zavriem zmenšené,...)
a ešte mi napadlo, dá sa nastaviť aby sa mi ÚPLNE každé okno (priečinok, internet, program, video,...) zobrazil vo full screene- na celej obrazovke?? (aj keď to zavriem zmenšené,...)
neviem, či to zabere, ale tušim ano: skús otvoriť nejaký priečinok, maximalizuj ho a potom choď do usporiadať -> možnosti priečinka a hľadania -> zobrazenie -> použiť pre priečinky.
s internetovým oknom to ale nič nezmenilo... prvé sa vždy zobrazilo maximalizované, ale každé ďalšie zmenšené... 
no ja nechápem,písal som už aj dávnejšie ale stále to pretrváva.
Win mám nainštalovaný na Cčku,mal som tam voľné miesto 1,3 GB /včera/,pozerám teraz a 154MB
také veľké výkyvy? mám len celkovo kapacitu 160GB rozdelenu na 120GB a 30GB takže musím šetriť miestom a toto sa mi neľúbi.
Win mám nainštalovaný na Cčku,mal som tam voľné miesto 1,3 GB /včera/,pozerám teraz a 154MB
také veľké výkyvy? mám len celkovo kapacitu 160GB rozdelenu na 120GB a 30GB takže musím šetriť miestom a toto sa mi neľúbi.
A čo na ten problém hovorí CCleaner?
..zaškrtnúť všetko okrem vyčistiť voľné miesto, heslá, cookies atď podľa potreby.. a v možnostiach zrušiť mazanie koša a temp súborov len starších ako 24hod..
..zaškrtnúť všetko okrem vyčistiť voľné miesto, heslá, cookies atď podľa potreby.. a v možnostiach zrušiť mazanie koša a temp súborov len starších ako 24hod..
-
existpierre
Medium Star
Ahojte
Chcel by som sa spytat, aky nastroj pouzivate na spravu napajania ?
Pouzival som original Toshiba Eco Utility, no ako som kupil SSD, mam problem, ze PC nemozem uspat. Po zmene schemy napajania prestal Eco pracovat (stale sa odkazuje na zmenenu schemu). Eco bol super v tom, ze mi dokazal zvysit vydrz na bateriu o nejaku hodinku a pol. Momentalne mam stale ten plan napajania, no nastroj som musel vypnut, aby sa stale nestazoval na zmenu
za rady vopred dakujem
Chcel by som sa spytat, aky nastroj pouzivate na spravu napajania ?
Pouzival som original Toshiba Eco Utility, no ako som kupil SSD, mam problem, ze PC nemozem uspat. Po zmene schemy napajania prestal Eco pracovat (stale sa odkazuje na zmenenu schemu). Eco bol super v tom, ze mi dokazal zvysit vydrz na bateriu o nejaku hodinku a pol. Momentalne mam stale ten plan napajania, no nastroj som musel vypnut, aby sa stale nestazoval na zmenu
za rady vopred dakujem
kiko vycisti disk C ... vypni na disku vypni obnovu systemu (prides tym o moznost obnovenia systemu ).... nastav v prehliadaci velkost cache suboru...
druha moznost je prerozdelit disk(partition magic, acronic.......) ...alebo dokupit druhy ....
moze ti to robit aj nejaka hra ked si uklada save.... cize treba presmerovat ak sa da ....
vyskusaj spacemonger1.4 http://www.sixty-five.cc/download/ zobrazi ti graficky velkost suborov ...mozes lahko zistit co sa ti nabaluje
druha moznost je prerozdelit disk(partition magic, acronic.......) ...alebo dokupit druhy ....
moze ti to robit aj nejaka hra ked si uklada save.... cize treba presmerovat ak sa da ....
vyskusaj spacemonger1.4 http://www.sixty-five.cc/download/ zobrazi ti graficky velkost suborov ...mozes lahko zistit co sa ti nabaluje
Dik za radu ale dal som na ten CCleaner a vyčistil disk od zbytočností takže teraz je to v pohode relatívne.Nový disk dokupovať neplánujem to radšej spravím upgrade celého PC.Ale aj tak ti ďakujem 
Ahojte,
existuje nejaká efektívna možnosť ako vyriešiť, čo sa má a čo nie pri štarte Win 7 spúšťať? Kedysi také programy boli v ponuke Štart kategórií "Po spustení". Dnes už si všímam, že tam nie sú zďaleka všetky, ak vôbec sú. Často krát musím ručne hľadať v danom programe, kde ma skrytú možnosť "Spúšťať pri štarte". Dá sa to aj inak?
Dik.
existuje nejaká efektívna možnosť ako vyriešiť, čo sa má a čo nie pri štarte Win 7 spúšťať? Kedysi také programy boli v ponuke Štart kategórií "Po spustení". Dnes už si všímam, že tam nie sú zďaleka všetky, ak vôbec sú. Často krát musím ručne hľadať v danom programe, kde ma skrytú možnosť "Spúšťať pri štarte". Dá sa to aj inak?
Dik.
-
hojko
Site Admin
Start - spustit: msconfig
Alebo cez programy ako CCleaner, TuneUp Utilities atd...
Alebo cez programy ako CCleaner, TuneUp Utilities atd...
Na Windows7 64bit SP1 Home Premium mám adresár Windows s veľkosťou 21,5 GB. Je to nejako veľa nie?
Mám nainštalovaných dosť programov, ale hry žiadne a nie je to žiaden extrém, veľkosti adresárov prg je takáto:
Program Files: 3,13 GB
Program Files (x86): 5 GB
Ešte aj obnovu systému mám vypnutú.
Je toto normálne? 21,5 GB?
Mám nainštalovaných dosť programov, ale hry žiadne a nie je to žiaden extrém, veľkosti adresárov prg je takáto:
Program Files: 3,13 GB
Program Files (x86): 5 GB
Ešte aj obnovu systému mám vypnutú.
Je toto normálne? 21,5 GB?
je to normalne
OK, ďakujem, ale aj tak sa mi zdá 21,5GB na adresár win nejako veľa.
Ešte taká vec, že hľadal som len neskúšal zatiaľ, lebo nechce sa mi preinštalovať windows a na zálohu nemám miesto, či sa dá nejako spraviť widnows7, aby tam mohlo byť prihlásených naraz viacej užívateľov, najlepšie tak, že by boli dvaja užívatelia, jeden by bol prihlásený lokálne a druhý cez vzdialenú plochu pod iným užívatľom? Alebo hoci aj VNC ale to zrejme sa nedá len s RDP? Aspoň cez RDP.
Ešte taká vec, že hľadal som len neskúšal zatiaľ, lebo nechce sa mi preinštalovať windows a na zálohu nemám miesto, či sa dá nejako spraviť widnows7, aby tam mohlo byť prihlásených naraz viacej užívateľov, najlepšie tak, že by boli dvaja užívatelia, jeden by bol prihlásený lokálne a druhý cez vzdialenú plochu pod iným užívatľom? Alebo hoci aj VNC ale to zrejme sa nedá len s RDP? Aspoň cez RDP.
Ja mám Ultimate 64bit a má iba 14GB.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Ako pripnem mmc na taskbar? Mám tam všetky potrebné nástroje okrem mmc 
K veľkosti: Treba vypnúť hibernáciu, zmenšiť pagefile (defaultne je príliš veľký, ak máte 8GB+ RAM tak postačí aj 1024MB), odstrániť inštalačky aktulizácií a vypnúť/obmedziť obnovu
K veľkosti: Treba vypnúť hibernáciu, zmenšiť pagefile (defaultne je príliš veľký, ak máte 8GB+ RAM tak postačí aj 1024MB), odstrániť inštalačky aktulizácií a vypnúť/obmedziť obnovu