potreboval by som poradit ake kupit auto ako prve niečo pre začiatočnika (doma auto mame takže sem tam jazdim)
mam 20 do školy už nechodim začal som pracovat auto potrebujem na vozenie do prace, mesta sem tam niajaka chata alebo vylet. praca mesto je blizko takže do 5-10 km a chata velety tak do 60km
V aute budem vozit nanajviš 1-2 viac menej bez batožiny, benzin alebo disiel zaleži od auta ročnika a pod aj ked preferujem diesel ( aj ked nevylučujem že kupim benzin )
Auto chcem ojazdene niajaky hatchback/Sedan/Liftback/Limuzína/Coupé/Športové aj ked som vymenoval ai všetko okrem dodavky a comby a MPV
proste štvordverak alebo 5-(kufor) na trojdveraky moc niesom aj ked pri môžu bit aj tie (kedže zvažim fakt že u japoncov je ich dost):P
auto chcem tak do 3000€ kde počitam aj po kupe vymenu oleja a filtrov
a chcel by som sa vyhnut niečomu čo ma najazdene viac ako 200 000km
PS: ja osobne som zatial pozeral golf 4 1.9 diesel alebo niajaku hondu to osobne som dostal zatial poradene
Edit: ešte by som dodal niečo čo až tak moc nehrdzavia ma spolahlivitu a nekazovost aj ked za tu cenu sa toho moc očakavat neda
vskratke aby som do toho nevrazil dalšich 3000 behol dalšieho roka len na oprave