//autoeditácia príspevku (03 Aug 2013, 13:14)
Anonymný karmista:Emppu napísal:
Presne. Ak sa babe nepáčiš výzorovo, môžeš robiť čokoľvek, môžeš mať auto/dom/peniaze ... môžeš sa aj na hlavu postaviť a nebude mať o teba záujem, lebo jej sa nepáčiš. Môžeš byť aj milý, príjemný, láskavý... nič, vždy si niečo nájde aby ťa odradila. A ak predsa by išla nejaká baba s tebou do vzťahu aj napriek tomu že si neni jej typ, ale máš auto/dom/peniaze, tak je to obyčajná mrcha, lebo to robí práve len kvôli tomu, využije ťa a po nejakom čase ťa tak či tak nechá. Proste veľa báb sa pozerá na vonkajší výzor. A nielen to. Tak ako uplink povedal, musíš byť nielen pekný, ale aj múdry, rozumný, šarmantný, atraktívny, zaujímavý, zábavný, bohatý... proste všetko.
//edit: Lumir - tak, tak
Netuším, čo to má spoločné s týmto mojím príspevkom a keďže sem nevieš napísať a ani sa nepodpíšeš do karmy, tak sa pokúsim aj napriek tomu odpovedať.To že teba žiadna nechce nemusí byť na 100% len ich vinaSA takým prístupom by som sa nečudoval.
Neviem o čom to tu vyprávaš a odkiaľ máš vlastne informáciu o tom, že mňa žiadna nechce. Ani slovo som nepovedal o sebe, hovoril som len všeobecný pohľad o tom, ako to vo väčšine prípadov býva a sám som povedal, že to nemusí byť všetko na 100% pravda, samozrejme sú aj výnimky, ale vo väčšine prípadov je to tak. Je vrchol drzosti o niekom niečo povedať koho nepoznáš, navyše niečo si dovoliť skonštatovať bez nejakých relevantných dôkazov.