využila ma ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Emppu
Medium Expert
Medium Expert

Re: využila ma ?

Príspevok od používateľa Emppu »

lumir to číslo zrejme nemyslel vážne, len tým chcel zveličiť, že veľa chlapov je nezadaných preto, lebo nespĺňajú vyššie spomenuté požiadavky žien na chlapov. Nemusí to byť vždy pravda, ale vo väčšine prípadov sa to dá potvrdiť.

//autoeditácia príspevku (03 Aug 2013, 13:14)
Emppu napísal:
Presne. Ak sa babe nepáčiš výzorovo, môžeš robiť čokoľvek, môžeš mať auto/dom/peniaze ... môžeš sa aj na hlavu postaviť a nebude mať o teba záujem, lebo jej sa nepáčiš. Môžeš byť aj milý, príjemný, láskavý... nič, vždy si niečo nájde aby ťa odradila. A ak predsa by išla nejaká baba s tebou do vzťahu aj napriek tomu že si neni jej typ, ale máš auto/dom/peniaze, tak je to obyčajná mrcha, lebo to robí práve len kvôli tomu, využije ťa a po nejakom čase ťa tak či tak nechá. Proste veľa báb sa pozerá na vonkajší výzor. A nielen to. Tak ako uplink povedal, musíš byť nielen pekný, ale aj múdry, rozumný, šarmantný, atraktívny, zaujímavý, zábavný, bohatý... proste všetko.

//edit: Lumir - tak, tak
Anonymný karmista:
To že teba žiadna nechce nemusí byť na 100% len ich vina ;) SA takým prístupom by som sa nečudoval.
Netuším, čo to má spoločné s týmto mojím príspevkom a keďže sem nevieš napísať a ani sa nepodpíšeš do karmy, tak sa pokúsim aj napriek tomu odpovedať.
Neviem o čom to tu vyprávaš a odkiaľ máš vlastne informáciu o tom, že mňa žiadna nechce. Ani slovo som nepovedal o sebe, hovoril som len všeobecný pohľad o tom, ako to vo väčšine prípadov býva a sám som povedal, že to nemusí byť všetko na 100% pravda, samozrejme sú aj výnimky, ale vo väčšine prípadov je to tak. Je vrchol drzosti o niekom niečo povedať koho nepoznáš, navyše niečo si dovoliť skonštatovať bez nejakých relevantných dôkazov.
Homer J Simpson
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Homer J Simpson »

A to hadzete vsetky zeny do jedneho vreca? Ci sa bavite len o peknych zenach? Chodil by ste niekto so skaredou zenou keby bola velmi mila, dobra, zabavna, pracovita atd.. a chcela by vas velmi lebo ste ju zaujali nejak inak ako autom, peniazmi? Uplink!? Ja viem ze pekna zena vie zblbnut lebo poznam strasne vela pripadov ale islo hlavne o sexy zenske. Sice aj take priemrne pekne ktore zblbli aj mna lebo moj ocko ma pekne auto alebo som prisiel z nemecka s peniazmi alebo som mal schopnu pracu. Ale teraz co mam priatelku (je velmi pekna) ale sere na auto a ze som mal pracu. Potom ma prepustili a skoro rok som krutil motal bez penazi a stale bola pri mne ale chcela len aby som ju lubil a dokazoval lasku(aj ked tiez je pravda ze neni stale spokojna vo vsetkom). A aj poznam vela parikov kde vo vztahu neni len krasa, auto, peniaze atd. alebo je aj pekna zena ale chlap bez penazi a dobreho vzhladu. Aj ked je pravda ze su vecne nespokojne a vela zien vyuziva ale ta co ked ma vyuzije tak ju kopnem do riti a idem dalej. A dalsia vec ked chlap ma peniaze a trosku vyzera tak vacsinou len si peknu najde a vacsinou aj o tom vie ze je s nim preto. tiez poznam vela pripadou.
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

A prave tym dievcata maju coraz podla mojho nazoru vacsie naroky...a este Ti aj do oci povedia ze im nejde o vyzor ale o sarm, inteligenciu, humor.... jednoducho asi chalan musi robit opicku a ziena sa bude prizerat a vyberat / nieco na sposob CS hlada talent/?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Homer J Simpson - chcel by som aby žena kombinovala rovnaký počet archetypo tváre ako ja, športovala ako ja, cvičila a shapovala svoje telo, dodržiavala pitný režim, neustále si očisťovala organizmus s výživovými doplnkami [Chlorella, Spirulina, Chia, Zelený Jačmeň, Goji, etc.], mala slovnú zásobu ako ja, schopnosť chápať, vidieť a rozumieť veciam ako ja, bola všeobecne rozhľadená vo viacerých sférach, vedela by byť empatická keby na to prišlo, mala vlastný byt, dostatok prostriedkov na presun taxíkom/vl. autom, kupovanie kvalitnej stravy, starala sa o svoje ako duševné, tak fyzické zdravie, nemala do*ebanú pleť z prepracovania, alebo z toho že nepozná základy správneho stravovania a biorytmu ľudského organizmu, počúvala svoje telo a riadila sa orgánovými hodinami, mala rada hry, rozumela tomu čo to znamená chcem byť týždeň sám, chcem si po týždni keď som celý deň makal zahrať nejaké MMO, ísť do posilky, zacvičiť si, ísť na bike...a kopec iných.

Tieto veci spĺňam ja, ponúkam ich ja, prečo by som nemal čakať niečo aspoň približné po babe? Prečo by som mal mať búraciu guľu na plný úväzok, so za*ebákovaným ksichtom, čo sa o seba nevie postarať, nevie tolerovať moje hobby, etc. len aby som mal babu? Alebo aby som nebol označený za náročného, či povrchného? Prepáč, ale keď ja raz dám na stôl 1 000 000 eur a spoločníci dajú 50 100 a 200 eur, tak je to neférový pomer vkladu. To čo dávam, to aj očakávam, samozrejme nie v naivnom pomere 1:1 že áno, to by bola tá baba bohyňa, ale aspoň 1:10....kde 10 dávam ja a 1 ona.

Nech je sarkastická, neznáša väčšinu ľudí, arogantná, egoistická, egocentrická a namyslená, to mi absolútne neprekáža. Tak isto nech je schopná odpísať kohokoľvek a kedykoľvek. Je mi to ukradnuté. Ale nech je v tých pozitívnych veciach ako ja. Prečo by som mal dať nejakej babe zlato, keď mi ona onúka piliny?

Vlastne ja poznám odpoveď. Lebo žijem na planéte zúfalých chlapov, čo si chcú vrznúť za každú cenu a tak z totálnej abominácie, špaty a ohavy spravia na pár dní bohyňu, len aby si mohli zasúložiť, preto.
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

uplink tak to asi bud budeš do smrti sám alebo si so svojim nadpriemernym intelektom postavíš idealnu ženu :D srandujem ako chapem čo tým chceš povedať ale pochybujem že realne potrebuješ od ženy všetko to čo si vypísal aby si ju mal uprimne rád a bol s nou štastny to ti musi je*ať potom :D
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

JV- lenže Uplink má pravdu,prečo by mal mať babu, ktorá nemá prakticky žiadnu hodnotu(fyzickú,osobnostnú,materiálnu).Chce mať ženu ktorá má nejaké záluby,charakter,že sa o seba stará a podobne. No baby majú hodnotu a to len krásu+telo,ale je vela výnimiek,ktoré nemajú ani to.No a osobnostnú-povahovú majú tiež velmi mizernú. A jej celý program je vstať,najesť sa, vysrať sa,utreť prach zo skryne, pol dňa vyvalená v posteli a v noci ide na disku sa ožrať,zatancovať si a k*rviť sa.Zeny su tie ktoré si vyberajú ským budú a dosť zneužívajú a je to velmi nefér.Uplink spomenul špatu z ktorej chlapi urobia bohyňu.Mne taká Rihanna napadla.Tú fakt dosť moc nemusím.Na černošku je škaredá a zopár fešných černošiek by som našiel ktoré by ju kludne do vrecka schovali :) No a každý jeden chlap, má možnosť na sebe pracovať,naučiť sa kvantum vecí,zdokonaliť sa,byť hodnotnejší,žiadanejší a Ty si budes vyberať ženu a nie ženy(škaredé,tučné,pekné,priemerné) ktoré manipulujú a hrajú na viac strán,len aby si pripadali hodnotnejšie,žiadanejšie,aj ked nie vštky su také,ale je ich kurevsky málinko.Poznám fakt minimálne žien(3-4),ktoré majú zaujmavé hobby(kynologia,fotografovanie-vecí,prírody,...,bojové umenia).Ty si ten silnejší,dominantnejší,emocionálne stabilnejší,psychicky odolnejší,...=HODNOTNEJSI a ženy naozaj chcú, aby chlap taký bol.wink:
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Zaujimavo generalizujes, ale casto su to blbosti
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Pani kazda zena, ktora ma co to do seba, pouziva ci uz vedome alebo nevedome sex ako zbran na nas chlapov. Z hladiska dlhodobeho vztahu je to tak nastavene, ze ak zene nie ste vo vsetkom po voli, tak v istu chvilu pride niekto, kto jej bude po voli mozno len v tej jednej veci, ktora jej prave najviac sedi na nose a ona je schopna sa do neho zalubit. Zeny su raz take, potrebuju citit, ze maju nad vami moc a tie, ktore to nepotrebuju su tie submisivnejsie, s ktorymi kazdy zameta podobne ako je to s urcitymi chlapmi...

Chciet od zeny aby presne splnala vas vytuzeny model, to je ten obraz vysnivaneho idealu, ktory za filtrom ruzovych okuliarov, ktore vzdy vyblednu, nosi kazda jedna zena... Predstavte si, zeby ste chceli od vasho auta, aby dokazalo lietat, alebo plavat, je to to iste ako chciet od zeny, aby vas mala rada takych aky ste a aby jej to stacilo do konca zivota. Realita je taka, ze vztahy vznikaju a zanikaju, na tomto svete nieje nic vecne, tak ako od vasho tela tak po pritomnost milujucej osoby.

Ak chcete poslusneho verneho psika, kupte si stena, venujte mu cas, vychovajte si ho a ono bude presne take, ako ste sa k nemu spravali, ako ste ho vychovali, ake povely ho pravidelne trenujete, viete ho pohladkat, ale aj potrestat za zle veci a ono poslucha len vas a ludi, ktorych ste k nemu pustili, na cudzich vrci... A vy chcete vychovanu zensku, bez usilia, chcete aby prisla a bola uplne vsetkym, co ste v zivote chceli a tvarite sa, ze je to uplne prirodzene, ze len pozadujete to, co ponukate. Nuz tak dajte si inzerat, ako na tovar, ked ponukate...
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Blastbit - to iste sa da povedat aj o chlapoch, vacsina su hlupi bez zaujmov a ich hodnota pre mna je miziva, nemam si s nimi co povedat.

kayko - dobre sypes dobre, ale nezmysly.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

moje slova nie su pismo svate, lez vlastna skusenost
Napísať odpoveď