Je legalna znacka Thorsteinar?
Re:
Ujo Marky napísal:Tiez podla mna dobra blbost ze Nemecka znacka si da Norsku vlajku na bundy![]()
No u nas nosia TS iba nackovia a reperi, ktory to nosia aby boli in, tak Ty nosia aj Eighty Eight... Inak si na sebe TS neda skoro nikto...
Ak to je pravda že reperi nosia TS tak to len zahanbujú tú značku
je to len môj názor....
//autoeditácia príspevku (18 Aug 2013, 16:36)
Ak si vyje*** Antifáci myslia že niečo tým dosiahnu tak prosímAryan Angel napísal:http://wwry.antifa.net/?p=zkraslete_svuj_lokalni_shop
Ubohe.. Ale co ine cakat od antify..
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Je legalna znacka Thorsteinar?
Tema stara 5 rokov. To si sa fakt registroval len koli hejtovani?
Re:
Dieg0 napísal:Ja pre slovensku republiku nemam potrebu robit nic.Ale je celkom ironia ked zjavne neslovak sa prihlasuje k NS.No offence
.
BTW potrebu robit nic nemam preto ze sa tu citim fajn.Ked mi bude nieco prekazat nebudem sa modlit ... budem s tym nieco robit resp sa budem aspon snazit o to.
EDit/ este ako si prisiel na to ze som ten prispevok vymazaL ?
![]()
![]()
.Lebo ho tvoje male IQ nedokazalo najst ?
Ach jaj.... zase dáky antifák tu ide písať a urážať ľudí..... ty je*lá hlavička antifácka vieš čo je vôbec NS???..... najskôr si to naštuduj a potom tu píš!!..... Huhaha Antifa!!!
//autoeditácia príspevku (18 Aug 2013, 16:48)
viemMichaelo napísal:Tema stara 5 rokov. To si sa fakt registroval len koli hejtovani?
Re: Je legalna znacka Thorsteinar?
TS je tak ako by som to povedal, taka trapna znacka. Na nete bolo par fotiek Pitovcov okolo Mercedesov G a zrazu kolko ludi chce TS a myslia si, ze ake krasne veci. Mne sa ich kolekcie vobec nepacia, kvalita priemerna a ceny premrstene. Kamarat je zatazeny na tuto znacku, mne to pride skor smiesne ked vidim tie kosele, tricka alebo mikiny. Pocarbane a skarede.