Dnes som dostal zase kopu súkromných od človeka, ktorý sa chce naučiť programovať a už ma to fakt dožralo. Preto som sa rozhodol, že vám predsa len odprezentujem to, čo som spísal ešte koncom semestra.
Myšlienka je jednoduchá - portál ako útočisko pre začiatočníkov v programovaní. Že je takých už dosť? Nie je! A to preto, že neexistuje žiadna jednoznačná odpoveď na to "ako začat programovať". Ja chcem takúto jednoznačnú odpoveď vytvoriť a dať aj nám web, na ktorý sa budeme môcť s kľudným svedomím odkazovať.
Ak si nájdete chvíľu, prečítajte si toto:
Kód: Vybrať všetko
http://bxstartup.php5.sk/index.phpChcel som na tom začat makať už toto leto, ale otrepal som sa do Ruska, kde mám práce nad hlavu. Áno, viem, že tak ako to teraz je, je to nereálny projekt. Ale aj tak sem píšem. Nie len ja si totiž myslím, že je to projekt potrebný a bude mať úspech. Možno spolu nájdeme nejakú cestu ako ho zrealizovať v konečnom čase.
Píšte, prosím, všetko čo vás napadne, aký máte k tomu postoj a prípadne či a ako by ste vedeli priložiť ruku k dielu. Projekt som plánoval ako dobrovoľnícku prácu, kde by každý pracoval vo svojom voľnom čase. Sám ale veľa voľného času, žiaľ, nemám a väčšina z vás na tom bude podobne.
Tak teda dávam priestor na diskusiu.