Teplo, ventilator, spanok

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Teplo, ventilator, spanok

Príspevok od používateľa hughito »

Mne nejak nevadí ani zima, ani teplo. Nijako umelo sa neovievam a už vôbec na seba nepúšťam ventilátor, to mi vyslovene vadí. V práci ventilátory len "dokola" na vírenie vzduchu, ale ako som písal, doma nič. Dobré je ale mať otvorené okná na tej strane, kde nepraží slnko a potom, keď začne, tak zavrieť a zastrieť.
Trussardi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Trussardi »

Slovenskych 40 stupnov jak v Afrike... a ze bude chladne leto nic pravda :new19: uz som musel tiez vyhrabat ventilejsn nech sa da spat
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

ono je dost rozdiel kde clovek ma byt v ktorej casti Svk. Uplne iny vzduch aj teplota /hlavne v noci/ je napr v Ziline alebo Poprade a ine teplo je na juhu, v Ba, alebo dolu na madaroch. Ked su naozaj ze extremne teploty tak pomoze len klima, odporucam,zapnem a do desiatich sekund fuka ladovy vzduch :)
Ventilator je lepsi ako nic,ale v konecnom dosledku iba viry vzduch a clovek z neho moze dostat "prievan"
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

tehlova bytovka, cerstvo zateplena, tretie poschodie, orientacia juh, v izbe 22-23 stupnov. ako? cez den vsetky okna zavrete, zaluzie zatiahnute, v noci o 10 otvorim okna a zatvaram rano o 7 cca... ked sa rano pri 16 stupnoch zrobi prievan, nehrozi zeby som mal cez den viac nez 23 :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

brainwirm: aspon niekto rozmysla ;)
Casto sa stretavam s tym, ze ludia vetraju aj cez obed, ked sa tym miestnost akurat tak ohrieva.
Co sa tyka ventilatora, tak ho po zapade slnka davam do okna a necham ho tlacit chladny vzduch dovnutra. Subjektivne sa mi zda, ze to pomaha viac ako snaha vyfuknut teply vzduch von. A tym, ze fuka studeny vzduch mi zabezpeci ochladenie aj bez toho, aby musel fukat na mna, takze prievan nehrozi.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

GothaR - ja mám práve opačnú skúsenosť s orientáciou ventilátora...keď ho otočím dovnútra, tak to nemá až taký účinok ako keď ho otočím von...vtedy mi nevíri prach v miestnosti a vírenie vzduchu je menej divoké...v priebehu pár minút od zapnutia ventilátora cítim ochladenie vzduchu...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No mozno je to tym, ze ja v izbe nemavam az tak teplo. Teraz pocas horucav som sa dostal po 27 stupnov. Prach mi neviri, mam ho nasmerovany tak, ze fuka uplne mimo mna a cele to tak nejak dobre funguje. No nehadam sa, zrejme to dost zavisi od rozlozenia miestnosti.
Xijo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Xijo »

[quote="GothaR"Casto sa stretavam s tym, ze ludia vetraju aj cez obed, ked sa tym miestnost akurat tak ohrieva.[/quote]
Ja mam sice zatvorene ked je vonku teplejsie ako dnu, ale myslim ze vyhrevnost pc to teplo velmi lahko vynahradi :)
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Teplo mi nevadí, tieto horúce dni boli pre mňa ľahšie znesiteľné než nejaké mrazy v januári/februári.
Ventilátor odmietam. V noci sa mi spí dobre.

A nadávky na počasie ma dosť serú, keď sa každý sťažuje. Mne VADÍ zima, ale nenadávam. Chronickým nadávačom by som poprial nejaký ten pobyt na Sahare, aspoň pár dní. :smt006
Napísať odpoveď