chlap nikdy nebol monogamny typ, ani nebude, aj toto zeny odkukalikookie napísal: Pozor, ani chlapovi sa nesmie žena zunovať, inak skočí za inou. To je jednoducho vzťahová "logika", chodí to tak u oboch pohlaví.
Ako ženy rozmýšľajú
Re: Ako ženy rozmýšľajú
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
pretože od nepamäti tu boli debili ako ty, a v stredoveku to bolo ešte silnejšie. Takže práce kde sa dá zarobiť neboli pre ženy, ženy museli doma prať a variť. A ak niektorej žene zomrel muž vo vojne, nemala ani deravý groš. A pracovať nemala kde, tak sa musela predávať. To je prekvapenie, zistiť po toľkých stovkách rokoch, že si vypustil z huby ďalšiu hovadinu, že? Ale aspoň si sa tomu sám zasmial. SKôr si zhodil mužov (takých ako si ty) ako ženy
A už by aj stačilo tých tvojich povedačiek. Už ti len nohy trčia.kayko napísal: chlap nikdy nebol monogamny typ, ani nebude, aj toto zeny odkukaliPreco by vlastne zeny zacali slapat - najstarsie zenske remeslo - keby im chlapi neboli ochotni za to platit
Jasné, že si kúpim inú. Ale to neznamená, že sa k nej už nikdy nevrátim.kayko napísal:A hrali pc hry stastne az kym nepvypli prud
Ale netrep, tu hru dohras a kupis si inu...
Nemam peniaze => chod si ich zarobit
Niesom pekny => zacni sa o seba starat
Zenska so mnou nevydrzi ani 5 min => zacni sa starat aj o nu...
Nemám peniaze => nemám ich na ženské, a keby som ich mal, tak do nich nevrazím ani cent.
Nie som pekný => mám v pi*i. Nepotrebujem, any sa na mňa ženy lepili ako komáre, ktorým nemôžem jednu prije***, lebo ma otravujú.
Ženská so mnou nevydrží ani 5 minút => mám v pi*i. Moja existencia sa netočí okolo nej. Ak sa jej nepáči, nech vypadne odkiaľ prišla.
-
t0m4s3
Admin
Mna by celkom zaujimalo ci mas ty Terepin a aj Uplink nejakych kamaratov, priatelov a obecne vasa "socializacia". Ci ste uplni samotari aj co sa chlapov tyka, alebo iba so zenskymi nedokazete vyjst?
-
uplink
VIP
t0m4s3 - realita? Až moc, musel som sa ich systematicky zbavovať, kruto napísané. Teraz mám do 10 skalných [z toho 5 tvorí jadro] a desiatky [ak nie stovky] "známych" to sú tí takí "kamaráti" na pivo, krčmu, výlet, opekačku, etc. akých väčšina z Vás volá kamarátmi, ja však nie.
S tými 5timi som 2-3x do týždňa, s dvomi z nich 4-6x do týždňa, denne 3-5 hodín.
U mňa je definícia kamaráta definícia človeka, ktorý vie o mne viac ako 90% vecí, ktoré ostatní ani len netušia a venujem sa danej osobe aspoň 50% svojho voľného času. Krčmoví "kamoši" ktorých vidím raz do týždňa v podniku [už nepraktizujem] sú známi.
S tými 5timi som 2-3x do týždňa, s dvomi z nich 4-6x do týždňa, denne 3-5 hodín.
U mňa je definícia kamaráta definícia človeka, ktorý vie o mne viac ako 90% vecí, ktoré ostatní ani len netušia a venujem sa danej osobe aspoň 50% svojho voľného času. Krčmoví "kamoši" ktorých vidím raz do týždňa v podniku [už nepraktizujem] sú známi.
to mi príde zvláštne, na môj vkus úbohe -> môj názor lenTerepin napísal: Tak tak. Nemať PC, tak by som mal de facto nulovú sociálnu interakciu. Vďaka nemu mám možnosť komunikovať s ľuďmi, ktorí majú rovnaké záujmy, ako ja. A tiež je to vynikajúci spôsob, ako uniknúť z reality.
a do kedy chceš unikať vlastne unikať z reality? len tak sa pýtam...
-
uplink
VIP
Blur - čo je realita? Zhluk elektických signálov spracovaných Tvojím mozgom, pocity a dojmy, možno si práve teraz na nejakom prístroji, ktorý simuluje Tvoj život a Ty o tom nemáš ani páru. Ergo. čo je realita? Rodina? Kamaráti? Priatelia? Príroda? Šport? Kariéra? Sexhunting? PC Hry?
Realita je to, čo Ty za realitu považuješ. Sám si v tomto svete a sám ho aj opustíš. Ostatní sa Ťa vedia len dotknúť, ale nik neprenikne do Tvojho vnútra, len Ty sám a v konečnom dôsledku sa Ti realitou stane to, čím sa oblkopuješ.
Pre niekoho sú realita ženy, pre niekoho rodina, pre niekoho kariéra a práca, pre niekoho záhrada, pre niekoho byť vrcholový športovec, pre niekoho MMORPG.
Čiže ešte raz, čo je realita?
Realita je to, čo Ty za realitu považuješ. Sám si v tomto svete a sám ho aj opustíš. Ostatní sa Ťa vedia len dotknúť, ale nik neprenikne do Tvojho vnútra, len Ty sám a v konečnom dôsledku sa Ti realitou stane to, čím sa oblkopuješ.
Pre niekoho sú realita ženy, pre niekoho rodina, pre niekoho kariéra a práca, pre niekoho záhrada, pre niekoho byť vrcholový športovec, pre niekoho MMORPG.
Mám troch priateľov, s ktorými sa poznám už 10 rokov a zopár známych, z toho dvaja majú priateľky a v pohode s nimi vychádzam.t0m4s3 napísal:Mna by celkom zaujimalo ci mas ty Terepin a aj Uplink nejakych kamaratov, priatelov a obecne vasa "socializacia". Ci ste uplni samotari aj co sa chlapov tyka, alebo iba so zenskymi nedokazete vyjst?
+1uplink napísal:Blur - čo je realita? Zhluk elektických signálov spracovaných Tvojím mozgom, pocity a dojmy, možno si práve teraz na nejakom prístroji, ktorý simuluje Tvoj život a Ty o tom nemáš ani páru. Ergo. čo je realita? Rodina? Kamaráti? Priatelia? Príroda? Šport? Kariéra? Sexhunting? PC Hry?
mavam podobne myslienky a je to tazke ked som na VŠ intrakoch a vacsina studentov su pôžitkari ( tak ich volam
Podla mna muz vyhladava vtedy zensku spolocnost ked ma plne vajcia, ked je spraveny tak by ju najradsej poslal do prdele
Do kedy sa bude dať. Ono je dosť únavné koexistovať v dvoch rozdielnych svetoch súčasne.Blur napísal: to mi príde zvláštne, na môj vkus úbohe -> môj názor len
a do kedy chceš unikať vlastne unikať z reality? len tak sa pýtam...
pretoze ine robit nevedeli! Ja sa na zeny nevyhovaram, tak neviem preco by mal byt nejaky chlap zodpovedny za to, ze museli zacinat od nuly... Dnes slapu gratis aj vdaka takym ako ty, lebo uz maju automaticke pracky a pestunky, nemusia cakat, ze ich chlap niekde skona. A vobec im to neprekaza, tak neospravedlnuj nieco tym, ze existovali debili ako ja, ked zeny take boli su a budu od prirodzenia a tie co take nie su, vychovali muzi ako uplinkaudiotrack napísal:pretože od nepamäti tu boli debili ako ty, a v stredoveku to bolo ešte silnejšie. Takže práce kde sa dá zarobiť neboli pre ženy, ženy museli doma prať a variť. A ak niektorej žene zomrel muž vo vojne, nemala ani deravý groš. A pracovať nemala kde, tak sa musela predávať. To je prekvapenie, zistiť po toľkých stovkách rokoch, že si vypustil z huby ďalšiu hovadinu, že? Ale aspoň si sa tomu sám zasmial. SKôr si zhodil mužov (takých ako si ty) ako ženy
//autoeditácia príspevku (17 Júl 2013, 7:05)
Na com pada drviva vacsina dnesnych vztahov? Na nevere? Na tom ze muz robi 10h denne a nema cas sa venovat svojej zene? A opat sme len tam, ze ked sa muz nevenuje zene, tak sa zacne kurv****. Vzdy to konci presne tam, kde to zacalo - lebo bez chlapov by si dnes zeny ani zadok nevedeli vytriet, pretoze bez chlapa by sa uz ani nebolo na co vyhovoritpinco napísal:A už by aj stačilo tých tvojich povedačiek. Už ti len nohy trčia.
Pre cloveka, co mi stiahol za tento link karmu:
Po urcitych zivotnych skusenostiach si naozaj stojim za tym, ze ak je zena aspon trochu rozumna, citliva a dobrosrdecna (co predpokladam, ze bezny chlap taku zenu chce), tak sympatickemu muzovi da sancu, aby si ju ziskal jednoduchymi gestami. Za predpokladu, ze hlada vztah.
Ak vztah nehlada (je nezrela/hlada sa/vyrovnava sa s minulostou/je zadana/naladova/promiskuitna/asexualna/feministka...), nehladajte v jej hlave ziadnu logiku -> idete na vlastne riziko.
//autoeditácia príspevku (29 Júl 2013, 23:40)
suhlas. sama zijem v zahranici a kym som bola na slovensku, nejak podvedome som vztah nechcela. pripadalo mi to ako "z dadza pod odkvap", vytvarat si v krajine ako slovensko (zla politika, nizke pridavky a nedostatocna podpora rodin) este uzsie socialne vazby bez dlhodobej (financnej) perspektivy.gogo956 napísal:uplink
pre nas to moc prijemne nie je,ale v podstate je to iba zalezitost pomeru ponuky a dopytu- ako nakoniec vo vsetkom. Konanie zien ktore odchadzaju trvalo do zahranicia ma svoje racionalne jadro.Tak isto ako ty konas racionalne ked si sa naucil dobre pracovat s grafikou a teraz Ta to pekne zivi.Takisto ony robia kroky ktore im dopomozu k lepsiemu zivotnemu standardu a tym padom k predpokladom stastnejsieho zivota nielen ich ale hlavne ich deti. A iba o to prirode ide, o nasledujuce generacie, toto su podvedome evolucne programy ktore nas zivotom niekde vedu.
myslim si, ze keby som bola matka deti na slovensku, rozviedla sa a odisla do zahranicia kvoli vyssiemu zivotnemu standardu, bolo by to nemoralne. tiez nemoralne by bolo mat "poistku" na slovensku a hladat si v zahranici nejakeho princa.
ale ked sa kvoli lepsim podmienkam (pre mna, mozno moje buduce deti a rodinu) samostatne rozhodnem zit v zahranici a chcem si tam najst partnera, nevidim v tom ziaden problem. takisto si mozu slovenski muzi brat ukrainky, vietnamky a neviem koho.. aspon nebudu trpiet pocitom menejcennosti/viny, ze nemozu zene zarucit blahobyt, resp. ich urobit stastnymi.
kathleen mas tam same pozitivne karmy a ty riesis tu jednu negativnu..
trochu si sa chlapcom z fora (opravnene) vysmiala, no tak nemusis jednu negativnu riesit verejne, ako vsetci tu kazdemu jednemu negativnemu karmistovi verejne cosi odkazuju
ja som sa chlapcom vysmial, a tiez karmovali aky som zly clovek
ak vysmejem hlupakov, tak samozrejme, ze hlupaci budu davat negativnu karmu...
a aj to druhe co pises su same hluposti
blabolit, ze sa nechcem viazat, bez dlhodobej (financnej) perspektivy a tiez hladat krajinu podla materialnej perspektivy(ci uz pre seba alebo pre rodinu), tak to je genialny sposob ako si odj*bat zivot
videl som vela rodin, vacsinou sa bavim s otcami, aby sa vydate zeny do mna nezamilovali, maju vilu, okrasnu zahradu a vsetko, detom zabezpecili vela materialneho nadstandardu, ale ani jedineho si vlastne deti nevazia.. v podstate sa s nimi deti ani nebavia
ak poznas tzv. maslowov rebricek, ale to nie je jeho vynalez
, ide o to, ze clovek v urcitom veku, viac ako jedlo a ine potrebuje sebarealizaciu a uznanie za nu, nuz a tito materialne zabezpeceni musia tu svoju vilu a okrasnu zahradu ukazovat cudzim, aby za to dostali nejake uznanie, lebo ich neuznavaju a nevazia si ich ani vlastne deti..
no tak fajn, zenska si pojde hladat do zapadnej europy materialny nadstandard
v 20-30 je to fajn, ked si clovek kupi motorku alebo ine a bavi sa... v 40 uz chce to uznanie, a to si za peniaze nekupi... mozno u casnikov v restauracii, ale nie od najblizsich... v 50 ostane sam v prazdnej vile... vlastna rodina a deti si ho nevazia, pridu iba ak su lenivi pre peniaze, a za to mu vzdaju umelu uctu, aby dostali od neho nieco... a v takom veku uz clovek vie co je umela ucta a co skutocna ucta...
trochu si sa chlapcom z fora (opravnene) vysmiala, no tak nemusis jednu negativnu riesit verejne, ako vsetci tu kazdemu jednemu negativnemu karmistovi verejne cosi odkazuju
ja som sa chlapcom vysmial, a tiez karmovali aky som zly clovek
ak vysmejem hlupakov, tak samozrejme, ze hlupaci budu davat negativnu karmu...
a aj to druhe co pises su same hluposti
blabolit, ze sa nechcem viazat, bez dlhodobej (financnej) perspektivy a tiez hladat krajinu podla materialnej perspektivy(ci uz pre seba alebo pre rodinu), tak to je genialny sposob ako si odj*bat zivot
videl som vela rodin, vacsinou sa bavim s otcami, aby sa vydate zeny do mna nezamilovali, maju vilu, okrasnu zahradu a vsetko, detom zabezpecili vela materialneho nadstandardu, ale ani jedineho si vlastne deti nevazia.. v podstate sa s nimi deti ani nebavia
ak poznas tzv. maslowov rebricek, ale to nie je jeho vynalez
no tak fajn, zenska si pojde hladat do zapadnej europy materialny nadstandard
v 20-30 je to fajn, ked si clovek kupi motorku alebo ine a bavi sa... v 40 uz chce to uznanie, a to si za peniaze nekupi... mozno u casnikov v restauracii, ale nie od najblizsich... v 50 ostane sam v prazdnej vile... vlastna rodina a deti si ho nevazia, pridu iba ak su lenivi pre peniaze, a za to mu vzdaju umelu uctu, aby dostali od neho nieco... a v takom veku uz clovek vie co je umela ucta a co skutocna ucta...
Podľa tvojho popisu je cigánom sveta žiť...
Fuj za take vyroky by si sa mala hanbit !suhlas. sama zijem v zahranici a kym som bola na slovensku, nejak podvedome som vztah nechcela. pripadalo mi to ako "z dadza pod odkvap", vytvarat si v krajine ako slovensko (zla politika, nizke pridavky a nedostatocna podpora rodin) este uzsie socialne vazby bez dlhodobej (financnej) perspektivy.
Tak ked si nevedela najst poriadneho chlapa co ta zabezpeci aj bez parazitovani na systeme, tak v tom pripade ano ale vyvalit toto bremeno na system, WOW
curta:
len som chcela dodat popis k videu.
Hegy:
ja sa nemam za co hanbit. vsetci poriadni chlapi, ktorych poznam, odisli do zahranicia. mimo slovenska sa zabezpecim kludne sama.
rozdiel je v tom, ze pokym na svk musis ako mlady rodic makat od rana do vecera za min. mzdu, pricom ti deti vychovavaju stari rodicia (v lepsom pripade), v lepsie rozvinutych krajinach si mozes dovolit pracovat menej, na pracovisku mas menej stresu a mozes sa viac venovat rodine. nechodis domov strhany po celom dni (tak ako som to ja videla u svojich rodicov) a nezijes s tym vedomim, ze zivotna uroven tvojich potomkov zavisi na ficovom populizme.
PS: "Zbalit" si na SVK akoze dobre zarabajuceho podnikatela, co pracuje den, noc aj vikendy, nie je prave moja predstava o stastnom zivote.
len som chcela dodat popis k videu.
Hegy:
ja sa nemam za co hanbit. vsetci poriadni chlapi, ktorych poznam, odisli do zahranicia. mimo slovenska sa zabezpecim kludne sama.
rozdiel je v tom, ze pokym na svk musis ako mlady rodic makat od rana do vecera za min. mzdu, pricom ti deti vychovavaju stari rodicia (v lepsom pripade), v lepsie rozvinutych krajinach si mozes dovolit pracovat menej, na pracovisku mas menej stresu a mozes sa viac venovat rodine. nechodis domov strhany po celom dni (tak ako som to ja videla u svojich rodicov) a nezijes s tym vedomim, ze zivotna uroven tvojich potomkov zavisi na ficovom populizme.
PS: "Zbalit" si na SVK akoze dobre zarabajuceho podnikatela, co pracuje den, noc aj vikendy, nie je prave moja predstava o stastnom zivote.
Tak to neviem na ktorom Slovensku si zila pretoze niesom ani podnikatel, niesom ani den noc v praci skor naopak a problem vystarat aj viac clennu rodinu uz teraz nemam a urcite niesom svetla vinimka mam bezne stredoskolske vzdelanie a nerobim nijak superspecificky job.
Toto nepochopim nikdy, preco ludia co sa o seba nevedia postarat (resp. o rodinu, whatever existencne dovody,problemy) maju ihned v ustach fica/stat/vladu/politikov.
Chcel by som vediet preco niesom "poriadny chlap" kedze som neodisiel do zahranicia.
Toto nepochopim nikdy, preco ludia co sa o seba nevedia postarat (resp. o rodinu, whatever existencne dovody,problemy) maju ihned v ustach fica/stat/vladu/politikov.
Chcel by som vediet preco niesom "poriadny chlap" kedze som neodisiel do zahranicia.
-
Grim
Darca
...SI svetlá výnimka...a bolo by na čase si to priznať...
Hegy:
Na vychodnom Slovensku.
Tak ak mas 2-3 male deti, pockaj, az budu na vysokej a potom mi nieco hovor o vydavkoch na rodinu.
Preto, lebo to, co moji rodicia odmakali na Slovensku tvrdou robotou, Fico rozdava a vlada rozkrada.
Takze dufat, ze moje deti by sa dozili takej kvality skolstva, aku mozem mat ja uz teraz v zahranici, je prinajmensom optimisticke, ak nie utopisticke.
Nevravim, ze kazdy poriadny chlap odide do zahranicia. Tvrdila som, ze vsetci poriadni chlapi, ktorych som na SVK poznala, odisli, a to este predo mnou.
Na vychodnom Slovensku.
Tak ak mas 2-3 male deti, pockaj, az budu na vysokej a potom mi nieco hovor o vydavkoch na rodinu.
Preto, lebo to, co moji rodicia odmakali na Slovensku tvrdou robotou, Fico rozdava a vlada rozkrada.
Takze dufat, ze moje deti by sa dozili takej kvality skolstva, aku mozem mat ja uz teraz v zahranici, je prinajmensom optimisticke, ak nie utopisticke.
Nevravim, ze kazdy poriadny chlap odide do zahranicia. Tvrdila som, ze vsetci poriadni chlapi, ktorych som na SVK poznala, odisli, a to este predo mnou.