Romovia na Slovensku

Diskusie na politické témy...
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Romovia na Slovensku

Príspevok od používateľa uplink »

Hotwire - hughito prehral vojnu tak 200 strán dozadu, tak sa snaží vyhrávať aspoň malé partizánske bitky, čo mu tiež veľmi nejde, ale tak aspoň sa snaží...

Nerozumie základnému faktu, poukazovaním na väčšie zlo nevyrieši neprávosť menšieho zla, ktoré je páchané na bielych a zasahuje priamo ich existenciu. guess.whoo na to fantasticky poukázal. Včera som bol so známymi, biela rodina, extrémne dobrí a morálni ľudia, a vo veku 53 a 41 rokov [muž + žena] riešia otázku bývania rodiny? Seriózne?

Rómovi by jednoducho dali byt, oni musia vo svojom pokročilom a pomaly preddôchodkovom veku riešiť to, ako sa presunú z garsónky a 1 izbového bytu [majú dva, jeden po mužovi a jeden po žene] do niečoho 3-4 izbového a teraz čarujte.

A rómovia čarovať nemusia, ich presunú z drevenice s asbestovou strechou do novostavby...
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

uplink napísal: A rómovia čarovať nemusia, ich presunú z drevenice s asbestovou strechou do novostavby...
ktoru o par rokov "vybyvaju" ...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Čo som čítal články, tak im na to stačí pár hodín...:/ parkety, práčky, sporák, digestor, dokonca ffs umývačky riadu, všetko tí retardi ani nepredajú, ale odnesú na skládku do zberu železa.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Páči sa mi, ako sa detinsky na každých 2 stranách potlapkávate po pleci, ako "ste vyhrali bitku" a ako ten "hughito" nemá pravdu. U deciek by ma to neprekvapilo, u dospelých ľudí to je na pováženie.

uplink:
Nerozumie základnému faktu, poukazovaním na väčšie zlo nevyrieši neprávosť menšieho zla, ktoré je páchané na bielych a zasahuje priamo ich existenciu.
Ja som to tak ale vôbec nemyslel, lebo samozrejme, že tento princíp je zlý. Poukazoval som tým na iné, nebudem sa opakovať.

Hotwire, či schyzo, či čo si zač: tieto tvoje útoky na mňa z nejakého uhýbania, odbočovania a pod. sú mimo reality, ako som už napísal, mám tu zrejem viac príspevkov ako ktokoľvek iný, diskutujem tu 2-3 roky a preto si môžem dovoliť, ak ma už nebaví opakovať zakaždým to isté pre každého nového, čo sem nabehne, proste neodpovedať či odpovedať ironicky nejakým odkazom na blbosť. Pokojne si sprav dnes čas, je nedeľa a prečítaj si celú tému a všetky moje príspevky, nájdeš všetko, čo som v tejto téme chcel napísať, všetky argumenty, všetky údaje a pod. Toto tu v poslednej dobe je už len o neustálom opakovaní sa a často o trollovaní.

guess.whoo: Samozrejme, že cigáni dostali nejaké byty a pod., veď to sa tak dobre šíri po nete a každému to udrie do očí a zapamätá si to a vzniká dojem, že hádam sa nič iné na Slovensku nedeje, len masy cigánov dostávajú nové byty či domy či ubytovne. Potom ale nechápem, prečo je stále toľko tej bedače po osadách, prečo máme stále Lunik IX. atď atď. Veď všetci tí cigáni už mali byť dávno po bytoch.

http://www.sme.sk/c/4286843/v-ruzomberk ... bsich.html

http://bratislava.sme.sk/c/4115395/byty ... bsich.html
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Tak ako si ty reagoval na mňa, budem ja reagovať na teba. Čo si tými linkami na tie sociálne byty chcel dokázať (okrem toho, že sú to 4 a 5 rokov staré články)? Že ich niekto dostane zadarmo? Na to môžeš veľmi rýchlo zabudnúť. Jasne je písané, že byty v tej Dúbravke majú byť nájomné. Len kto vie, či ty vôbec aj vieš, čo to znamená nájomný byt. A ešte jedna vec. Biely človek odkázaný na sociálnu pomoc si ten byt bude skôr vážiť, snažiť sa ho udržiavať a platiť dohodnuté nájomné, aby mohol bývať. Zatiaľ čo prašivý cigán ho za krátku chvíľu úplne zničí a o nájomnom ako keby ani nepočul. Podobne to bolo asi dva roky dozadu, keď sa postavila nová bytová zástavba s domami pre ten odpad a nájomné malo byť vo výške IBA 70€. A čo na to tie špiny? Vraj to je veľa. Mne keby ponúkli byt alebo dom za 70€ mesačne, tak ho beriem všetkými desiatimi.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

hughito má obrovské problémy so základmi v biológii, etymológii, etnológii a fyzike. Neuvedomuje si že len to že rómovia hulákajú, sú zdegenerovaní, majú sociálny prejav aký majú je výsledkom niečoho, čo tu on vehementne označuje za neexistujúce.

To že afričania vyhrávajú behy na dlhé trate je určené tým, že to tak robili ich predkovia a majú na to prispôsobený genom. To že sú číňania a japončíci rýchli a malí, je predurčené ich stravou, štýlom života a predkami, opäť uraduje ich genom. Preto sú to najpracovitejšie národy na Zemi. A to že majú rómovia hlučný prejav, nie len že vyzerajú špinavo, ale aj v špine žijú, to že kradnú a sú arogantní a nebezpeční, to je preto, lebo celé stáročia kočovali, kradli, a živili sa cirkusanctvom a mágiou/kúzelníctvom a čarodejníctvom [akože]. V ich génoch je že musia byť silní, preto je aj ich organizmus silnejší ako ten náš. Sú brutálne odolní voči chorobám, majú šialene zdravý chrup v mnohých prípadoch, aj keď naňho se*ú [samozrejme je kopa rómov, ktorí ho majú prehnitý na koreň], majú genetickú predispozíciu byť fyzicky silnejší ako my biely, odolnejší voči chorobám a prostrediam a teda vydržať viac. Avšak tak ako v hrách, tak aj v reálnom živote, kde je vysoká sila, je nižší intelekt [opäť výnimka potvrdzuje pravidlo]. Tak isto schopnosť socializácie a uvedomenia si skutočných hodnôt. Taký maďari len rabovali celé stáročia a preto to majú v krvi, bojovnosť, proste húni, etc. Slováci majú porobu, sme otroci, preto sa tu u nás darí zahraničným firmám, lebo sme boli zvyknutí slúžiť a tak slúžime poslušne [aj keď často kradneme tiež kde sa dá vo firmách] za skyvu chleba až po dnes. A rómovia sú divoký národ, ako šelmy, ktoré chceme aby s nami boli v jednej Zoo. Oni nepatria sem a my nepatríme k ním. To je fakt. Sú ako divoké zveri, silné a odolné, málo inteligentné, neprispôsobivé a neskrotiteľné. Preto sú takí akí sú.

A keď to človek nechce vidieť, tak má smolu. Ak si tu necháme rómov najbližších 5-10 storočí, budú z nich rovnakí ľudia akí sme my dnes. To je tiež realita. Avšak ja nemám 500-1000 rokov života.
hughito
Redeemer
Redeemer

Noobsz DJ:
Len kto vie, či ty vôbec aj vieš, čo to znamená nájomný byt.
Nie, neviem, budem rád, ak mi to vysvetlíš. :lol:

Čo som tým chcel dokázať? Nič, presne tak, ako nič nedokazujú tie náhodné linky o cigánskych bytoch. Ale krásne vidieť, aké spravodlivé rozhorčenie tu prišlo, keď sa "karta obrátila."
Mne keby ponúkli byt alebo dom za 70€ mesačne, tak ho beriem všetkými desiatimi.
Aj ja. Skúsme sa stať sociálnymi prípadmi, byť bedačou, možno sa nám to tiež prištastí. Lenže, máme tú SMOLU, že sme členmi bielej strednej triedy a máme sa preto ohromne zle, až tak, že máme čas vypisovať po zbytočných fórach.
Zatiaľ čo prašivý cigán ho za krátku chvíľu úplne zničí
Toto sme tu už rozoberali pár strán dozadu - zatiaľ čo ja som poskytoval aspoň čiastkovú štúdiu založenú v jednej časti na empírii, vy ste tu len vybľakovali.

uplink: Krásny príklad biologického determinizmu, k tomu tie reči o genocíde a pod. Napadlo mi, že si môžeš podať ruku tu s nacistom kalim, prakticky sa ničím nelíšite. Založte nejaké bunku, prípadne sa zapojte do už existujúcich aktivít ultrapravičiarov a môžte pracovať a rozvíjať tieto idey a plány. :wink:
Taký maďari len rabovali celé stáročia a preto to majú v krvi, bojovnosť, proste húni
:lol: To nepotrebuje ďalší komentár. Ja sa iba bavím na tom, keď si predstavím, ako múdro a vševedúco sa musíš tváriť (bodaj by nie, kto z náš je odborník na toľké smery ako ty - biológia, etymológia, etnológia a fyzik sú len čiastkou v tvojej celkovej erudovanosti) po dopísaní takého všeosvetľujúceho príspevku. Pár krýs bez vlastného názoru a schopnosti formulovať ho ti to okarmuje a deň pokračuje ďalej. :wink:
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

seth82 napísal:Tak dnes som mal ďalší kultúrny zážitok s indoslovákmi :3 Riskol som to na bajku a zo Spišského Podhradia som sa do Spišských Vlách trepal po hlavnej ceste, ktorá je lemovaná cigá---teda obydliami slušných indoslovenských, čistotných a pracovitých rodín (autocenzúra). http://goo.gl/maps/hgsoe Tu. A samozrejme, bolo ráno okolo 10AM, po hlavnej stekali výkaly a štiny z ich chalúp, rovno CEZ tú cestu, nižšie naši slušní a vážení občania čistili koberce PRIAMO na ceste, mali na háku autá a tak podobne, zjapali tam po mne, ešteže ma neorabovali. Videl som niekoľko aút s nemeckou, poľskou a maďarskou ŠPZ, keďže je to jedna z ciest na Spišský hrad a na Spišskú Kapitulu, tí z toho museli mať úplne super zážitok.

Ja len tak - na margo toho spolužitia a hnusnej diskriminácie zo strany ľudí, ktorí o nich píšu, že sú to špinaví asociáli...
Bol som tam na vylete 2 roky dozadu... Bol som zhrozeny! Dokonca ked som tu cestu krizoval ja tak tam mali nejaku svoju domobranu ktora im strazila cestu a "chranila" ich pred autami... (resp. mi bolo zabranene bezpecne prejst)
Dneska zase som si dal vylet na Vinne jazero (pradaleky vychod) 100 kempujucich skupiniek, 1 slov-indická a uz to slo hluk, bordel, tolko smeti v jednej hodine ... Pokrikovali po okoloiducich nezmysly.
Som zvedavy ci sa dozijem stretu so slusnym civilizovanym ciganom.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

hughito - okrem prázdneho zhadzovania a posmechu aj dáš nejaký logický príspevok ako ja, podložený vl. skúsenosťami a pohľadom na svet, alebo len cudzími pokradnutými štatistikami?
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

on tu len krici ze sme ludia bez vlastneho nazoru a pritom on je ten kto sa tu ohana pochybnymi blogmi a berie to ako "dokazy" :lol:
a inak hughito, NIE to ze mas vela prispevkov neznamena ze mozes takto prvoplanovo odvadzat pozornost od toho ked ti niekto napise dobry argument a ty nanho nevies zareagovat, tak proste trepnes uplnu kktinu od veci ;) resp rob si co chces ale potom sa necuduj ze sa tu na tebe vsetci dobre bavime. :psssst:
hughito
Redeemer
Redeemer

Bavte sa, potľapkajte sa po ramenách, pozvyšujte si karmy - mne je to ukradnuté. Ja som tu naargumentoval dosť, poskytoval osobné skúsenosti, poskytol oficiálne štatistiky, poskytol iné skúsenosti "z pochybných blogov," atď. S ignorantmi, ktorí sa riadia heslom pána Goebbelsa, tisíckrát opakovaná lož sa stane pravdou, však zaťažko.

Ale tak hádam sa to tu častom opäť nejak pretransformuje, lebo momentálna aktívna zostava Hegy, Hotwire a uplink je už dosť nudná, bývali tu lepšie časy a lepší oponenti.

uplink: Tie tvoje najlepšie príspevky, ako tá posledná litánia je proste tvoj konštrukt, ktorý na pohľad dobre vyzerá, ale je tam toľko chýb, domnienok a nepresností, že nad tým je naozaj škoda strácať čas. Pod. taktiku a paradigmu rozmýšľania však používaš aj v iných témach, takže ma to neprekvapuje.

Takisto to zhadzovanie "cudzích, POKRADNUTÝCH ( :lol: ) štatistík," je úsmevné, ale už by som si mal asi zvyknúť na istý nižší stupeň "argumentácie" v tejto téme, t.j. oficiálne dáta a štatistiky sú irelevantné, ale osobné zážitky a selektívne vybrané linky z tlače povýšené nad všetko, tvoria gro pravdy.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

http://michalovce.korzar.sme.sk/c/68908 ... okoje.html mierumilovné osady plné mierumilovných indoslovákov zažívajú hromadné nepokoje, určite spôsobené rasistickými Slovákmi...Diskusia samozrejme nepovolená, len aby sa nepovedalo...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

hughito - za celé pôsobenie tu na fóre, si v tých 10k príspevkoch nenapísal snáď ani jednu jedinú vec z vl. hlavy. Všetko sú názory druhých ľudí, alebo aj zrecyklované po niekoľkých skokoch. Keď si všimneš ako píšem ja, obvykle píšem proti prúdu. Mám vlastný rozum, netvrdím že mám patent na globálnu pravdu, ale jedno viem, viem myslieť, niekedy viac zatienene, niekedy menej. Priznám si to. Zatiaľ čo Ty si stále vehementne obraňuješ svoje nezmysli, vo všetkých odvetviach. Či už je to láska a vzťahy, rómovia, alebo homosexuáli.

Takže sú dve možnosti, buď si jednoduchý a prostý a nevidíš že to čo robíš je extrémne obmedzené a nevieš s anad to povzniesť, alebo si tak zaslepený svojou pravdou, že pre inú nevytváraš ani len teoretické podmienky. Vyber si.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

hughito napísal:Bavte sa, potľapkajte sa po ramenách, pozvyšujte si karmy - mne je to ukradnuté. Ja som tu naargumentoval dosť, poskytoval osobné skúsenosti, poskytol oficiálne štatistiky, poskytol iné skúsenosti "z pochybných blogov," atď. S ignorantmi, ktorí sa riadia heslom pána Goebbelsa, tisíckrát opakovaná lož sa stane pravdou, však zaťažko.

Ale tak hádam sa to tu častom opäť nejak pretransformuje, lebo momentálna aktívna zostava Hegy, Hotwire a uplink je už dosť nudná, bývali tu lepšie časy a lepší oponenti.

uplink: Tie tvoje najlepšie príspevky, ako tá posledná litánia je proste tvoj konštrukt, ktorý na pohľad dobre vyzerá, ale je tam toľko chýb, domnienok a nepresností, že nad tým je naozaj škoda strácať čas. Pod. taktiku a paradigmu rozmýšľania však používaš aj v iných témach, takže ma to neprekvapuje.

Takisto to zhadzovanie "cudzích, POKRADNUTÝCH ( :lol: ) štatistík," je úsmevné, ale už by som si mal asi zvyknúť na istý nižší stupeň "argumentácie" v tejto téme, t.j. oficiálne dáta a štatistiky sú irelevantné, ale osobné zážitky a selektívne vybrané linky z tlače povýšené nad všetko, tvoria gro pravdy.
hej ty jediny mas pravdu, a my vsetci ostatni nie, len sa tu potlapkavame po ramenach :slap:

inak do tej aktivnej zostavy rataj aj seba, ked uz ;)

a ziadne oficialne data a statistiky si tu nedal, opakujem ti po milionty krat ze nejaky drbnuty blog alebo ucelova liberalisticka stranka ma k oficialnym zdrojom hoodne daleko
hughito
Redeemer
Redeemer

Hotwire/schyzo, to si naozaj taký natvrdnutý? Diskutuješ tu mesiac pod tým nickom a ideš tu opisovať, čo som sem dal a nedal. Naozaj ma to nebaví opakovať, opakujem poslednýkrát, choď si prečítať všetky príspevku, čo som sem napísal a potom rob analýzy.

http://www.hojko.com/romovia-na-slovens ... -1380.html

uplink: Holt, nie každý môže byť taký geniálny ako ty a robiť si názory iba na základe vlastného rozumu a empírie ako ty. Ja, primitívny červ, sa musím uspokojiť, ako aj ostatných 90/95/99 % iných ľudí /tvoje čísla/, sa musím uspokojiť so svojou obmedzenosťou. Amen.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

uz ti asi naozaj dosli argumenty ked sem tahas to ze som si zmenil nick :D akoze vobec neviem co to ma spolocne s touto temou. ak si si nevsimol tak som na tomto fore registrovany o rok dlhsie nez ty, to ze ty mas 12000 prispevkov nic neznamena, ak su vsetky take bez pointy ako tento tak to neni ziadne plus....a neboj mam precitane vsetky prispevky od teba v tejto teme, takze sa ma nesnaz nachytat. proste tvoje argumenty su na urovni toho ked sa nejaky nacek ohana niecim ze "sak hitler povedal tak je to pravda"
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

hughito - a niečo iné okrem argumentov ad hominem? Reálne a z Tvojej hlavy? Či toho sa nedočkáme, však? :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Hotwire napísal:uz ti asi naozaj dosli argumenty ked sem tahas to ze som si zmenil nick :D akoze vobec neviem co to ma spolocne s touto temou. ak si si nevsimol tak som na tomto fore registrovany o rok dlhsie nez ty, to ze ty mas 12000 prispevkov nic neznamena, ak su vsetky take bez pointy ako tento tak to neni ziadne plus....a neboj mam precitane vsetky prispevky od teba v tejto teme, takze sa ma nesnaz nachytat. proste tvoje argumenty su na urovni toho ked sa nejaky nacek ohana niecim ze "sak hitler povedal tak je to pravda"
Ja to sem ťahám preto, lebo si teba ako pravidelne tu v tejto téme diskutujúce nepamätám - je to reakcie na to vpadnutie do témy, ktorá má 300 strán a začatie vybľakovania o tom, čo som sem dal či nedal a akým štýlom tu argumentujem či neargumentujem. Ak si prečítal všetkých mojich x príspevkov v tejto téme a naďalej trváš na svojich tvrdeniach, tak to je na diagnózu. Tými oficiálnymi štatistikami som myslel napr. práve to mizerné percento, ktoré ide na sociálne dávky v rámci celkových výdajov štátu. Ďalej napr. zistenia rozboru, akí ľudia poberajú tieto dávky, v zmysle ich sociálneho/rodinného statusu. O týchto veciach tu prebiehali vcelku rozumné debaty na úrovni, napr. tuto so sethom a inými. Žiadne osočovanie, prízemnosti, argumenty ad hominem a zbytočné prekáračky a spam. Prečo sa to tak deje na posledných 20 stranách "neviem," ale mnou to určite nebude. :wink:

uplink: Nie, nie, z mojej hlavy sa ničoho nedočkáš, veď to si tu už všetkým ozrejmil. Tou schopnosťou disponuješ jedine ty.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

hughito napísal: guess.whoo: Samozrejme, že cigáni dostali nejaké byty a pod., veď to sa tak dobre šíri po nete a každému to udrie do očí a zapamätá si to a vzniká dojem, že hádam sa nič iné na Slovensku nedeje, len masy cigánov dostávajú nové byty či domy či ubytovne. Potom ale nechápem, prečo je stále toľko tej bedače po osadách, prečo máme stále Lunik IX. atď atď. Veď všetci tí cigáni už mali byť dávno po bytoch.

http://www.sme.sk/c/4286843/v-ruzomberk ... bsich.html

http://bratislava.sme.sk/c/4115395/byty ... bsich.html

jasne, ze nedostanu byty vsetci :D ale zas nie je ich ani malo. Poznas snad nejakeho vysokoskolaka, ktory si chce zalozit rodinu a dostal novy byt od statu ako podporu? lebo ja nie..a ak vies ako na to, rad si to precitam
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

hughito ale s argumentami ad hominem tu pravidelne zacinas prave ty, asi ked nemas co napisat k veci.
Napísať odpoveď