Znefunkčniť bankomatovú kartu
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Znefunkčniť bankomatovú kartu
V Zune si sam vyberies PIn a taktiez novu kartu mas zdarma, ked stratis. A pin si mozes dokonca hocikedy zmenit na karte (uz som si nie isty ci zdarma ale). Takze kazda banka to ma dako po svojom.
hej, da sa zmenit kedykolvek 
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Pin mozes zmenit kedykolvek bud v bankomate (v tomto pripade na prd) alebo aj cez IB.
V banke mozes poziadat o novy, ale ten bude tiez nahodny v obalke.
V banke mozes poziadat o novy, ale ten bude tiez nahodny v obalke.
To, ze znicis magneticky pruzok magnetom ti absolutne nepomoze, kedze vsetko ide bezpecnejsie cez chip, pruzok sa uz snad ani pri beznych terminaloch nepouziva..
Phase - to ze sa pouziva hlavne cip je pravda ale vies o tom, ze cip je odost starsia vec nez pasik? Bezpecnost je podla mna rovnaka.
tak ja som mal tú kartu nejakých 5 rokov, stará mi odišla prestala z ničoho nič fungovať tak mi vydali náhradnú ale s novým pinom. Tatrabanka sú zlodeji takže za zmenu pin si účtujú 5€, tak som si povedal že to si radšej zapamätám
poradilo sa haha.
V pondelok tam pôjdem nech sa fajne vymrazí cez víkend
, ešte skúsim nejaký magnet poriešiť a pár krát ju priložím ku tým terminálom kde sa používa preukaz na otváranie dverí. Inak teraz sa neprihlásim do IB ale pochybujem že v tatrabanke sa dá zmeniť PIN cez IB 
V pondelok tam pôjdem nech sa fajne vymrazí cez víkend
nenapada ma logicke vysvetlenie preco by sa mala znicit v mraznicke
Wladas tvoje tvrdenie ti velmi rychlo vyvratimwladas napísal:Phase - to ze sa pouziva hlavne cip je pravda ale vies o tom, ze cip je odost starsia vec nez pasik? Bezpecnost je podla mna rovnaka.
http://connexuscu.wordpress.com/2012/09 ... echnology/
Magneticke pruzky sa pouzivali 40 rokov, kym chip-y boli zavadzane od 2004
Prived napajanie 12V na plosky chipu-lubovolne.Pokial nepomoze zvys napatie-ten chip sa prepetim znici...
už som to teda vyriešil, zrušil som si účet a založil nový