League of Legends

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na akom serveri hrávaš?

EU Nordic&East
50
42%
EU West
25
21%
Iný
0
Žiadne hlasovania
LoL nehrám
43
36%

Celkom hlasov: 118

Paragon
Medium Star
Medium Star

Re: League of Legends

Príspevok od používateľa Paragon »

Titov už nestramuje: The community has closed this channel due to terms of service violations.

Aby som nebol OT tak píšte, kto by mal záujem o tým.
sharky-no
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa sharky-no »

dneska europske finale LCS - prave zacalo
BE11
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa BE11 »

Gambit totalna prehra zatiaľ :/
faethia
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa faethia »

koment po zapase gambitu :D - Alex best ocelote cosplay EU a dalsi - 9/10 no scarf pobavilo :D

//autoeditácia príspevku (25 Aug 2013, 20:53)
ten kto sleduje lol scenu a twitch
What League of Legends Twitch chat has taught me!
According to League of Legends Twitch chat I found out that:
1, Either Scarra is dead or in jail.
2, Dyrus left TSM or is in jail.
3, When someone mentions Gambit you make sure to write about their eyebrows.(Mia eyebrows)
4, When Sjokz is on the screen she is most of the time the most interresting and handsome lady in the world.
5, According to twitch chat, the biggest mystery in life is why there are 282,180,753 viewers on the Rion twitch channel when there only are 7 million people on the planet?
6, If someone is proving an argument it's most of the time confirmed on Saint's stream.
7, If anyone ask for song name it's Darude - Sandstorm.
8, Spamming Kappa, Keepo og FrankerZ is completely fine. (LoLSlayer69)
9, People can't understand why players sometimes has 5 ap, and must call the player a noob.
10, If something is good, it's asian.
11, Froggen is good at ddos, and if someone is dc'ed it's Froggen. (Aexorys)
12, There can be two Shens in one game! (mmmDatAss)
13, I learned to raise my dongers (Cyndikate)
14, Even his teacher calls him Zionspartan (Sayachan)
15, If your gramma isn't good always finish with a "srry for bad englando, no copy pasterino" (brplayerpls)
16, If a pro player dies he becomes a bronze5 player (EpicEternal)
17, Reginald likes to do a Wukong cosplay (Homerguys1)
18, If <Username> has won a free skin, you can write !Skin to get one aswell!
19, Ocelote is bad even how good he plays, and if SK loses he will cry everytime.
20, RIP in pieces (GGTEAMSUCKS)
21, When a team gets first blood, it's 100% gg.(BChopper)
22, Everyone in chat is challenger
23, Twitch chat can give you cancer (poorbeggarman)
24, TF pulls blue card? REGI PLAYING (Spraying)
25, When one team wins a team fight, "THE THROWS". (Flumpii)
26, Hey <streamer name> i walk 50 miles everiday to see u play. my enlgado no good pls no copy pasterino (dubbie)
27, Joe Miller likes to be called "Please Don't Call Me Joe 'Joe Miller' Miller" (karlthelama)
28, Someone misses smite? Saintvicious playing obviously.
29, After subscriber-mode is turned off, be sure to write "FREEDOM!"
30, A lot of young people seems to be in training to become a walrus
31, if Zuna appears on screen: Who feed this guy?, better ffs (iDovAsier)
32, HODOR
33, If a player is doing backdoor, always spam xpeke in the chat.
34, After a LCS game just finished spam "Who won"
dk.samper
Expert
Expert

Príspevok od používateľa dk.samper »

ja som sa tolko nasmial na tom twitch chate :D :D :D: D
Paragon
Medium Star
Medium Star

Je možné, aby som sa neustálym hraním zhoršoval ? Lebo mne to nedáva zmysel, aby som sa z Bronze V dostal do Silver II a potom padal.
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

Nemas ststie na team, mozno prave naopak. Mas stastie na noobkov. Ja mam vela krasnych prehier napriklad. Ale nic s tym nenarobim.
LukasqoO
King
King

Príspevok od používateľa LukasqoO »

Ja to mam podobne, zo silveru som sa dostal do goldu IV, takmer som bol III a boom uz mesiac som na golde V.
zeto750
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zeto750 »

S tým teamom to je pravda, síce normal ale taká perla sa mi teraz stala keď som bol na tope Irelia + amumu a proti nám sa postavili WW a Lee, Celkom komédia keď WW začal kupovať len wardy a po 2 itemoch to isté Lee.
Čo bolo zaujímavé ani jedna hláška z enemy teamu v zmysle "report WW" a pod. Bol to síce normal ale zažil som to už aj v rankede.
Skrátka táto hra je z veľkej časti o šťastí aký team dostaneš.
kevyn68
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kevyn68 »

Paragon napísal:Je možné, aby som sa neustálym hraním zhoršoval ? Lebo mne to nedáva zmysel, aby som sa z Bronze V dostal do Silver II a potom padal.

V podstate to moze byt aj tym,ze ak hras rankedy pomenej,tak si vysiel z cviku,alebo to moze byt aj ta smola na teamy,ale zvycajne ked mam smolu,tak sa prepadnem o 1 diviziu a nie o niekolko,takze moze byt chyba aj inde.
Paragon
Medium Star
Medium Star

Ja hrávam čisto ranked, nič iné.
BE11
Light Star
Light Star

Z Bronz I som skočil do Silver II behom 2-3 dní potom som sa musel učiť do školy, čakal som ,že cez prázdniny dám aspoň GoldV no začal som chytať (ADC Lux,sona jungle,3x adc in team, popripade we are premade bot final score 0-10 adc) a som stále tam kde som bol :/
BE11
Light Star
Light Star

Z Bronz I som skočil do Silver II behom 2-3 dní potom som sa musel učiť do školy, čakal som ,že cez prázdniny dám aspoň GoldV no začal som chytať (ADC Lux,sona jungle,3x adc in team, popripade we are premade bot final score 0-10 adc) a som stále tam kde som bol :/
kevyn68
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kevyn68 »

JJ triple adc :D 4 supporti a 1 adc,uz sa mi stalo tiez hadam vsetko :D Ale nikdy si nic nevycitam,stale som to mal vo vlastnych rukach a mohol som leavnut za par bodov...
BE11
Light Star
Light Star

kevyn68 napísal:JJ triple adc :D 4 supporti a 1 adc,uz sa mi stalo tiez hadam vsetko :D Ale nikdy si nic nevycitam,stale som to mal vo vlastnych rukach a mohol som leavnut za par bodov...
No to hej, ale ked ste normálne rozostavený (adc,top,mid,jungle,supp) začne sa hra ,lux disconnect, ok poviem si pripojí sa má asi s niečim problémy, vyhrávame, Zac (Jungler) si dal FirstBlood a farmí si mid, máme väčšiu šancu v late game,ale potrebujeme lux, skore 7-0 .V 5 minute sa luxka pripojí, ospravedlní sa a beži na bot. Napíše ,že má AD mastery a AD runy lebo chce hrať AD lux vraj to carrne, all vymletý či jej "je*e", dohovárame jej, no kupuje AD itemy, ok zo skora 7-0 je už 7-12 lux-10 deadov plus 2 sme zomreli, ked sme jej pomáhali. Dohovárame jej. Ignoruje nás. Asi 24 minúta predá all veci a rozhodne sa, že ide predsa len AP, čiže mi máme po 2,3+ itemy ona si práve kúpila topánku na magic pene a dake AP, samozrejme je 5 lvl za nami. Cítim že som už napäty a každú chvíľku začnem nadávať ako len viem na Lux, no snažim sa ju neDemotivovať a radšej nič nepíšem do chatu. No ok, podarilo sa nam to otočiť, v killoch su lepši ale mi sme im pušly 6 turretiek oni nam 2 na mide. Hurááá druhý krát je drak náš. Super Zacovi sa podarilo vysmitovať barona v poslednej chvili, bežime k nemu pomôcť mu, hmmm prežila len lux ktorá si dávala modru, nice. Zac začína dohovárať luxke, ignoruje ho. Další team fight prežil od nich Topper a od nás zas lux, ktorá bola niekde v "riti", dohováranie pokračuje..... asi po 45 minútach luxka napíše do chatu pre all "Fuck my team total noobs" načo jej enemy middar hned podakuje, že ho feedla.Další 3 enemy ktorým tiež dala pár G navyše napíšu "xD TY LUX". Zachvíku lux, "stupid team, stupid enemy team!"....... lux disconnect. Držíme sa ešte pár minút, cca 56 hra končí- DEFEAT!

Moje dojmi, som nervoznejší ako TiTov..... idem radšej von!

Najlepšie na tom, ked luxka zomrela 3-4-5x po sebe stále si dala aspoň jeden kill(Steal) tým pádom ,ked ju neskôr zabili mali z nej opäť plnú sumu.
faethia
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa faethia »

ja sa cudujem ze clovek ktory ma odohratych niekolko 100 ranked hier stale nevie farmit a vyhybat sa skillshotom -_- 80% hier mam takychto odbornikov v tyme
BE11
Light Star
Light Star

faethia napísal:ja sa cudujem ze clovek ktory ma odohratych niekolko 100 ranked hier stale nevie farmit a vyhybat sa skillshotom -_- 80% hier mam takychto odbornikov v tyme
Zaleží kde má tých 100 hier odohratých, 100 hier v Bronze V a 100 Hier v Silver robí doť veľký rozdiel.
Pozri si toto http://www.elophant.com/league-of-legen ... period=all najväčší rozdiel medzi Bronzom a Diamond sú prave wardy.

Inak neviete prečo je Elophant.com offline?
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

Nedavno som zazil taku trapnu hru, teda trapnu pre mna. Adc bot som bol a mal som proti sebe dvoch supportov: soraka,sona (ranked hej). A strasne mi nalozili. Proti nim sa nedalo nic robit. Samozrejme som dostal plno reportov od teamu. Ale to im tazko vysvetlit ze to bol divno silny pick. Strasny push mali. V 5 minute som bol bez veze a moj support to bol tiez taky trt.
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yos »

My sme hrali 5 premade a dostali sme uplnou nahodou dalsich 5 premade slovakov. A kazdy od nich si zobral jedneho supporta a strasne nas rozbili :D
Holt support OP
zeto750
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zeto750 »

Tieto vase posledne prispevky ma navnadili na oprasenie soraky, sranda je ze ked si ju clovek pickne na top vsetci nadavju a chce vas reportnut a ked si date first blood, alebo double/triple a pod a hra vam ide vsetci su mimo :D
Holt nie len tradične picky su naj...
Napísať odpoveď