Dovolenka Egypt - bezpecna?
Re: Dovolenka Egypt - bezpecna?
Silno pochybujem o tom, že aj v Egypte sú moslimovia so svetlou pokožkou a blond vlasmi. Všetko sú tam tmaví ľudia podobný naším "mierumilovným" spoluobčanom.
Ano, ale rovnako tam vyzeraju aj krestania. A ten turista moze byt rovnako moslim na ktoreho moslimsky brat utoci. Snad rozumies o co mi ide...
Ahojte, boli ste niekto tento rok v Egypte? Ako to tam vyzerá? Rozmýšlam nad dovolenkou v Hurgade no neviem či je to múdre, ak ste tam boli bolo to ok alebo neodporúčate? Ďakujem 
Letoviska a najma hotelove rezorty ziadny problem nemavaju, vzdy to tam strazia policajti.
V dnesnych casoch to mudre nie je, Egypt,Tunis, dakujem neprosim ani zadarmo.. je kopec lastminut dovoleniek.. Albena,Kanarske,Mallorca..
ja som bol tento rok a vyzera to tam tak ako aj po ine roky... tj. prezil som. neviem ako je na tom egypt s bezpecnostou, ale stale je imho mensia pravdepodobnost ze spadne lietadlo alebo ta tam zabiju teroristi ako to ze sa zabijes na ceste autom do chorvatska...
Presne ako hovorite, vzhladom na to ze by sme chceli pobehat aj okolie tak egypt dame nabuduce. Ďakujem za reakcie 
Klasika platena reportaz Saturu a Norou Fedorovou (dcera poslanca Smeru - Dusana Munka) na Markize, tak ako vzdy.
reklama to asi je ale je pravda ze to je fakt pekna lokalita. svokrovci sa odtial prave vratili a rozpravali to iste, ako z reklamy 
my tam asi tiez pojdeme na jar. to ze sa tam leti priamo z BA (ani nie v najhorsich casoch) a hotely su kusok od letiska je (aspon nasu) rodinu s detmi velke plus.
my tam asi tiez pojdeme na jar. to ze sa tam leti priamo z BA (ani nie v najhorsich casoch) a hotely su kusok od letiska je (aspon nasu) rodinu s detmi velke plus.
Chapem, ze Egypt mnohym ludom ucaruje a to najma takym, ktori chodili do Chorvatska, Bulharska, Talianska, do Grecka a tak podobne.
Vyhodou Egyptu je to co pises, teda priamy let, no ale aj istota pekneho pocasia a prijatelna cena mimo top sezony.
Vyhodou Egyptu je to co pises, teda priamy let, no ale aj istota pekneho pocasia a prijatelna cena mimo top sezony.
aj v neskorej jeseni su tam prijemne teploty a obloha úplne bez mráčika, ďalším plusom je že let netrvá príliš dlho.
Apropo tie vylety štvorkolkami po púšti su dosť preceňované, nič tam nie je len kamene, všade prach a tie stroje su castokrat po technickej stranke dost opotrebovane ci neservisovane /rozne natlakovane gumy a pod/
Apropo tie vylety štvorkolkami po púšti su dosť preceňované, nič tam nie je len kamene, všade prach a tie stroje su castokrat po technickej stranke dost opotrebovane ci neservisovane /rozne natlakovane gumy a pod/
Každé má to svoje, mám rád Bulharsko aj Egypt, každé pre niečo iné.
V Egypte sa mi páči podmorský život, dokážem celý deň šnorchlovať alebo potápať sa. Pri pláži sme mali taký fajn útes, že tam bolo viac života ako keď sme boli na výlete loďou v národnom parku.
Čo sa týka tých štvorkoliek, tak tie výlety sú v podstate o ničom, to je pravda, ako motorkár som si to neužil, nakoľko sme išli ako skupina a bolo treba ísť pomaly a program v cieli ma neoslovil.
Keď bol chlapík na pláži so štvorkolkou a zháňal ľudí na výlet, tak som mu dal do vrecka pár € nech mi ju požičia a kým ľuďom prezentoval katalógy s výletmi, ja som kúsok odtiaľ jazdil a robil aj malú reklamu, win win
V Egypte sa mi páči podmorský život, dokážem celý deň šnorchlovať alebo potápať sa. Pri pláži sme mali taký fajn útes, že tam bolo viac života ako keď sme boli na výlete loďou v národnom parku.
Čo sa týka tých štvorkoliek, tak tie výlety sú v podstate o ničom, to je pravda, ako motorkár som si to neužil, nakoľko sme išli ako skupina a bolo treba ísť pomaly a program v cieli ma neoslovil.
Keď bol chlapík na pláži so štvorkolkou a zháňal ľudí na výlet, tak som mu dal do vrecka pár € nech mi ju požičia a kým ľuďom prezentoval katalógy s výletmi, ja som kúsok odtiaľ jazdil a robil aj malú reklamu, win win
Bol som v Egypte vela krat, pamatam si ze raz sa nam podarilo ist za 1000€ pre 4 osoby all inclusive na tyzden 

to bolo niekedy po krize asi v 2013 cca. To tam bolo vsetko lacne este. Postupom casu isli ceny hore asi ako vsade ale tam uz do takych extremov, ze naposledy ked sme s kamosom dali na letisku za dve flasky coly a dva kusky pizze 40€ a plus zaplatit si wifi pretoze ta zadarmo bola tak asi na 30 minut, ze uz nikdy.
Za tie iste peniaze ako do egypta mam dovolenku v dubaji, a to sa neda porovnat vobec. Samozrejme dubaj nie je pre kazdeho, ale kvalita sluzieb a hotely su uplne na inej urovni ako v egypte. A let je len o kusok dlhsi ako do egypta, 5,5 hodiny sa da v klude zvladnut.
Za tie iste peniaze ako do egypta mam dovolenku v dubaji, a to sa neda porovnat vobec. Samozrejme dubaj nie je pre kazdeho, ale kvalita sluzieb a hotely su uplne na inej urovni ako v egypte. A let je len o kusok dlhsi ako do egypta, 5,5 hodiny sa da v klude zvladnut.
Pre túto rodinu nebolo bezpečne v Egypte.
Manžel a zároveň otec rodiny potopenie neprežil.
https://www.aktuality.sk/clanok/yAPK9lW ... -je-mrtvy/
Manžel a zároveň otec rodiny potopenie neprežil.
https://www.aktuality.sk/clanok/yAPK9lW ... -je-mrtvy/