Je legalna znacka Thorsteinar?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
taurus666
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa taurus666 »

je to legalna znacka,musi byt,ked je normalne zaregistrovana v SR.cize si to mozes v pohode kupit aj nosit.inak to nosi aj kopec sportovcov,thai-boxerov,kick-boxerov
pitbull88
Novice
Novice
Používateľov profilový obrázok

Re:

Príspevok od používateľa pitbull88 »

Ujo Marky napísal:Tiez podla mna dobra blbost ze Nemecka znacka si da Norsku vlajku na bundy :D
No u nas nosia TS iba nackovia a reperi, ktory to nosia aby boli in, tak Ty nosia aj Eighty Eight... Inak si na sebe TS neda skoro nikto...

Ak to je pravda že reperi nosia TS tak to len zahanbujú tú značku :x :)
je to len môj názor.... 8)

//autoeditácia príspevku (18 Aug 2013, 16:36)
Aryan Angel napísal:http://wwry.antifa.net/?p=zkraslete_svuj_lokalni_shop

Ubohe.. Ale co ine cakat od antify.. :D
Ak si vyje*** Antifáci myslia že niečo tým dosiahnu tak prosím :smt098 .....Ale podľa môjho názoru je to len ubohosť. 8)
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Je legalna znacka Thorsteinar?

Príspevok od používateľa Michaelo »

Tema stara 5 rokov. To si sa fakt registroval len koli hejtovani?
pitbull88
Novice
Novice

Re:

Príspevok od používateľa pitbull88 »

Dieg0 napísal:Ja pre slovensku republiku nemam potrebu robit nic.Ale je celkom ironia ked zjavne neslovak sa prihlasuje k NS :D.No offence :P.

BTW potrebu robit nic nemam preto ze sa tu citim fajn.Ked mi bude nieco prekazat nebudem sa modlit ... budem s tym nieco robit resp sa budem aspon snazit o to.

EDit :// este ako si prisiel na to ze som ten prispevok vymazaL ? :D :D :D.Lebo ho tvoje male IQ nedokazalo najst ? :P

Ach jaj.... zase dáky antifák tu ide písať a urážať ľudí..... ty je*lá hlavička antifácka vieš čo je vôbec NS???..... najskôr si to naštuduj a potom tu píš!!..... Huhaha Antifa!!! :smt098 :smt098

//autoeditácia príspevku (18 Aug 2013, 16:48)
Michaelo napísal:Tema stara 5 rokov. To si sa fakt registroval len koli hejtovani?
viem :D .... a čo teraz ????
heker
Redeemer
Redeemer

Re: Je legalna znacka Thorsteinar?

Príspevok od používateľa heker »

TS je tak ako by som to povedal, taka trapna znacka. Na nete bolo par fotiek Pitovcov okolo Mercedesov G a zrazu kolko ludi chce TS a myslia si, ze ake krasne veci. Mne sa ich kolekcie vobec nepacia, kvalita priemerna a ceny premrstene. Kamarat je zatazeny na tuto znacku, mne to pride skor smiesne ked vidim tie kosele, tricka alebo mikiny. Pocarbane a skarede.
Napísať odpoveď