Čo nám ponúkne ĎalšiaHabaďúra:
Budeme mať k dispozícií tzv. "MultiSocialSuite", ktorý bude spájať všetky sociálne siete a mailové služby do jedného! Takže zdieľanie textov, obrázkov, videí a hudby bude možné zdieľať v priebehu sekundy vo všetkých Vašich sociálnych sieťach.
K dispozícií budeme mať tzv. "Live activity streams" - živé streamy, vďaka ktorým neprehliadneme žiadnu udalosť.
Nebude potrebné chodiť na stránky mailových služieb, sociálnych sietí, v ktorých sme, takto budeme mať všetko v jednom.
Budeme mať taktiež k dispozícií Video Chat, možnosť konferenčných hovorov pre viacerých ľudí, s možnosťou viacerých prezentátorov (prednášajúcich) naraz. Všetko vo vysokej kvalite a bez nutnosti sťahovania softvéru.
KOMUNIKÁCIA V AKOMKOĽVEK JAZYKU ! Rozhovory budú prekladané v skutočnom čase - tým sa odbúrava jazyková bariéra !!!
Možnosť vytvárania tzv. "Chatrooms" - chatovacích miestností - aj verejných, aj súkromných.
Bude tu taktiež možnosť zdielania !!! A to nielen zdielania OBRAZOVKY, ale aj APLIKÁCIÍ (PROGRAMOV), dokonca aj celej PRACOVNEJ PLOCHY !!!
Pridávanie Fan stránok, možnosť uloženia, prezerania a vymazania osobných rozhovorov veľmi jednoducho.
ĎalšiaHabaďúra má skvelého a svetoznámeho právneho poradcu v oblasti MLM - Kevina Thompsona, ktorý spoločnosti ĎalšiaHabaďúra zabezpečil aj certifikát DSA - Asociácia priameho predaja
Odkaz na certifikát:
http://www.somdalsiidiotktoryneviezezar ... yjeban.com
Produkt sa bude volať MULTISOCIALSUITE
JEDEN ZAUJÍMAVÝ TEXT OD JEDNÉHO ZAUJÍMAVÉHO PÁNA:
Bol som zapojený do sieťového marketingu, bol to môj prvý pokus, ako zarobiť peniaze v tomto odvetví v roku 1978. Sklamal som mnohokrát za posledných 35 rokov, ale to, že som sa naučil ako a čo nerobiť bol neoceniteľný nástroj, ktorý mi pomohol k úspechu. Založil som štyri samostatné firmy, ktoré prekročili 10.000 nezávislých distribútorov, dve z týchto spoločností pokračujú v produkovaní niekoľkých sto tisíc distribútorov a pridávajú viac než 500.000.000 dolárovi k ich obratu. Potom, čo som ale videl ĎalšiaHabaďúra, môžem úprimne povedať, že to bude OBROVSKÉ a vidím veľký úspech v tejto spoločnosti - som tak nadšený, že som súčasťou ĎalšiaHabaďúra