tu nikto nepíše že je zlý hráč, iba sa smejeme na tebe, aký si ty teoretický hráč a v soloq by si si ani neprdoluplink napísal:Máte pravdu, TiTOV je zlý hráč, preto mu stále rastie komunita a stále mu viac ľudí vzdáva hold a viacerí s ním chcú hrať Duo Queue
Má niekto z Vás 150 aktívnych viewerov?
League of Legends
Re: League of Legends
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
DEVZYO1G - videl si ma niekedy hrať? Ako vieš ako hrám? To je zlý úsudok 
Spýtal som sa ťa, v akej si divízií, dostal som odpoveď takú akú som dostal, to mi stačí. Choď si zahrať ranked, tak po 100 hrách sa vráť a zamysli sa nad tým čo si písal dávnejšie ..
-
uplink
VIP
Už idem, už aj zabíjať čas, kde ma hra stojí 10 eur, si uhádol. Nevidel si ma hrať, nehral si so mnou, tak láskavo nemúdruj. A ak si myslíš že divízia je skill, zamysli sa opäť.
uplink napísal:Už idem, už aj zabíjať čas, kde ma hra stojí 10 eur, si uhádol. Nevidel si ma hrať, nehral si so mnou, tak láskavo nemúdruj. A ak si myslíš že divízia je skill, zamysli sa opäť.
tak ono v podstate divizia je nieco co ukazuje ostatnym "tvoj aktualny skill" alebo nieco take.Pani prosim,uz tu neserme temu tym,ako sa budeme hadat o tom ,ci "titov" je popularny,ci je dobry alebo zly hrac. Radsej sem hadzte screeny z hier.Zaujimave videa z hier atd.Ak by som mal viac casu,chcel by som urobit nejake video na styl " lee sin compilation"
//autoeditácia príspevku (15 Aug 2013, 0:56)
Hotovo,mozem v pokoji spat.
Sledovali ste niekto včera, resp. dneska NA LCS? VES už v podstate nezáleží na tom či vyhrajú alebo prehrajú, a tak vytiahli dosť zaujímavé veci ako lvl 1 dragon (použili zyra plants ktore tankovali draka
) .. potom veci ako ashe support, jayce adc, singed jungle .. 
Gratulujem kevyn 
-
Hotwire
Addict
ja sledujem len EU LCS, tam tento vikend su dost nervy drasajuce zapasy
...btw gz kevyn 
LCS urcite sledujem len ked hra nejaky z mojich oblubencov. btw kukal som aj ceskoslovensky sampionat ci co to bolo.Vyhrala esuba. Velmi pekne zapasy a niekolkokrat sa mi dostalo na chut,ked som mohol vidiet v akcii niekolkokrat lee sina na takej "vyssej" urovni.Vitazi si potom dali zapasy s normal hracmi aj to bola celkom sranda.Sledovat ich ako hraju ked spolu volaju cez ts alebo skype a potom bez volania s fanusikmi ked hrali
To proste vidno,ze ti chlapci su o uroven vyssie ako ja... ^^.
PS:dakujem za gratulacie.Silver = gold uplne rovnaky mi prisiel.Stacilo ,ze som dodrziaval par zakladnych veci.
BTW:ak by niekoho zaujimalo.do finale sa dostal yukimaro z fora a vanslol.Vyhral vanslol (treti semifinalista sa nedostal po dobu niekolkych dni,tak bol vyluceny "drakula gamer")
Vitaz si zaziadal namiesto jedneho skinu dva skiny v zlave. (na elisu a sultana tryndamereho).Gratulujem!.
PS:dakujem za gratulacie.Silver = gold uplne rovnaky mi prisiel.Stacilo ,ze som dodrziaval par zakladnych veci.
BTW:ak by niekoho zaujimalo.do finale sa dostal yukimaro z fora a vanslol.Vyhral vanslol (treti semifinalista sa nedostal po dobu niekolkych dni,tak bol vyluceny "drakula gamer")
Vitaz si zaziadal namiesto jedneho skinu dva skiny v zlave. (na elisu a sultana tryndamereho).Gratulujem!.
-
Hotwire
Addict
snad to das do diamondu 
Vies co,ako som sa dostal do plat V mal som hrozne smolu v tom,ze mi to napojilo hracov,co boli dlho neaktivny.a po par tyzdnoch zapli hru.Takze to bola troll game.Horko tazko som to dal na plat V 100 points 1 w a 1 L.Po tych hrach uz ani nebola chut nejako viac zacat hratHotwire napísal:snad to das do diamondu
PS: Ak by mal niekto zaujem pomoct dostat sa z bronzu/silveru/goldu ,tak mozem poskytnut "low lvl coaching by kevyn".Pokusim sa analyzovat vasu hru,vysvetlit vam chybi a naucit vas zakladom,ktore mi pomohli sa z tade dostat.Nechcem za to nic,mozno budem dufat,ze ked skapem,tak pojdem do neba
-
Hotwire
Addict
musis sa prekonat
lebo toto sa stalo kamosovi ze ostal zaseknuty v plat IV lebo prestal hrat vela a uz sa do toho asi potom nedokazal poriadne vratit alebo co...
To by som musel dlho nehrat aby som "vypadol" z toho.V podstate co potrebujem je zlepsit viac svoje mechaniky s championmi.
-
Sparko
ehm taká otázočka ono bolo nejaké finále ? pretože o ničom neviemkevyn68 napísal:BTW:ak by niekoho zaujimalo.do finale sa dostal yukimaro z fora a vanslol.Vyhral vanslol (treti semifinalista sa nedostal po dobu niekolkych dni,tak bol vyluceny "drakula gamer")
Odohrali ste "semifinale" kde vyhral on.A este ste mali hrat proti drakula gamerovi,ale kedze sa nedostavil,tak som to bral ako finale uz.
potom ked budem mat casu pisem na skype, mysli na mnakevyn68 napísal:
Vies co,ako som sa dostal do plat V mal som hrozne smolu v tom,ze mi to napojilo hracov,co boli dlho neaktivny.a po par tyzdnoch zapli hru.Takze to bola troll game.Horko tazko som to dal na plat V 100 points 1 w a 1 L.Po tych hrach uz ani nebola chut nejako viac zacat hrat
PS: Ak by mal niekto zaujem pomoct dostat sa z bronzu/silveru/goldu ,tak mozem poskytnut "low lvl coaching by kevyn".Pokusim sa analyzovat vasu hru,vysvetlit vam chybi a naucit vas zakladom,ktore mi pomohli sa z tade dostat.Nechcem za to nic,mozno budem dufat,ze ked skapem,tak pojdem do neba
Korea OP
Kurnik kevyn, preco musis byt na EUW?
.. Mal som zaujem o ten coaching
Taktiez
Sice mam na weste ale to je tusim silver 
Včerajšia tie-breaker hra Gambit vs EG
neskutočné niečo, krepo mid anivia, froggen blitz support
a ešte potom ten interview