Nazory na mbank.sk
Re: Nazory na mbank.sk
na mojej karte (nie od mbank) by malo pri 5 platbe uz pytat pin aspon podla tetusky v banke
Ono môžeš aj viac € platiť bezkontaktne, ale tam už musíš vyťukávať PIN..
http://www.mbank.sk/individualni/mkarty ... tml#tabs=2
http://www.mbank.sk/individualni/mkarty ... tml#tabs=2
-
ferdinand19
Medium Expert
da sa platit aj v Bille, na zeleznicnej staci, Elektroworilde, u nas dokonca aj v zeleziarstve
ked mi dnes z ceskeho uctu bolo poslane urychlenym prevodom na IBAN mbank stiha mi to dojst do stvrtka?
malo by
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Do stvrtka (vratane) aj standardnym prevodom. SEPA platby su zvycajne rovnako rychle ako tie tuzemske v ramci roznych bank.
-
seth82
Darca
Ja osobne si posielam prachy do mBank z anglickej Lloyds a Barclays a na účte ich mám furt do dvoch-troch hodín, vykryté (okrem víkendov, samozrejme)...
-
Soviet
Darca
Ocujte, ma niekto tie emailove notifikacie aktivovane? Ako to funguje?
Ci vsetci pouzivate sms za poplatok?
Ci vsetci pouzivate sms za poplatok?
Ja nepoužívam SMS, mám emailové notifikácie a z princípu sa snažím minimalizovať náklady na banku - mám prehľad a nepotrebujem smsku o každom prde na účte lebo tých prdov nie je tak veľa aby som si to nevedel bežnou kontrolou ustrážiť.
V podstate ti príde nasledujúci deň email o tvojej aktivite na účte.
V podstate ti príde nasledujúci deň email o tvojej aktivite na účte.
-
Soviet
Darca
A ako vypada ta emailova notifikacia? Ci tak rovnako ako smska? Lebo som si vsimol, ze pri prijati prachov mi napriklad ziaden mail nedosiel.
Cize vzdy je to ako sumar?
Soviet napísal:A ako vypada ta emailova notifikacia? Ci tak rovnako ako smska? Lebo som si vsimol, ze pri prijati prachov mi napriklad ziaden mail nedosiel.
-
twardykamen
Medium Professional
ludia bol som nuteny prejst do tatrabanky ktorej katastrofalny internetbanking nehodlam pouzivat.rozmyslam ze si otvorim mbank konto kde si mesacne poslem nejake smiesne chechtaky na platby.chcem sa opytat na internet banky.Vie mi niekto porovnat trebars s SLSP ci je to podobne jednoduche?a bezny ucet + zopar platieb je bezplatnych?
Mam ucet aj v slsp aj v mbank a ovladanie mbank IB mi pride este jednoduchsie ako slsp. Pouzivam ho sice len vyhradne na online platby kartou inak je nepouzivany, no nemozem si stazovat.
daju sa uz vkladat peniaze priamo cez pobocku mbank?
Chodi mbank kurier aj v sobotu?
Tak mbank ma uz dozrali jednak s urokmi na sporiacom ucte a teraz aj s tym spoplatnenim vyberov z bankomatov podla objemu platieb.
Existuje na trhu u nas nejaka banka okrem Zuno, ktora by pouzivala podobny model sporiaceho uctu? Teda, ze si tam mozem hocikedy vlozit kolko chcem a mozem aj vybrat kolko chcem? Viem, ze na vyber sa vacsinou trochu caka, takze to by mi nevadilo, len ide o to, aby to bolo mozne. Pokukujem po fondoch v TB, ale este to nemam poriadne nastudovane.
Potrebujem to preto, lebo tie peniaze budem v horizonte niekolkych mesiacov potrebovat a nechcem ich niekde viazat.
Existuje na trhu u nas nejaka banka okrem Zuno, ktora by pouzivala podobny model sporiaceho uctu? Teda, ze si tam mozem hocikedy vlozit kolko chcem a mozem aj vybrat kolko chcem? Viem, ze na vyber sa vacsinou trochu caka, takze to by mi nevadilo, len ide o to, aby to bolo mozne. Pokukujem po fondoch v TB, ale este to nemam poriadne nastudovane.
Potrebujem to preto, lebo tie peniaze budem v horizonte niekolkych mesiacov potrebovat a nechcem ich niekde viazat.
GothaR
mBank nie je primarne urcena pre zhodnocovanie uspor,je to banka pre ludi ktory nechcu platit za vedenie uctu nic.A raz mesacne jeden poplatok za vyber z atm nie je nic hrozne. Horsie je aknahodou niekto patri k tym typom ktore poznam, co musia vyberat peniaze kazdy den, najlepsie aj niekolkokrat
Urokove miery na sporiacich a term uctoch su nizke vsade, pre aktualny Euribor
mBank nie je primarne urcena pre zhodnocovanie uspor,je to banka pre ludi ktory nechcu platit za vedenie uctu nic.A raz mesacne jeden poplatok za vyber z atm nie je nic hrozne. Horsie je aknahodou niekto patri k tym typom ktore poznam, co musia vyberat peniaze kazdy den, najlepsie aj niekolkokrat
GothaR - ak mozem vediet, aky mas problem so sporiacim uctom v mBank?
Pokial viem tak v Zuno ked mas Sporenie Plus tak staci ti jeden vyber zo sporiaceho uctu a uz ti za dany mesiac nepripisu urok.
Je to nieco podobne, ci ake svinstvo tam praktikuju?
Pokial viem tak v Zuno ked mas Sporenie Plus tak staci ti jeden vyber zo sporiaceho uctu a uz ti za dany mesiac nepripisu urok.
Je to nieco podobne, ci ake svinstvo tam praktikuju?
-
spojka13
Darca
otazka,
ako dokážem previesť, peniaze zo sporiaceho účtu, na bežny? ida sa to? lebo nijak neviem nato prist... dakujem, koniec hlásenia
ako dokážem previesť, peniaze zo sporiaceho účtu, na bežny? ida sa to? lebo nijak neviem nato prist... dakujem, koniec hlásenia
samozrejme že sa dá, normálne si to pošli cez jednorázový príkaz na číslo mkonta. Ak to plánuješ robiť častejšie tak si to ulož do zoznamu príjemcov