Hluční teenageri v garáži
Re: Hluční teenageri v garáži
Vyhoď im poistky. Pri tme a tichu ich to čochvíľa prestane baviť...
-
ktozesomja
Medium Star
Píšem, že len cez deň sú tam ... takže tma by sa nekonala. Možno tá elektrina by im chýbala, ale verím, že by si to nejak vynahradili a zaspievali by si aj bez hudby.
jj audio ppuzi brain , co ak sledujem forum uz rok a dnes som sa odhodlal spravit acc? a mail? snad nedam mail vlastny. U mirin brah?
Asi takto, len s tým dodatkom, že ako decká sa bavia cez deň a čo ako? Ja mám tiež v BA otvorené okno a počujem všemožné zvuky zvonku z ulice, posledné mesiace zatepľovali barák oproti, takže neustály ruch, trieskanie, vykrikovanie robotníkov a pod. a zvykol som si na ten štandard. Čo už, žiješ medzi ľudmi a nie na samote.CheZteR napísal:pane boze, deti su hlucne v garazi a vy uz idete zhanat travu, ktoru im chcete podstrcit a zavolat na nich policajtov, pripada to sproste len mne?
chod dole a dohovor im
-
qwerty-xyz
audiotrack, duplicitny ucet som nezalozil, cekni to kludne cez moju IP .... venoval som sa priatelke peknych par dni, ani som na hojko nepachol . . . .
a ani tu nejako nestiham travit cas . . .
On tym nemyslel teba qwerty, pochopitelne, ale niekoho ineho 
Už si nebodaj zasnúbenýqwerty-xyz napísal:audiotrack, duplicitny ucet som nezalozil, cekni to kludne cez moju IP .... venoval som sa priatelke peknych par dni, ani som na hojko nepachol . . . .a ani tu nejako nestiham travit cas . . .