Riziko otehotnenia pri pettingu ?
Re: Riziko otehotnenia pri pettingu ?
kayko - ked ta stara dotlaci do decka a nejak sa nebude darit, tak potom ti do spevu nebude
mna vzdy pri takychto temach napada otazka:
- robi si autor vlakna srandu?
- alebo to mysli vo svojej mentalnej skromnosti vazne?
zarglim kolko mas rokov ak to nie je tajomstvo?
- robi si autor vlakna srandu?
- alebo to mysli vo svojej mentalnej skromnosti vazne?
zarglim kolko mas rokov ak to nie je tajomstvo?
Ty vole, kam sa hrabe sekcia Vtipy... 
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
potom:wladas napísal:kayko - ked ta stara dotlaci do decka a nejak sa nebude darit, tak potom ti do spevu nebude
Podľa mňa by si dal všetko za to, aby si mohol takúto tému založiť aj ty.Terepin napísal:Ty vole, kam sa hrabe sekcia Vtipy...
Si totálne mimo.
Terepin - preco? mozno chce byt na takej inteligentnej urovni ako zakladatel temy
-
uplink
VIP
veru, má čo ľutovať. Neza*ebe si prsty od toho humusu čo vyteká zo ženskej vagíny, smradu a špiny, tak isto mu ujde eventuélny mokrý orgazmus, ktorý ho celého za*ebe. No teda, večná škoda na detných deťoch z toho bude, keďže nemôže uspokojovať nejakú random slečinku s rukou. Terepin, mali by sme sa ísť hanbiť do kúta, že nevieme oceniť krásy a privilégia rvania prstov do ženských pohlavných orgánov.hughito napísal: Podľa mňa by si dal všetko za to, aby si mohol takúto tému založiť aj ty.
Moment, len sa naobedujem a idem tam.
-
audiotrack
VIP
uplink, a ked sa na biku dopotis ako prasa tak to ti nevadi? Tiez musis do sprchy a oblecenie oprat, tak to je rovnake zajeba****. Vlastne ja chodim do sprchy kazdy den a kazdy den si aj menim spodne pradlo, tak nejako som nepochopil tvoje argumenty. Ten pocit vzrusenia je uzasny, a nikdy by mi nenapadlo ze sa na to niekto ( kto je hetero ) pozera tak ako ty
audiotrack - homo nema raz pocit vzrusenia?
-
uplink
VIP
audiotrack - ja sa dopotím, to je fakt, ale neolizujem si svojho spoteného vtáka, tak isto si neolizujem análny otvor zapotený a už vobec ho neolizujem. Tak isto sa neliapem po druhom zapotenom cyklistovi. Poronvávať spotenie sa pri športe s olizovaním druhého tela, slizu čo z druhého vyteká, rvanie prstov do priestorov genitálií, rvanie prstov do análu, rvanie penisu do análneho otvoru, olizovanie sa po celom tele, etc. je trochu iná káva, ako sa spotiť, nemyslíš?
A tú pár sekúnd vzrušenia oželiem, ďakujem, neprosím.
Navyše pot nesmrdí, ten humus čo od tiaľ vyteká áno. Pot smrdí len keď ho na sebe necháš rozložiť a zatuchnúť.
A tú pár sekúnd vzrušenia oželiem, ďakujem, neprosím.
Navyše pot nesmrdí, ten humus čo od tiaľ vyteká áno. Pot smrdí len keď ho na sebe necháš rozložiť a zatuchnúť.
Čo sa navážate do chalaniska, čo založil tému. Pod. situáciu zažilo viac ľudí, človek má 15/16 rokov na krku, prichádzajú prvé sexuálne skúsenosti a potom je dolepení a spamuje fóra, aby sa uistil, že nebude kočárovať. 
boze kam sme sa to dostali...
z tak krasne infantilnej temy a ocakavania ze autor bude prispevkami gradovat sa z toho stalo olizovanie spotenych analov...
z tak krasne infantilnej temy a ocakavania ze autor bude prispevkami gradovat sa z toho stalo olizovanie spotenych analov...
Podľa mňa je silná káva vôbec pchanie penisu niekam, najlepšie by bolo ich urezať.uplink napísal:audiotrack - ja sa dopotím, to je fakt, ale neolizujem si svojho spoteného vtáka, tak isto si neolizujem análny otvor zapotený a už vobec ho neolizujem. Tak isto sa neliapem po druhom zapotenom cyklistovi. Poronvávať spotenie sa pri športe s olizovaním druhého tela, slizu čo z druhého vyteká, rvanie prstov do priestorov genitálií, rvanie prstov do análu, rvanie penisu do análneho otvoru, olizovanie sa po celom tele, etc. je trochu iná káva, ako sa spotiť, nemyslíš?....
Uplink, nezamýšľal si sa vážne nad tým, že sa staneš kastrátom?
-
Andi_Cibula
Addict
Ja by som mal na uplinka otázku, či nemáva znečistené posteľné prádlo ? Raz za čas. Biológia nepustí.
Vážne sa pýtam.
// polúcia
//2 Jaj chlapi, teraz sa dištancujem od vašeho uťahovania si.
Fakt ma to zaujíma. Ako to napr. riešia kňazi ? Alebo ultrafanatickí katolíci ?
// polúcia
//2 Jaj chlapi, teraz sa dištancujem od vašeho uťahovania si.
-
Grim
Darca
Ako že sa ešte pocikáva, či čo?
Fúj, polúcia, také hnusné a špinavé, nehrozí. Pripomenulo mi to kamoša, ktorý na základnej škole tvrdil, že ON neprdí a negrgá (lebo mal vsugerované, že je to niečo neslušné a špinavé).

ahoj, pokud na prstech nemáš sperma, není riziko žádné....