League of Legends

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na akom serveri hrávaš?

EU Nordic&East
50
42%
EU West
25
21%
Iný
0
Žiadne hlasovania
LoL nehrám
43
36%

Celkom hlasov: 118

iceman1414
Medium Star
Medium Star

Re: League of Legends

Príspevok od používateľa iceman1414 »

kevyn68 napísal:
Vies co,ako som sa dostal do plat V mal som hrozne smolu v tom,ze mi to napojilo hracov,co boli dlho neaktivny.a po par tyzdnoch zapli hru.Takze to bola troll game.Horko tazko som to dal na plat V 100 points 1 w a 1 L.Po tych hrach uz ani nebola chut nejako viac zacat hrat :D

PS: Ak by mal niekto zaujem pomoct dostat sa z bronzu/silveru/goldu ,tak mozem poskytnut "low lvl coaching by kevyn".Pokusim sa analyzovat vasu hru,vysvetlit vam chybi a naucit vas zakladom,ktore mi pomohli sa z tade dostat.Nechcem za to nic,mozno budem dufat,ze ked skapem,tak pojdem do neba :D
Ja mám tiež záujem, ale ešte musím vyexpiť účet ma lvl30 :D
LukasqoO
King
King

Príspevok od používateľa LukasqoO »

DEVZYO1G napísal:Včerajšia tie-breaker hra Gambit vs EG :lol: neskutočné niečo, krepo mid anivia, froggen blitz support :lol: a ešte potom ten interview :D
Link or didn't happen :D

//autoeditácia príspevku (18 Aug 2013, 13:46)
faethia
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa faethia »

Gambit to podla mna pustil aby mali lahsich superov v playoffs - NIP a Lemondogs
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

nevyzerali tak, videl si ten priceless alexov zdrvený face?
kevyn68
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kevyn68 »

sano456 napísal:Kurnik kevyn, preco musis byt na EUW? :D .. Mal som zaujem o ten coaching

na east nieje problem si zaregistrovat novy ucet a pozriet sa na vase hry,poradit vam.Pre mna je podstatne vediet.
1.kde je vas problem.
2.co mainujete

najmenej sa vyznam do bot linky a najviac v jungli.S tym,ze take zakladne veci ako spravne pokladat wardy atd.. samozrejme viem.

//autoeditácia príspevku (18 Aug 2013, 14:24)
LukasqoO napísal:Taktiez :lol: Sice mam na weste ale to je tusim silver :D
to je iste plati aj pre teba.I ked silver a gold nieje rozdiel (nejaky velky som vazne nevidel,trollov a afk hracov som tam chytal uplne rovnako) Takze aj ked si silver nieje problem sa pozriet na tvoju hru a poradit ti,co robis zle,co by som mozno spravil inak.

//autoeditácia príspevku (18 Aug 2013, 14:25)
iceman1414 napísal:
Ja mám tiež záujem, ale ešte musím vyexpiť účet ma lvl30 :D

Mozno by som mal moznost sa dostat na east,poznam tam par ludi a pozical by mi aj ucet mozno :)

Co ma napadlo.Mozte natocit vas klasicky solo Q.Spolocne si ho mozeme pozriet a ja vam poviem cez skypecall,co ste urobili zle.To by bolo mozno dokonca najlepsie riesenie.Hlavne prosim snazte sa nahrat hru,kde hrate 5 vs 5.
faethia
Medium Star
Medium Star

ved jasne ked hrali uz 12 hodin v kuse aj pred tym 2 zapasy radsej surendli lebo ich to uz asi nebavilo :D
kevyn68
Medium Star
Medium Star

Pre velky zaujem coachingu, vam k tomu nieco blizsie poviem.

Nebudem sa zaujimat o vas team a nebudem vam rozpravat,co urobil zle vas team.Budem sledovat vas a vase chybi.
Ked zapnete ranked solo Q,je to solo Q ,tak jedine,co vam staci urobit je ,ze pekne pozdravite a napisete kam by ste chceli ist. (je dobre si premysliet uz pred hrou kam by ste chceli ist)
Spravy typu pick shen,because he is open and he is OP prosim nepiste.Je to solo Q a kazdy si pickuje hera podla seba.Neexistuje zly champ,existuju len zli hraci.
Pokial sa vam nedostane pozicie ktoru ste si zahlasili v lobby.Budeme si musiet premysliet ,co by ste mohli ist hrat ine.Pretoze ako vy,tak aj ostatni hraci,co su s vami chcu vyhrat a chcu tahat to svoje skvele elo.(na svoju poziciu sa nedostanem priblizne kazdu 4-6. hru) Pokial sa vam to stava castejsie,tak asi nieco robite spatne.
Zacina hra.V hre si dobre premyslite co chcete robit.Napr. mam na tope lee sina a proti mne je champ ktory viem,ze ma moznost ma lahko zabit.Kupujem doranshield a snazim sa skor farmit a cakat na svojho junglera. (tj. na zaciatku si premyslite co vlastne ocakavate od early,pokial ste si nie isty ,tak je lepsie vzdy kupit defenzivny iteam a udrzat sa na linke.) Ale iteamy bude tiez cast,ktoru si spolu prejdeme podrobnejsie.
In game,vyhravam svoju linku,ale moja bot lane feedi.Nezabudnem im pripomenut,ze feedia a napisem im pikantnu spravu,vsak mozno sa zlepsia. <-- nespravne.Tymto vyvolate akurat tak to,ze hrac bude na vas nasraty a pokusi sa vas zotriet este viac ako ste ho zotreli vy a bude robit viac chyb.Je lepsie preto radsej nic nepisat.Pokial vam robi problem nenasrat sa pri kazdej hre,tak si kludne mutnite aj cely team a vypnite all chat.Vsetci maju k tomu iny pristup.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

DEVZYO1G napísal:Včerajšia tie-breaker hra Gambit vs EG :lol: neskutočné niečo, krepo mid anivia, froggen blitz support :lol: a ešte potom ten interview :D
ja som to vypol ked prehravali 0:10 ...gambitu fandim ale vcera ma neskutocne nasrali...tri zapasy tak neskutocne pokazili ze to ani pekne nieje. :?
LukasqoO
King
King

//autoeditácia príspevku (19 Aug 2013, 10:14)
iceman1414
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa iceman1414 »

kevyn68 ak by si chcel požičať acc pre coaching, tak na EUNE mám 2 acc- 30LVL a 23LVL a na EUW mám 25LVL.
kevyn68
Medium Star
Medium Star

iceman1414 napísal:kevyn68 ak by si chcel požičať acc pre coaching, tak na EUNE mám 2 acc- 30LVL a 23LVL a na EUW mám 25LVL.

Dik,ale zatial mi pisali dvaja a obidvaja su z euw,takze to vyriesim na mojom ucte.Pocitam,ze za den zvladnem jedneho,kedze jeden coaching moze zabrat par hod.Zalezi na nedostatkov a od toho kolko otazok bude a aky bude dany hrac.

Dalsi hraci mozte pisat na skype kevyn14.Vezmem hlavne vzdy niekoho ,ked budem mat volnejsie (aby som nemusel odbiehat alebo to delit na viackrat a mal cas pritom sediet).Dneska vecer odhadujem tiez volnejsi :)
faethia
Medium Star
Medium Star

najlepsi jungler a lee sin na svete

LukasqoO
King
King

To si si z prsta vycucal, ze je najlepsi ?

//autoeditácia príspevku (20 Aug 2013, 13:27)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

kevyn ja nepotrebujem coaching ale potrebujem niekoho na duo kto mi pomoze dostat sa zo zasraneho bronzu, odtial to uz zvladnem sam.
LukasqoO
King
King

To si nemysli. Gold je este vacsia pakaren ako bronze.
kevyn68
Medium Star
Medium Star

Hotwire napísal:kevyn ja nepotrebujem coaching ale potrebujem niekoho na duo kto mi pomoze dostat sa zo zasraneho bronzu, odtial to uz zvladnem sam.

Ked to z bronze nedavas sam,tak preco potom si myslis,ze v silveri by ti to slo lepsie? Ako hovorim,ked som hral na bronze,mne to nerobilo daky vacsi problem vytiahnut hore,takze asi problem bude v tom,ze vy robite nieco spatne a ja dobre.Vo vacsine pripadov to su len dake zakladne veci,ktore treba napravit a ktore vam pomozu aj vyssie.Rovnako zli hraci su aj v silveri,golde,platine.Aj ja dostavam leaverov,rage quiterov a feederov a to som si myslel,ze aka herna uroven tu uz bude.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ale mna vase spekulacie nezaujimaju :lol: aj na easte som sa sam z bronzu nevedel dostat lebo to je totalna zumpa, v duo som to dal do silveru a odtial som to uz daval vpohode sam relativne rychlo z 5ky do 3ky
edit: ak mi nechces pomoct tak to napis rovno.
edit2: este taka zaujimavost, dneska som v pi*ku dostal DC po tom co som si pickol champa, a ked som dal reconnect tak som musel 5 minut cakat v poradi lebo 20 000+ ludi bolo predo mnou, a potom sme aj vdaka tomu prehrali, toto je totalny fail zo strany riotu, myslite ze mam sancu nieco od nich ziadat ako kompenzaciu?
LukasqoO
King
King

Pochybujem, oni seru na normalnych ludi.
Paragon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Paragon »

Ja som im tam písal. Spomínal som aj to queue pre hráčov, ktorý majú aktívne hry, že to je úplný nonsens, tak som zvedavý, čo odpíšu, zvačša sa len vykrúcajú.

Napríklad pozrite si toto:
Newbies.png
BTW Hotwire: možeš zahrať somnou, dostal som sa z Bronze V do Silver. Pošli SS.
zeto750
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zeto750 »

kevyn: co keby si spísal nejaky ten guide ? myslím že viac ludi by to uvítalo a ty by si mal asi menej práce, už by ťa každý neotravoval.. Myslím len niečo ako "tips and tricks" ako vyhravať viac ako prehávať ?
Inak oceňujem tvoju snahu, kiež by sa takto správal každý, len tak ďalej ;)
Napísať odpoveď