Ta naša policia
Re: Ta naša policia
Pri predbiehani funguje ina obhajoba.
Totiz, prekrocit rychlost mozes v tedy, ak tym odvracias nebezpecenstvo, co pripad ked ti ide naproti auto a ty si uprostred nakladiaku je.
Totiz, prekrocit rychlost mozes v tedy, ak tym odvracias nebezpecenstvo, co pripad ked ti ide naproti auto a ty si uprostred nakladiaku je.
vtedy nemas co predbiehat
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Co ja som skusal na tych radaroch, vsade mi tachometer ukazoval o CCA 5 KM/h viac, ako radar (skusane na viacerych radaroch, s troma autami).
-
xH4wK
Tachometre ukazuju vacsinou presne o tych 5km/h naviac
Aj ja som skusal GPS vs Tacho a tacho malo o 5kmh viac.
Aj ja som skusal GPS vs Tacho a tacho malo o 5kmh viac.
tachometre su vzdy nastavene o 5km viac.. Tolerancia pri pokutach je 6km/h, predtym bolo 8km/h. Dalej zavisi, podla toho, ci je policajt ko*ot, ci nie, a ci ta odfoti, nie..(na 40tke kde je aj znacka pozor deti dostal kamos 100e pokutu po prekroceni o 10km.. ta znacka je na dlzku cestu 20m, potom konci.. a deti tam niesu, len cigani..) Raz som siel so starou mamou z nemocnice, len mi tachac blbo ukazoval, tak som nevedel odhadnut rychlost, siel som 58, zenska policajtka povedala, ze by to rada nehala tak, ale nemoze, lebo to je odfotene, musi sa to zdokumentovat..
Co sa tyka svetiel, raz ma ko*ot policajt zastavil, ze mi slabo svietia svetla.. reku som o tom nevedel, ze to dam opravit..on ze okej, ale odidem s 60e pokutou, ze s tym on nic nespravi.. tak sa mi to podarilo zazrakom opravit na mieste a poslal som ho do p. , fakt bol nasraty.. ked ta zastavia, ze mas daco zle, je potreba to opravit na mieste, aby ta nepokutovali.. ak to ohrozuje bezpecnost premavky.
A raz ma zastavili fizli, tahali sa za mnou celym mestom, az kym som nezastavil.. prisli ku mne, ze pokuta 100e, ze som telefonoval za volantom.. ze chcu papiere, a tak..tak som im dal papiere, oni sli do auta, a este som hladal papiere od folii.. Tie som nasiel a siel som za nimi k autu.. Druhy fizel sa tam hral s kamerou..tak som mu povedal, ze to chcem vidiet, ako som volal.. A on povedal, ze to mi nemoze ukazat, lebo to uz odoslal na inspektorat.. A ja ze to chcem aj tak vidiet.. On ze si to potom mozem pozriet na inspektorate, ale ze to bude uz potom 300e pokuta..Ja ze okej, pozriem si to tam.. a on potom povedal, ze dobre, my to teda zmazeme, ale nabuduce uz nevolajte..
debil proste.. ani raz som nepovedal, ze by som volal, len som cakal, ze co budu chciet spravit..
Co sa tyka svetiel, raz ma ko*ot policajt zastavil, ze mi slabo svietia svetla.. reku som o tom nevedel, ze to dam opravit..on ze okej, ale odidem s 60e pokutou, ze s tym on nic nespravi.. tak sa mi to podarilo zazrakom opravit na mieste a poslal som ho do p. , fakt bol nasraty.. ked ta zastavia, ze mas daco zle, je potreba to opravit na mieste, aby ta nepokutovali.. ak to ohrozuje bezpecnost premavky.
A raz ma zastavili fizli, tahali sa za mnou celym mestom, az kym som nezastavil.. prisli ku mne, ze pokuta 100e, ze som telefonoval za volantom.. ze chcu papiere, a tak..tak som im dal papiere, oni sli do auta, a este som hladal papiere od folii.. Tie som nasiel a siel som za nimi k autu.. Druhy fizel sa tam hral s kamerou..tak som mu povedal, ze to chcem vidiet, ako som volal.. A on povedal, ze to mi nemoze ukazat, lebo to uz odoslal na inspektorat.. A ja ze to chcem aj tak vidiet.. On ze si to potom mozem pozriet na inspektorate, ale ze to bude uz potom 300e pokuta..Ja ze okej, pozriem si to tam.. a on potom povedal, ze dobre, my to teda zmazeme, ale nabuduce uz nevolajte..
-
Old Dirty Bastard
Guru
najlepšie keď chceš dodržiavať bezpečný odstup na diaľnici a pod., necháš pred sebou odstup a do 5 sekúnd sa tam niekto uj*beNHISPVM napísal:Pokiaľ tam boli značky tak si sa mal riadiť značkami a nie pravidlom pravej ruky. Ak si ich obehol pred plnou čiarou, tak si žiadny zákon neporušil + Ak máš svedka asi nič nezmôžu, len si chcú honiť ego...
Aj keď nechápem niektorých ľudí prečo jazdia tak agresívne... A ešte k tomu, keď jasne vidia, že sú pred nimi zelení... Vie ma to nasrať, to preraďovanie sa na poslednú chvíľu, predbiehanie atď...
Ako za svetlá by nemali pokutovať, ak svieti aspoň jedno. Ako mňa keby chcel za toto buzerovať tak mu vytiahnem žiarovku z kastlíka a poviem mu nech ju skúsi tu na ceste vymeniť.cinges napísal:Co sa tyka svetiel, raz ma ko*ot policajt zastavil, ze mi slabo svietia svetla.. reku som o tom nevedel, ze to dam opravit..on ze okej, ale odidem s 60e pokutou, ze s tym on nic nespravi.. tak sa mi to podarilo zazrakom opravit na mieste a poslal som ho do p. , fakt bol nasraty.. ked ta zastavia, ze mas daco zle, je potreba to opravit na mieste, aby ta nepokutovali.. ak to ohrozuje bezpecnost premavky.
taketo praktiky len kazia meno policii, su to len ludia, takze su aj policajti aj "policajti"
Chlapci, opat som perlil 
... vychadzam z mesta a namerali ma s tym že som prekročil o 15km/h.. či som si toho vedomí.. ja som pozrel na fotku .. bola uplne rozmazana, nebolo vidno EČV... teda on spisal to priestupkove konanie.. to som nepodpisal ! a odišiel som...
Da sa z toho nejako vyserat s tym že nemaju dostatočnu fotku alebo ma čaka 100€ ?
Dakujem
... vychadzam z mesta a namerali ma s tym že som prekročil o 15km/h.. či som si toho vedomí.. ja som pozrel na fotku .. bola uplne rozmazana, nebolo vidno EČV... teda on spisal to priestupkove konanie.. to som nepodpisal ! a odišiel som...
Da sa z toho nejako vyserat s tym že nemaju dostatočnu fotku alebo ma čaka 100€ ?
Dakujem
Podľa mna nie. Ak ti neukazal nejakú fake foto a dokaz ma pekne ostrý 
Vravel že to hodi do nejaho softu a tam to vyčisti.. ale tak dost pochybujem lebo tam nebolo vidno ani tu tabuľku s tym čislom ...
Inokedy ked ma stopnu a popytam fotku tak presne vidno cele čislo
Inokedy ked ma stopnu a popytam fotku tak presne vidno cele čislo
Toho byy som sa nebal neni to Horatio a quadzoom v mspainte mu nepomoze.
beardie bezpecne predbiehanie vyzaduje zrychlenie o tom sa tu bavit nejdeme, takze uz podstata zrychlovania pri predbiehani je cinnostou preventivnou pred nebezpecim. Obecne plati rychlejsie predbehnutie priklad kamiona je bezpecnejsie akoby sme mali ist vedla seba 87 a 91 a predbiehat ho 8 minut, resp. cakat kedy sa niekto 2 km v predu objavi a bez nabehu nestihnes ani ubrzdit ani ukoncit predbiehanie....
beardie bezpecne predbiehanie vyzaduje zrychlenie o tom sa tu bavit nejdeme, takze uz podstata zrychlovania pri predbiehani je cinnostou preventivnou pred nebezpecim. Obecne plati rychlejsie predbehnutie priklad kamiona je bezpecnejsie akoby sme mali ist vedla seba 87 a 91 a predbiehat ho 8 minut, resp. cakat kedy sa niekto 2 km v predu objavi a bez nabehu nestihnes ani ubrzdit ani ukoncit predbiehanie....
Ked ide kamion 90, preco mas potrebu predbiehat, ked MPR je 90?
Lebo kamion do kopca 90tkou nepojde... ty pojdeš 
Potom ho staci obiehat 90kou, lebo urcite nepojde 87 kmph
ak ked pojde 85? je normalne ho obiehat 90?
Kludne mozes ist rychlejsie (ako tych ~96-98), ale policajtov to nebude zaujimat, nie je toto ten problem, ktory rozoberame?
Ja nechapem ludi co nevedia pochopit tak skur**ne primitivne situacie... (pardon za vyraz)
chces mi povedat, ze ked pred tebou ide kur*a velky kamion cez ktory nevidis absolutne nic z jeho megakolies striela vsetok bordel z cesty a robi neprijemny hluk a samozrejme aj smrad, pri kazdom kopceku uberie z kazdeho prida, tak sa budes vliect jeho tempom za nim popr. vyuzijes moznost predbiehania do kopca 90tkou ked on ide 84?
To sa tu fakt musim bavit o takychto veciach bez pochopenia, ved to je absurdne, myslite trosku ludia.
chces mi povedat, ze ked pred tebou ide kur*a velky kamion cez ktory nevidis absolutne nic z jeho megakolies striela vsetok bordel z cesty a robi neprijemny hluk a samozrejme aj smrad, pri kazdom kopceku uberie z kazdeho prida, tak sa budes vliect jeho tempom za nim popr. vyuzijes moznost predbiehania do kopca 90tkou ked on ide 84?
To sa tu fakt musim bavit o takychto veciach bez pochopenia, ved to je absurdne, myslite trosku ludia.
Samozrejme, ze ho obehnem, ale v tejto teme sa bavime o "tej nasej policii", preto stale narazam ma tu MPR, ktoru ti nasi zeleni tak velmi radi kontroluju.
Okrem toho, na zaciatku som reagoval na to tvoje obiehanie, az teraz sa to zvrhlo na jazdenie za kamionom
Okrem toho, na zaciatku som reagoval na to tvoje obiehanie, az teraz sa to zvrhlo na jazdenie za kamionom
Tak snazil som sa priviest nejaku vseobecnu beznu situaciu a ty si zacal hladat dovody preco ho predbiehat ale to je jedno...
Proste pri bezpecnom predbiehani je vyzsia dosiahnuta rychlost
akurat pravda no na temu "Ta naša policia" sa fakty bezneho zdraveho usudku radikalne menia...
Proste pri bezpecnom predbiehani je vyzsia dosiahnuta rychlost