Zarabajte aj ked spite - ĎalšiaHabaďúra

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
johnnky
Zablokovaný
Zablokovaný

Zarabajte aj ked spite - ĎalšiaHabaďúra

Príspevok od používateľa johnnky »

Caute,

co hovorite na novu multi-socialnu spolocnost, ktora startuje na celom svete teraz v auguste ? Ide o zarabanie penazi zo socialnych sieti, emailov. Je tam registracia zadarmo a nasledne pozyvanie ludi robit to iste. Ma to mnoho typov zarobku.

Viac tu, popripade registracia:
http://www.somdalsiidiotktoryneviezezar ... yjeban.com

Diks PEACE ;)
Naposledy upravil/-a uplink v 04 aug 2013, 22:51, upravené celkom 4 krát.
Dôvod: referal link upravený
Andi_Cibula
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Zarabajte aj ked spite - CashUnite

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Akým spôsobom sa tam generuje zisk?
Akú hodnotu vytvára toto podnikanie ?
johnnky
Zablokovaný
Zablokovaný

Čo nám ponúkne ĎalšiaHabaďúra:

Budeme mať k dispozícií tzv. "MultiSocialSuite", ktorý bude spájať všetky sociálne siete a mailové služby do jedného! Takže zdieľanie textov, obrázkov, videí a hudby bude možné zdieľať v priebehu sekundy vo všetkých Vašich sociálnych sieťach.
K dispozícií budeme mať tzv. "Live activity streams" - živé streamy, vďaka ktorým neprehliadneme žiadnu udalosť.
Nebude potrebné chodiť na stránky mailových služieb, sociálnych sietí, v ktorých sme, takto budeme mať všetko v jednom.
Budeme mať taktiež k dispozícií Video Chat, možnosť konferenčných hovorov pre viacerých ľudí, s možnosťou viacerých prezentátorov (prednášajúcich) naraz. Všetko vo vysokej kvalite a bez nutnosti sťahovania softvéru.
KOMUNIKÁCIA V AKOMKOĽVEK JAZYKU ! Rozhovory budú prekladané v skutočnom čase - tým sa odbúrava jazyková bariéra !!!
Možnosť vytvárania tzv. "Chatrooms" - chatovacích miestností - aj verejných, aj súkromných.
Bude tu taktiež možnosť zdielania !!! A to nielen zdielania OBRAZOVKY, ale aj APLIKÁCIÍ (PROGRAMOV), dokonca aj celej PRACOVNEJ PLOCHY !!!
Pridávanie Fan stránok, možnosť uloženia, prezerania a vymazania osobných rozhovorov veľmi jednoducho.

ĎalšiaHabaďúra má skvelého a svetoznámeho právneho poradcu v oblasti MLM - Kevina Thompsona, ktorý spoločnosti ĎalšiaHabaďúra zabezpečil aj certifikát DSA - Asociácia priameho predaja

Odkaz na certifikát: http://www.somdalsiidiotktoryneviezezar ... yjeban.com

Produkt sa bude volať MULTISOCIALSUITE

JEDEN ZAUJÍMAVÝ TEXT OD JEDNÉHO ZAUJÍMAVÉHO PÁNA:

Bol som zapojený do sieťového marketingu, bol to môj prvý pokus, ako zarobiť peniaze v tomto odvetví v roku 1978. Sklamal som mnohokrát za posledných 35 rokov, ale to, že som sa naučil ako a čo nerobiť bol neoceniteľný nástroj, ktorý mi pomohol k úspechu. Založil som štyri samostatné firmy, ktoré prekročili 10.000 nezávislých distribútorov, dve z týchto spoločností pokračujú v produkovaní niekoľkých sto tisíc distribútorov a pridávajú viac než 500.000.000 dolárovi k ich obratu. Potom, čo som ale videl ĎalšiaHabaďúra, môžem úprimne povedať, že to bude OBROVSKÉ a vidím veľký úspech v tejto spoločnosti - som tak nadšený, že som súčasťou ĎalšiaHabaďúra
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Dobre, vďaka, ale ešte poprosím odpovedať na moje predchádzajúce otázky:
Akú hodnotu to vytvára a akým spôsobom to generuje zisk ?
johnnky
Zablokovaný
Zablokovaný

Andi_Cibula napísal:Dobre, vďaka, ale ešte poprosím odpovedať na moje predchádzajúce otázky:
Akú hodnotu to vytvára a akým spôsobom to generuje zisk ?
Kupis si produkt za "smiesny" peniaz, a vidis potencialny prijem kolko mozes zarobit. Produkty a kompenzacny plan budu zname v priebehu par dni, je to este vsetko nove, vsetko sa chysta, momentalne je tiez zverejneny len 1 druh prijmu z 9 a uz ten je super. Preto to ma byt BOOM.

Viac na oficialnej fanpage na FB ked tak.
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

také už tu boli a sú, stačí zadať 2 slova do google, ale nechcem robiť reklamu, pre mňa nič nové dokonca aj na slovensku už niečo také tuším funguje, ale bez toho aby si si niečo kupoval, len treba overiť či si osoba a či máš pre nich potenciál zárobku a rastu, na slovensku to tuším neskúmajú :lol: už len to že si tam napísal MLM, tak od toho ruky preč :roll:
johnnky
Zablokovaný
Zablokovaný

yoggy napísal:také už tu boli a sú, stačí zadať 2 slova do google, ale nechcem robiť reklamu, pre mňa nič nové dokonca aj na slovensku už niečo také tuším funguje, ale bez toho aby si si niečo kupoval, len treba overiť či si osoba a či máš pre nich potenciál zárobku a rastu, na slovensku to tuším neskúmajú :lol: už len to že si tam napísal MLM, tak od toho ruky preč :roll:
neviem preco sa vsetci bojite MLM, je to krasny sposob zarabania penazi, kazdy sa pod kazdeho registruje, objednava produkty a vsetci SPOLOCNE zarabame, kdezto pri pyramidovych spolocnostiach zarabaju len ti ludia hore.
Nieje to scam, ma certifikat DSA a vcelku to vyzera zaujimavo.

Dolezite informacie:
www.somdalsiidiotktoryneviezezareferallinkyjeban.com
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...mhm...si na zlom fóre, tu sú inteligentní ľudia, tu ti nikto nenaletí...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Veru nenaletí, len nechápem prečo mu audiotrack nedal z fleku ban, keď už upravil ten referal link. 34 príspevkov a krvopotne presviedča ľudí ako zarobiť na podvode? To je instaban, bez druhých šancí. Keď je tu človek ktorý má 1000+ príspevkov a ako takú reputáciu, tak by v živote nič takéto nespravil a ak by založil aj tému o zarábaní, tak tipujem že bez referalov.
Header
Professional
Professional

Re: Zarabajte aj ked spite - ĎalšiaHabaďúra

Príspevok od používateľa Header »

ale notaaak :)

:lock:
Zamknuté