Jj kontrolka na nabijacke svieti stale ... Baterku v notebooku nemavam ta je uz davno mrtva moze byt aj to problem??
Chladic som vycistil hned ako sa to stalo , nebolo to tam az take hrozne cistil som ho pred par mesiacmi, ale cistenie nepomohlo. Zajtra skusim tu ram a hdd a dam vediet ako to dopadlo
Notebook nejde zapnut
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Re: Notebook nejde zapnut
ventilator sa ti toci ... ak zisti fan ze je vetrak prec tak automaticky vypina PC
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Skusal som ho zapat ale zapne sa uz len tak na 2-3 sekundy.... Ventilator sa trocha pohol ale ntb hned vyplo tak neviem
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
njn skôr by som to videl v nabíjačke, ak tam nemáš baterku, je dosť možné, že bude nabíjačka buď už slabá alebo je niekde zlomený kábel a proste sa tam nedostane dosť šťavy aby nakŕmilo procesor a celú zostavu keď je v záťaži (keď sa bootuje win tak je PC v MAX záťaži, čiže aj najviac energie papá), skús vrátiť dnu baterku nabiť ju troška a otestovať,(ak baterka vydrží aspoň pár minút, mal by notebook bežať a spustiť sa) alebo zohnať od niekoho nabíjačku na ASUS, mali by byť všetky asus nabíjačky kompatibilné ak bude silnejšia (watty a ampére) tak to nevadí, hlavne aby voltáž sedela, ak bude slabšia (watty a ampére) tak nie o veľa
ak nemáš baterku tak je dosť možné, že preto sa vypína, ale zas bez testu sa ti neoplatí kupovať nabíjačku alebo baterku
ak nemáš baterku tak je dosť možné, že preto sa vypína, ale zas bez testu sa ti neoplatí kupovať nabíjačku alebo baterku
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Vdaka chyba je v nabijcke
ani ma to nenapadlo skusit druhu