Les napísal: Jedine pece, ktore mali Americania v ich "koncentrakoch" boli pece na varenie.
Jasne, jasne. V americkych koncentrakoch nikto nezomrel. Dalej vid podpis.
Les napísal: Alebo snad spochybnujes Holokaust?
Ktory? Armensky, rwandsky, rusky, zidovsky I (za 2. svetovej - obete), zidovsky II (v Palestine - pachatelia), bursky (britske vyhladzovacie tabory, likvidacia velkej casti obyvatelstva), japonsky proti Cine, cinsky proti Tibetu, americky voci povodnym obyvatelom...? Nie, nespochybnujem ich. Je to trestne podla nasich zakonov a ja nechcem skoncit v base. Cestne vyhlasujem, ze vsetky holokausty (aj "Holocausty") v dejinach sa odohrali presne tak, ako tvrdia vsetci ti, ktori su momentalne pri moci a rozhoduju o trestnopravnych dosledkoch mojho nazoru. Ak by som aj mal nejaky protipravny nazor, rozhodne s nim nesuhlasim. Nech zije sloboda!
Les napísal: Ty si myslis, ze vacsina Americanov by nerada videla takeho Kellyho, alebo tych, ktori teraz v Iraku mucili vaznov vysiet na sibenici?
Zaujimave s tou sibenicou. Kolko ich aj naozaj odvislo? Vies, bol raz jeden hnusny nacista, velitel koncentracneho tabora, a ten vrazdil vaznov. Normalne ich pripravoval o zivot, hnusak jeden zvrhly. Ked mu na to ostatni nacisti prisli, postavili ho pred sud SS a ten ho odsudil k smrti (bol popraveny obesenim). Ak si myslis, ze si z teba strielam, najdi si podrobnosti. Nie je to ani tajne, ani (zatial) zakazane nasimi mudrymi zakonmi. Urcite na tuto epizodu z 2. svetovej najdes dost odkazov - nie ilegalnych, ale z normalnych zdrojov.
Les napísal: Vo Vietname vyse 63.000 Americanov zahynulo v bojoch. Vela americkych vojakov ma z toho traumu dodnes a su na invalidnom dochodku.
To iste plati pre miliony nemeckych vojakov. Rovnako ako Americania vo Vietname, aj oni sa pokusali zastavit expanziu komunizmu... Ti, co prezili, z toho maju dodnes traumu
Les napísal:Ziadna vojna nieje pekna.
To je presne to, co som vravel. Iba ludia s totalne vymytym mozgom si mozu mysliet, ze jedna strana vojenskeho konfliktu je svata a druha stelesnenim diabla.
A na zaver:
Les napísal: Ruku na srdce, keby si mal na vyber, koho by si chcel, aby ta mucil? American, alebo Azijcan?
Ruku na srdce, keby si mal na vyber, ktory vlak by si chcel, aby ti odrezal obe nohy? Rychlik do Berlina, alebo osobak do Trnavy?