Romovia na Slovensku

Diskusie na politické témy...
Noobsz DJ
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: Romovia na Slovensku

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

http://romovia.sme.sk/c/6888772/na-romo ... edina.html
Pred domom stálo včera čierne audi a rozstrieľaný biely ford. „Aj tak bol nepojazdný,“ hovorí mladík z rodiny v pásikavom tričku a vytetovanou lebkou na krku.
To čierne AUDI si pred ten dom zaparkoval určite nejaký sused. Hmm alebo by to auto bolo zaplatené "špinavými" peniazmi získanými predajom ???drog??? alebo iným nezákonným spôsobom?
Priznáva, že nemuselo ísť o rasový útok, ale o pomstu za krčmovú potýčku spred týždňa v neďalekej obci Pata.
Takže predsa to len nebude taká bezproblémová rodina, ako sa v SMEtiach píše.
No a toto bola dohra konfliktu,“ myslí si mladík s dvomi jazvami nad obočím.
K tým dvom jazvám nad obočím prišiel určite ako malý chlapec pri mladíckych hrách.
Rodina sa ďalšieho útoku nebojí. „Už sme sa na nich pripravili, včera to bolo nečakané,“ hovorí mladík.
„Dnes nehrajú úlohu ľudia a zbrane, ale peniaze. Keď ich máte, dokážete si zohnať všetko.“
Už si asi aj oni zabezpečili nejaké tie strelné zbrane. Však zaplatiť ich určite majú z čoho.
„Kotlárovci majú v dedine povesť slušnej rodiny. Doteraz s nimi neboli problémy,“
„S Rómami z našej obce sme nikdy nemali konflikt,“
„Občas sa pobijú medzi sebou na zábave, ale to je všetko,“
„Tí mladí už nie sú takí slušní,“
Bože chráň, aby sa niekto vyjadril, že sú s nimi problémy. Však to už by bolo rasistické a všetky možné procigánske mimovládky by žiadali súdenie človeka, ktorý by si dovolil vôbec také niečo povedať. Len nech si štát túto škodnú chráni. Ja len dúfam, že oprávnený odpor príde včas, aby si ľudia svoj majetok a svoju vlasť mohli ochrániť pred takouto čvargou.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

K čomu ako mal smerovať tento tvoj rozbor? Prišiel mi dosť odveci a trápny, ale tak hádam nabudúce to bude lepšie. :wink:
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Mne to pride celkom dobre a aj vacsine, takze si myslim ze to je na poriadku.
Zbrojit sa treba, na kuny a podobnu zver sa pouzivaju kadejake odpodzovace a plasice.
Bohuzial tato je dost odolna a prefikana chvala bohu nie az tak inteligentna, treba sa mat vsak na pozore mna sa snazil jeden vyvackovat v Auparku KE kebyze nebol o hlavu vyzsi od kybla tak ho je**em z druheho dole skoda ze sa mi nepodarilo vystopovat jeho "nadriadenych".
Ja to vidim tak ze ked bude stat nadalej takto povolovat a zanedbavat ludia sa budu cim dalej viac branit svojpomocne co vyusti k vyvrazdeniu a utlaceniu parazitov. Snad.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

By som bol zvedavý čo by spravil obranca rómov, slávny a mocný hughito, keby nejakej extrémistickej skupine na svk. *eblo v hlave a začali s rómskou populáciou proces genocídy.

Problém je že toto je moje "zbožné" prianie, realita je taká že rómska populácia začne proces s nami a potom tu hughito ostane sám s pár miliónmi rómov a bude sa z nich tešiť, alebo čo.
hughito
Redeemer
Redeemer

hughito by sa snažil postarať o to, aby bola takáto "extrémistická skupinka" potlačená v zárodku. :wink:
Problém je že toto je moje "zbožné" prianie, realita je taká že rómska populácia začne proces s nami a potom tu hughito ostane sám s pár miliónmi rómov a bude sa z nich tešiť, alebo čo.
jasné. :D :D :lol: :lol:

Naozaj neviem do akej miery tu podaktorí trollujú v rámci takéto mierneho exhibicionizmu a hecovania a do akej miery myslia to, čo píšu, úplne smrteľne vážne. Ak prevažuje tá druhá možnosť, tak ide naozaj o vážny problém. :wink:
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

hughito ma v niektorych veciach dobre nazory, ale proste ohladne romov uplink, .... proste to musis pochopit. Hughito lubi ciganky, proste pozrie, a ktora je hlupa, alebo viacej smrdi, to ho proste vzrusuje a hecuje, preco by sa toho mal chciet vzdat? ... :)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

qwerty-xyz - :smt044 :plus: 1
hughito
Redeemer
Redeemer

Hlavne, že sa bavíte. Ak vám to spôsobuje radosť, som šťastný aj ja. :wink:
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

hughito napísal:hughito by sa snažil postarať o to, aby bola takáto "extrémistická skupinka" potlačená v zarodku
to by mal spravit kazdy inteligentny a empaticky clovek
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

beardie - no vidíš beardie, z toho vyplýva že som neinteligentný a neempatický človek ;) gratulujem ku zdravej logike a zdravému úsudku.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Tak dnes som mal ďalší kultúrny zážitok s indoslovákmi :3 Riskol som to na bajku a zo Spišského Podhradia som sa do Spišských Vlách trepal po hlavnej ceste, ktorá je lemovaná cigá---teda obydliami slušných indoslovenských, čistotných a pracovitých rodín (autocenzúra). http://goo.gl/maps/hgsoe Tu. A samozrejme, bolo ráno okolo 10AM, po hlavnej stekali výkaly a štiny z ich chalúp, rovno CEZ tú cestu, nižšie naši slušní a vážení občania čistili koberce PRIAMO na ceste, mali na háku autá a tak podobne, zjapali tam po mne, ešteže ma neorabovali. Videl som niekoľko aút s nemeckou, poľskou a maďarskou ŠPZ, keďže je to jedna z ciest na Spišský hrad a na Spišskú Kapitulu, tí z toho museli mať úplne super zážitok.

Ja len tak - na margo toho spolužitia a hnusnej diskriminácie zo strany ľudí, ktorí o nich píšu, že sú to špinaví asociáli...
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

hotovy roman... zasluzi si vlastnu temu Hughito na Slovensku
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

seth82 napísal:Tak dnes som mal ďalší kultúrny zážitok s indoslovákmi :3 Riskol som to na bajku a zo Spišského Podhradia som sa do Spišských Vlách trepal po hlavnej ceste, ktorá je lemovaná cigá---teda obydliami slušných indoslovenských, čistotných a pracovitých rodín (autocenzúra). http://goo.gl/maps/hgsoe Tu. A samozrejme, bolo ráno okolo 10AM, po hlavnej stekali výkaly a štiny z ich chalúp, rovno CEZ tú cestu, nižšie naši slušní a vážení občania čistili koberce PRIAMO na ceste, mali na háku autá a tak podobne, zjapali tam po mne, ešteže ma neorabovali. Videl som niekoľko aút s nemeckou, poľskou a maďarskou ŠPZ, keďže je to jedna z ciest na Spišský hrad a na Spišskú Kapitulu, tí z toho museli mať úplne super zážitok.

Ja len tak - na margo toho spolužitia a hnusnej diskriminácie zo strany ľudí, ktorí o nich píšu, že sú to špinaví asociáli...
ty vole ty si siel cez Dobru Volu na bicykli? tak to respect kamo. Jeden kamos este davno ked chodil na strednu do krompach tak zmeskal vlak a musel ist domov peso, ale radsej si spravil poriadnu obchadzku a siel domov pol dna, ale cez dobru volu to proste riskovat nechcel, a to nebol ziadne orezavatko. :D ...nabuduce so sebou vezmi hughita na poznavaciu jazdu :lol:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

seth82 - :| som pozrel tie mapy, čo si postol, že čo Ti *ebe? To je aký fallout. Tam len so zbraňou a to nie malého kalibru a automatickou s 10timi zásobníkmi...
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

ani tie stromy tam nechcu rast.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

No zvyčajne chodím cez Žehru a potom nazad cez Hodkovce, ale dnes som sa rozhodol, že to ráno seknem takto, keďže celý týždeň som tam chodieval a už ma to nudilo...Už viem, že to už robiť nebudem, na bajku síce nie som až taký cieľ, ako peší, ale predsa len...A to som mal ešte šťastie, že som to spravil ráno, keď ešte veľa z nich drichmalo...
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

a co by tam malo rast toxicke jablone
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

[racist]jablone, ktoré by mali špeciálnu odrodu jabĺk, takzvané "ukradnuté", čiže by žiadne nemali, podľa mňa ja zvieratá v rómskych osadách kradnú [/racist]
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

tie stromy tam vyrast nestihnu...
Merco_
Professional
Professional