F.A. Premier league
Re: F.A. Premier league
To by bolo super aspon by Madrid skocil po Suarezovi ktory aspon neposilni konkurenciu v anglicku.
guess.whoo napísal:AVB "Gareth Bale is not for sale, The only thing that we have communicated with Real Madrid is that he is our player and he's not for sale, We are looking forward to the future with Gareth"
dnesne
link vyssie je tiez dnesny, ako su dnesne aj spravy, ze Bale prestupi az nabuducu sezonu ( http://tottenhamlive.com/news/871-totte ... adrid.html? -AJ nutna) ale moj pohlad na vec je podobny, ako autora clanku - ,,I don’t believe either of these reports and think the Bale novella will continue to go on and on. Levy has showed in the past he isn’t afraid to go toe to toe with the big clubs and I genuinely believe he won’t allow Bale to move."
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ides porovnavat info z nejakej pofidernej stranky ktora si snazi ziskat vyssiu citanost s vyjadrenim trenera po dnesnom zapase s Monacom o 20:30?
No ale úprimne - čakal si, že povie, že Bale prestupuje do Realu? Aj keby už bolo všetko dohodnuté, určite to nepovie dopredu v live prenose do telky.
-
guess.whoo
Redeemer
keby mal prestup isty ako tvrdi shit-mouth Marca tak by sa k tomu nevyjadril a urcite by nepovedal, ze s nim pocita do buducnosti
Dobre ludia ako to budete riesit s pozeranim premier league dalsi rocnik ?
ten slovaksportTV2 ? bude to v zakladnom baliku DigiTV ? podla toho co citam,to vypada,ze hej,ale nasiel som asi 15 roznych clankov a nie celkom sa v tom vyznam ? budu to davat aj po nete ? lebo co citam zase na ich stranke,tak ten program TV2 bude po nete len v cesku ?
ten slovaksportTV2 ? bude to v zakladnom baliku DigiTV ? podla toho co citam,to vypada,ze hej,ale nasiel som asi 15 roznych clankov a nie celkom sa v tom vyznam ? budu to davat aj po nete ? lebo co citam zase na ich stranke,tak ten program TV2 bude po nete len v cesku ?
No ja osobne mam doma Smart TV cize to budem pozerat cez tu videoteku topfun za nejake 3e za mesiac. Digi by SSTV mala pridat tak ak ju mas tak to neprehlasuj, len neviem či to stihnu do zaciatku sezony.
-
redliner
King
Len aby to nebola podobná situácia ako s Modričom...
-
guess.whoo
Redeemer
Modric bol od zaciatku jasny. Prve leto ho este Harry udrzal, ale druhu uz nemohol kedze sa mu koncil kontrakt. Bale ma este na 3 roky a netrucuje ako Luka. Ten uz aj do medii daval prehlasenia, ze chce odist do Realu, podal oficialny transfer request, odmietol ist s muzstvom na sustredenie a pod.
Bale nesplna ani jednu vec z hore menovanych
Bale nesplna ani jednu vec z hore menovanych
-
guess.whoo
Redeemer
vidis ho tam niekde citovaneho? lebo ja nie
//autoeditácia príspevku (06 Aug 2013, 18:13)
esteze tak
http://www.zive.sk/nove-kanaly-digi-spo ... fault.aspx
//autoeditácia príspevku (06 Aug 2013, 18:13)
esteze tak
http://www.zive.sk/nove-kanaly-digi-spo ... fault.aspx
Na magiu uz mam Slovak sport 2 aj Digi sport
takze spokojnost
-
guess.whoo
Redeemer
no ja som rad, ze mozem ostat s digi kedze zaradia digi sporty aj slovak sport 2 do ponuky. a usetrim mesacne cca 3e 
Upc to asi mat nebude, ci?
-
guess.whoo
Redeemer
nie nie, iba magio a digi
-
redliner
King
a na Skylinku ?
-
guess.whoo
Redeemer
tiez nie
-
redliner
King
Potom mi už zostáva iba Sopcastguess.whoo napísal:tiez nie
na skylinku ostava sstv1 a tam bude 1 zapas do tyzdna.
pockaj aj Digi tv zaradia slovaksport2 ?guess.whoo napísal:no ja som rad, ze mozem ostat s digi kedze zaradia digi sporty aj slovak sport 2 do ponuky. a usetrim mesacne cca 3e
bo v pondelok som tam volal a pani sa mi nevedela vyjadrit,ze zatial prebieha rokovanie.ja mam doma osrate UPC a velice vazne uvazujem o zakupeni magia,len to snad zase nezaradia na rok,lebo tu krabicu vyhodim von oknom.