Vratenie tovaru
Vratenie tovaru
zdravim , objednal som z alzy lcd led monitor podla popisov bol v pohode lenze ked som ho zapojil zistil som ze ma neskutocne zle pozorovacie uhly v obchode bolo uvedene 170 stupnov lenze ja mam problem vidiet co je na vrchu obrazovky ked sa nanho priamo pozeram a ked ho zasa naklonim tam spodok obrazovky je uplne svetli a to nehovorim ked sa pozriem trochu z boku to nevidim uz absolutne nic , takze sa chcem spytat ci by sa dal tovar vratit popripade vymenit za iny
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vratenie tovaru
Do 14 dni ho mozes vratit bez udania dovodu a vratia ti peniaze.
Samozrejme musi byt v originalnom baleni (ze je rozbaleny nevadi) vid. druhy bod:
Samozrejme musi byt v originalnom baleni (ze je rozbaleny nevadi) vid. druhy bod:
http://www.alza.sk/article/884.htmJe potrebné tovar reklamovať s kompletným príslušenstvom, prípadne v kompletnom balení?
- Ak sa jedná o chybu, ktorá sa prejavila do 14 dní od kúpy je potrebné priniesť alebo zaslať tovar v kompletnom balení.
Ak sa jedná o reklamáciu po 14 dňoch od kúpy postačuje priniesť alebo poslať samotný produkt.
-
Ryan Giggs
VIP
To info čo si odcitoval, je o reklamacii. To nema nič spoločne s odstupenim od zmluvy.
Vratiť tovar môžeš do 7 dni, nie do 14.
Odsek IV: http://www.alza.sk/Publish.asp?idpm=10
Popis je jedna vec, realita druha. Žiadne LCD nema 170 stupňovy pozorovaci uhol. O to viac, keď je to nejake TN. Resp. ma každy, lebo odtiaľ obraz vidiš. Ale v akej kvalite to je, to sa už z toho čisla nedozvieš.
Vratiť tovar môžeš do 7 dni, nie do 14.
Odsek IV: http://www.alza.sk/Publish.asp?idpm=10
Popis je jedna vec, realita druha. Žiadne LCD nema 170 stupňovy pozorovaci uhol. O to viac, keď je to nejake TN. Resp. ma každy, lebo odtiaľ obraz vidiš. Ale v akej kvalite to je, to sa už z toho čisla nedozvieš.
-
Michaelo
Hardcore addict
Jo, blby citat.
Tiez sa mi zdalo, ze 14 dni je nejako vela.
Ale okrem doby sa nemeni nic.
Do 7 dni, v original baleni a vratia ti peniaze
Tiez sa mi zdalo, ze 14 dni je nejako vela.
Ale okrem doby sa nemeni nic.
Do 7 dni, v original baleni a vratia ti peniaze
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Nie, v alze môžeš tovar vrátiť do 14 dní. Zákon hovorí 7 dní
-
Michaelo
Hardcore addict
Ano, prijimaju ak ho odosle v povodnom baleni a nie je na nom vidno znamky pouzivania ani nic podobne.
No zakonom stanovena doba je 7 dni. Tak som teda mal nakoniec pravdu
Je to 14 dni no zdalo sa mi to vela koli zakonu, kde je 7 dni
No zakonom stanovena doba je 7 dni. Tak som teda mal nakoniec pravdu
Predávajúci nie je povinný po uplynutí zákonom stanovej lehoty 7 dní (zákon č. 108/2000 Z.z.) prijať na reklamáciu nevyčistený alebo inak znečistený tovar nezodpovedajúci hygienickým štandardom.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Blbosť, do 14 dní ho môžeš vrátiť aj keď je nefunčný. Funguje to úplne rovnako ako do 7 dní len je to predĺžené 
-
Michaelo
Hardcore addict
Ak ti prisiel nefunkcny tak ano. No aj tak musi byt v original obale a nesmie byt vidno ze bol nejako pouzivany, ci zababrany atd.
Aspon takto to chodi na kazdom obchode kde som nieco posielal na reklamaciu, a tych veci bolo vela (tak som si stale pri cakani na tovar cital ich reklamacny poriadok).
Momentalne uz 29 dni cakam na mysku
Aspon takto to chodi na kazdom obchode kde som nieco posielal na reklamaciu, a tych veci bolo vela (tak som si stale pri cakani na tovar cital ich reklamacny poriadok).
Momentalne uz 29 dni cakam na mysku