ako sa robia, prebiehaju zasnuby ?
Re: ako sa robia, prebiehaju zasnuby ?
ja som sa s ex dohodol ze mi kupi tablet- jej napad
A niekomu stačí, že mu žena ukáže svoj symbol <|>
Lebo to tak funguje....................odjakživa?TommyHot napísal:begbeee prave opak.. keby som bol feministka, tak by mi vyhovoval dnesny pristup, ze muz mina peniaze na absolutne nezmyselnu vec a zena nepohne ani chlpom na vagine... Svadba je predsa o dvoch ludoch, tak preco je jeden pasivny a spolocnost to akceptuje?
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Nezalezi mi na peniazoch, ale z kazdej strany pocuvam o emancipacii a akosi je to stale o tom, ze len muz hento a tamto a zena ani prd. Kazdopadne institut manzelstva neuznavam a nikdy ho nevyuzijem, takze mi moze byt celkom jedno co za sialenosti ludia stvaraju, len mi ide o princip.
//autoeditácia príspevku (11 Aug 2013, 21:50)
begbeee to co je za argument? keby tu bolo odjakziva otroctvo tak si povies, ze je to tak spravne?
//autoeditácia príspevku (11 Aug 2013, 21:50)
begbeee to co je za argument? keby tu bolo odjakziva otroctvo tak si povies, ze je to tak spravne?
Pravdepodobne áno. Nepoznal by som nič iné.
kamos, ktory sa nedavno zenil poziadal zenu celkom originalne... vecer ju zobral na pozemok, kde im maju stavat dom, nachystal tam ohnostroj zobral prsten a ten ohnostroj nakreslil na oblohu "vezmes si ma?" a uz ani ten prsten nemusel byt tak strasne drahy, kedze baba bola total na makko 
Áno, ohňostroj nakreslil na oblohu. A odpalovač bol Gandalf.
Keď už, tak jedine statický nápis zo svetlíc, ale ohňostroj nehrozí.
Keď už, tak jedine statický nápis zo svetlíc, ale ohňostroj nehrozí.