je to hlavne aj o štýle jazdy mne nejviac vyhovuje scania, 6x2 náprava, motor 730?kw a prevodovka 18-stupňová a drží sa to cesty jak magnet, kde na volve by som sa už vyvrátil
Euro Truck Simulator 2
-
yoggy
Re: Euro Truck Simulator 2
je to hlavne aj o štýle jazdy mne nejviac vyhovuje scania, 6x2 náprava, motor 730?kw a prevodovka 18-stupňová a drží sa to cesty jak magnet, kde na volve by som sa už vyvrátil
-
Scorpion90
King
Skor by som sa potesil, keby hru rozsirili o severske staty ako o Polsko...
Inak stalo sa uz niekomu, ze stretol na cesta vlastneho sofera?
Inak stalo sa uz niekomu, ze stretol na cesta vlastneho sofera?
nie, a ani sa to neda. Ekonomika, vodici atd, su len cisla.
caute, ako vidim su tu sami hraci ets 2
tak se pridam
pokial ide o opravu tak moja najvyssia bola cez 684 000eur
rad poradim pripadne si necham poradit
zhanam nadrozmerny naklad. v1.4.1
Cauko ja používam tento http://ets2.lt/en/tsm-trailer-pack-heavy/ s mapou Scandinavia mod v1.01 takže problém by nemal byť ani s inou mapou
200 000 koni? 
ja mam tusim nieco cez 1000 a rozmyslam ze ho vymenim za 700
existuje mod na modifikovanie prevodoky? chcel by som si predlzit stupne lebo su moc kratke
existuje mod na modifikovanie prevodoky? chcel by som si predlzit stupne lebo su moc kratke
kolko stupnov chces??? staci napisat a mas toSpixy napísal:200 000 koni?
//autoeditácia príspevku (23 Aug 2013, 1:28)
presiel som na v1.1.1 bo ta 1.4.1 sa mi nezdala. viac som zohnal na 1.1.1. pojde to aj na tuto verziu v1.1.1???DeWill napísal:Cauko ja používam tento http://ets2.lt/en/tsm-trailer-pack-heavy/ s mapou Scandinavia mod v1.01 takže problém by nemal byť ani s inou mapou
Pravdepodobne nie na staršie verzie bol mod od Streetsurfera ale už odišiel od TSM teamu a zmazal všetko čo vytvoril
Ja jazdím s touto hračkou
zo Scaniou som začínal
Ja jazdím s touto hračkou
DeWill napísal:Pravdepodobne nie na staršie verzie bol mod od Streetsurfera ale už odišiel od TSM teamu a zmazal všetko čo vytvoril
Ja jazdím s touto hračkouzo Scaniou som začínal
no zisiel by si nejaky takej naklad, sice ted mam dajaky naklad ale nie je to uplne ono(aspon myslim), ted veziem tank
je niekde na nete dostupny mod na vykon na scaniu??? alebo inu znacku? mam najnovsi patch a mody co som nasiel mi nefunguju. ano viem kde sa zapinaju 
tomasc000 napísal:je niekde na nete dostupny mod na vykon na scaniu??? alebo inu znacku? mam najnovsi patch a mody co som nasiel mi nefunguju. ano viem kde sa zapinaju
- Prílohy
-
- VOLVO V8 2000 HP Engine.rar
- hod si to do modov. tot je na vsetky kamiony :) :) :)
- (84.68 KiB) 89 stiahnutí
ide sa zhavit
nasiel som aj nejaky 1700HP do MAN, ina divocina 
otázka č.1: v poslednej dobe mi začala padať hra, predtým som tam šupol nejaké módy (fuelfix,nospeedlimiter,reallogos a niečo na úpravu pozície za volantom), takže predpokladám, že za to môžu tie módy...dá sa ten save nejako opraviť alebo musím začať odznova?
otázka č.2: palubný počítač alebo ako to nazvať
na prístrojovke mám rozkockovaný, pritom detaily mám všetko na high, neviete v čom môže byť problém? ďakujem 
otázka č.2: palubný počítač alebo ako to nazvať
daj prec vsetky mody a pojednom ich pridavaj. Tak zistis, ktory robi problem. A este v game.log je vypis, tam pozri, ci nieje nico preco to padlo.
schmeter napísal:otázka č.1: v poslednej dobe mi začala padať hra, predtým som tam šupol nejaké módy (fuelfix,nospeedlimiter,reallogos a niečo na úpravu pozície za volantom), takže predpokladám, že za to môžu tie módy...dá sa ten save nejako opraviť alebo musím začať odznova?![]()
otázka č.2: palubný počítač alebo ako to nazvaťna prístrojovke mám rozkockovaný, pritom detaily mám všetko na high, neviete v čom môže byť problém? ďakujem
2. chod na nastavenia a mas tam nie co proste 50% - 400% zmen si to na vyssie. cim vyssie tym lepsie
//autoeditácia príspevku (27 Aug 2013, 22:44)
//autoeditácia príspevku (29 Aug 2013, 15:51)
moja nova mašinka
caute kedze to spustim a hram uz asi 2 hodiny do kopy tak by ma zaujimalo ci je multiplayer,coop, alebo nejaky cloud hladal som vraj neajky mod existuje a potom som cital ze je to "virus" co zmaze peniaze ze to neexistuje a oni SCS uz nadtym premyslali no ako vidim furik vymysleli tak teda je nieco take alebo nie?
nie je ziadny multiplayer
ohladom toho multiplayera: ja si myslim ze je. len treba hladat
tto je mod na naklady, nie na multiplayer

tto je mod na naklady, nie na multiplayer
- Prílohy
-
- Oversize Load Mod.rar
- (3.51 MiB) 72 stiahnutí
Nie nieje ziadny mp. Staci si precitat na fore niekde tam je FAQ s SCS.