Romovia na Slovensku

Diskusie na politické témy...
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Romovia na Slovensku

Príspevok od používateľa hughito »

Samozrejme, ako inak. Nemám čo k veci a preto tu vypisujem ad hominem argumenty. V každej téme to tak robím. :wink:

Pravda je taká, že sa k tomu uchýlim, resp. len k ironickým komentárom, vtedy, ak už očividne nemá zmysel pokračovať v rozumnej a realistickej debate, lebo druhá strana na takú "zmluvu" nepristúpila.

Na margo tých naozaj reálnych ad hominem komentárov, si stačí prejsť moju karmu či reakcie podaktorých indivíduí na moje príspevky v tejto téme. Ak opäť tvrdíš opak a nevidíš toto a vidíš len tých mojich pár úskokov tohto typu, niet pomoci.
Hotwire
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

neviem ako v inych temach ale tu to naozaj casto tak je ;)
a potom sa ohanas tym ze mas vela prispevkov tak si to mozes dovolit :D
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

http://komentare.sme.sk/c/6888940/polla ... inami.html ďalšia odborníčka typu Kusá...Diskusia nie je zakázaná a je dôkazom, že ľudia o tom často diskutujú úplne normálne...
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

to je tak ciganov treba vykreslovat len v dobrom,granty od Sorosa a eu tecu plnym prudom.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Naopak vlastenectvo býva automaticky asociované s nacizmom a fašizmom. V súčasnej politicky korektnej atmosfére má teda už samotný pojem "vlastenectvo" negatívny a pejoratívny nádych, hoci ešte pred dvadsiatimi, tridsiatimi alebo viac rokmi sa jednalo o jednu z najviac oceňovaných ľudských kvalít.
Toto Slováka zamrzí najviac :(
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

na slovensku sa to este tak nebere vazne ako v degenerativnych zapadnych krajinach ako je uk,benelux.v uk zakazala ucitelka pit malemu ziakovi pocas ramadanu aby neurazal turbanistov.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Preto treba za gule vykrutit ludi ako Hughito asap a zacat klast trosku odporu.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

a ty by si zmobilizoval nejake hnutie?
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Nie ale ked na mna zacne niekto s takym bullshitom, bez servitky ho vyprevadim v pripade odporu aj s kopancom do riti.
Ak by chcel po mne nieco deges, takisto mu dam pocitit kto je tu v akej pozicii. A nie vsetko tolerovat resp. sa spoliehat na to ze policia to vyriesi, vyriesim si to aj sam.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

vsak ved ano, len mi je tak na smiech obcas ako vsetci so vsetkym nesuhlasia a biju sa do prs, ze s tym treba nieco robit, ist protestovat a pod. Potom pride na lamanie chleba a vsetci sedia v obyvacke pred telkou.
Sam som asi taky isty, aj ked tazko povedat kedze som este nikdy nepocitoval az taky odpor k niecomu, ze by som uvazoval o pridani sa do demonstracie.
Dost ma napr. prekvapili aj protesty za cias Gorily a tiez, ako vsetci dobre vieme, nicomu neprospeli
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Ale bol som tam, sice iba ako symbolicky kus mäsa, no bez toho by to nebolo ani to nic co z toho nakoniec bolo ale aspon, sa mozno zabranilo tomu aby ta cinnost pokracovala, aj ked uz neboli vinnici spravodlivo sudeni....
A co sa tyka toho co pises, bol som si zakracat na 2 Dobrovodskeho "protestoch", nieje to riesenie nicoho, no takto aspon tie kur*y vedia ze existujem(e) a ak treba tak ich do zeme zakopeme aj sami :!:
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Pospolitosť je bulvárny populistický odpad, nič viac. Neponúkajú žiadne riešenia, jediné, o čo im ide, je zviezť sa na cigánskej otázke tak, ako sa kedysi SNS zviezla na tom istom spoločne s vraj problémami s Maďarmi. Je to rovnaký typ strany, akurát že má viac náklon k holohlavým hlavohrudiam, ktoré majú v hlavách iba silón, ktorý im spája uši, aby im neodpadli. Áno - generalizujem, ale videl som osobne, aké postavy v tej strane sú a aj ich skalných...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Tak tak, navyše ten článok je tri roky starý a kedysi dávno som tu dával vyjadrenia odborníka na demografiu ohľadom týchto odhadov z webov alá pospolitosť a spol. - mal z toho srandu. Hľadať sa mi to určite nechce. :wink:
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

seth tooo si veru dost zgeneralizoval ale bohuzial v tychto podmienkach vidim jedinym riesenim aj ja iba hrubu obranu kedze cigani su pod ochranou najmocnejsiej mafie, urcite nebudem cakat kym mi ukradnu hajzel spod rite to budem radsej povazovany za burana a hlupaka ale hrdeho a Slovaka
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Nacionalizmus je prežitkom, ktorého existencia je IMHO preceňovaná a nevidím dôvod, prečo by malo bitie sa do pŕs a "hrdosť" na svoj slovenský pôvod lepším riešením cigánskej otázky, ako hociktoré iné riešenie. Kotlebova strana neponúka žiadne riešenia. A keďže som bol svedkom ich pochodu tu v Krompachoch, viem, čo je to sa "parta".
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Vlak uz je prilis rozbehnuty na nejake diplomaticke riesenia. Bohuzial do pozicie v akej su ich postavila vlada, myslim ze patriotizmus je normalny jav tak ako sa budes bit do prs za rodinu, tak sa budem bit do prs za svoj povod a nemienim sa nechat terorizovat vo svojej vlasti "navstevnikmi".
Mozno to je neracionalne a proste, ale taky som a takych je chvala bohu vacsina takze v pripade konfliktu je mi jasno na ktorej strane stojim a urobim vsetko pre to aby som svoje vlastnectvo patricne obhajil
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

seth82 napísal:Nacionalizmus je prežitkom
Statny nacionalizmus urcite, ale uvedomenie si vlastnej identity, k comu patri samozrejme aj rasa, a nejaka enticita zalozena na zaklade biologickych a antropologickych poznatkov je v celku uplne normalna a prirodzena. Koniec koncov sam tu brojis proti ciganom, a hadam nie si taky hlupy ze by si si myslel ze su to ludia s rovnakymi fyzickymi a psychickymi predispoziciami ako ty, len mali nedostatok prilezitosti.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Hegy: Vieš, problémom je to, že Kotleba a spol. neponúkajú žiadne riešenia a to ani tie "menej diplomatické". A ak nejaké naznačujú, tak sú to také, v ktorých majú naplánovaný iba prvý krok - všetko ostatné už podľa nich príde samo. V minulosti som tu rozoberal program ich "strany" a nechce sa mi tu všetko opäť opakovať. Bi sa do pŕs a nenechaj sa terorizovať, daj si vytetovať slovenskú vlajku na hruď a začni robiť prednášky deťom o "slovenskosti" - ver mi, že tvoj "boj" proti cigánom ti nepôjde o nič lepšie. Ja kritizujem asociálov bez ohľadu na to, odkiaľ sú a môžem sa zvysoka vysrať na celé vlastenectvo...

kali250: Ja tu nebrojím proti cigánom - nevysvetľuj si všetko po svojom. Štátny nacionalizmus je jedna vec, nacionalizmus fanatický je vec druhá. Na tú časť o tom, či si niečo o niečom myslím, ani nejdem reagovať, pretože ju považujem za zbytočnú a odpovedal si si na ňu aj sám - mohol si nás teda oboch ušetriť.
Napísať odpoveď