Prvé stretko

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Likenoother
Light Expert
Light Expert

Prvé stretko

Príspevok od používateľa Likenoother »

Dobry vecer prajem. Mal by som na Vas jednu velkú prosbu, respektivne viacero prosieb, ktoré do seba zapadajú.
zachvilku sa mam stretnut s jednou slečnou, zatial len tak, prve stretko a uvidi sa co bude, ale nechcel by som to zvorať... Co by ste poradili ako sa zachovať na prvom stretku? Nejaký maly darcek, malu kyticu kvetov ? a samozrejme byt sam sebou, to je pravda. Ale takto hlbsie ked sa do toho pozrieme, nejaký bonton spoločensky a tak ako by som sa mal zachovať? nechcem aby mi zdrhla.
Dakujem velmi pekne za každú radu.
Ján
TommyHot
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Prvé stretko

Príspevok od používateľa TommyHot »

Na prvom stretku urcite ziadne darceky, ani kytice. Mohol by si tym vyslat zene signal, ze si tutko bez stipky sebaucty ked sa hned na prvykrat takto chces pchat do zadku.
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Presne tak, ziadne dary. Chovaj sa prirodzene, aby videla, ze si sa z nej nezosypal. Uz ste sa predtym videli, ci je to znamost z netu ? Ja by som zvolil nejaku kaviaren, stretko na hodinu (v pripade priazniveho vyvoja mozes pretiahnut)...(to stretko)...( :) ). Ako temy nepreberaj nic velmi osobne, ale zase ani dristy o pocasi niesu bohvieco. Tak, aby ste sa dobre bavili. Ak si nesvoj, kavu zaplat aj za nu a pri rozlucke si ukaz na lice so slovami : "za tu kavu" a je to ;)
curta
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa curta »

Clovece, tak ist sa pytat na hojko.com ako na slecny, tak tu dostanes presne ten navod ako to zvorat.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Ano curta, a ty si tu miestny Cassanova a kazdy ostatny je tu len panic bez stipky vkusu a taktu? Ci ako...?
To co napisal energy je velmi vkusna koncepcia stretka, to s tym lickom bude zrejme aj milo efektne.
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

predpokladám, že už je po stretku... ako dopadlo ? :)
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa theBliZZard »

Likenoother napísal:..zachvilku sa mam stretnut s jednou slečnou...
To ste mali stretnutie o pol jednej v noci? :D
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Likenoother napísal:Dobry vecer prajem. Mal by som na Vas jednu velkú prosbu, respektivne viacero prosieb, ktoré do seba zapadajú.
zachvilku sa mam stretnut s jednou slečnou, zatial len tak, prve stretko a uvidi sa co bude, ale nechcel by som to zvorať... Co by ste poradili ako sa zachovať na prvom stretku? Nejaký maly darcek, malu kyticu kvetov ? a samozrejme byt sam sebou, to je pravda. Ale takto hlbsie ked sa do toho pozrieme, nejaký bonton spoločensky a tak ako by som sa mal zachovať? nechcem aby mi zdrhla.
Dakujem velmi pekne za každú radu.
Ján
Vieš, aký je rozdiel medzi akýmkoľvek stretnutím s kamarátkou a prvým stretnutím s potenciálnou priateľkou?
Absolútne žiadny.
A pokiaľ sa toho budeš držať, tak ťa maximálne označí za debila pre takého, aký si.
Jej problém.
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Na nejaký spoločenský bontón sa vyser, nejdeš sa stretnúť s prezidentovou manželkou predsa. Samozrejme slušnosť si treba zachovať za akýchkoľvek okolností, o tom bez debaty. Určite ste sa dohodli, že sa stretnete vtedy a vtedy, tam a tam. Dáš si na seba niečo, v čom vyzeráš dobre a cítiš sa pohodlne, prídeš a slušne sa predstavíš - podáš ruku. Či dáš pusinku je na tebe, každopádne tým akoby "zbúraš" tú úplne prvú bariéru medzi vami - fakt, že ste sa ešte nikdy nedotkli. Toto je úplný základ, ktorý by ti nemal robiť absolútne žiadny problém.

Okey a teraz pár slov k tomu, čo robiť na prvom stretku. Keďže sa vidíte prvý krát, je namieste veľmi jednoduchý no zároveň príjemný a zábavný program. Veľmi sa mi páči hra na prehliadku mesta, ak si v novom meste ty nechaj ju aby ti poukazovala, čo všetko stojí za to vidieť, nechaj ju nech ti poukazuje miesta, ktoré má rada. Na chvíľku bude tvoja sprievodkyňa. Ak prišla do tvojho mesta buď sprievodca ty. Prechádzka je výborný program na prvom stretku, navyše pri ukazovaní miest, ktoré máte radi sa o sebe veľa dozviete. Ak prší je to v prdeli, možnosti sa značne obmedzujú. No vieme s tým dačo robiť, neboj. Zober ju do obľúbeného podniku a scenár už nechám na teba. Mám pocit, že nájsť zaujímavú tému na kecanie ti nebude trvať viac ako 38 sekúnd. Prípadne ju nauč hrať billiard, šípky, ...
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

bindo011 napísal:Či dáš pusinku je na tebe
Toto by som nechal na zene. Samozrejme nie cakat, ci zena da pusu, lebo to sa vo vacsine pripadov nestane, ale sledovat signal ci tu pusu chce, alebo nie. Zo zasady nebozkavam cudzie zeny pokial si nie som isty, ze to chcu.
rainbow
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rainbow »

A čo také ty pokladáš za signál?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

rainbow napísal:A čo také ty pokladáš za signál?
Viac ci menej sa k tebe nakloni
M4rek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa M4rek »

ale tak nebranila by sa pravdepodobne tomu, aj keby to neocakavala od neho. Nedavno mna aj kamosa zoznamila jedna nasa kamaratka s jednou jej kamoskou, kamarat jej hned dal aj pusu pri zoznameni, ale videl som na nej, ze to necakala, ze bola prekvapena, mozno az zarazena. Kamos do toho isiel rovno, nesledoval ju ci to chce, inak by si vsimol, ze nie. Bolo to na nej dost vidno. No nebranila sa, za taketo nieco urcite nedostanes od nej facku ani nic podobne. Ale ajtak by som to nerobil ked vidis na zene, ze to neocakava.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

rainbow, tak ako hovori t0m4s3. Bud sa rovno nakloni, alebo ti dlhsie drzi ruku a teda caka, ze spravis este jeden krok.

M4rek branit sa nebude, lebo nestihne, ale napriklad ja mam kamosky aziatky a tam je bozk na lice nepripustny za predpokladu, ze nie ste lepsi kamarati. Tam by si veru nepochodil, resp by sa ti mozno aj usla jedna za ucho.
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

Pri zoznamovaní podám ruku a dám pusu na obe líca. Podľa mňa je to lepšie ako iba suché podanie ruky. Je to milé :) Zatiaľ na to žiadna nič nepovedala, ani sa nejak neodtiahla.
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

t0m4s3 napísal:Viac ci menej sa k tebe nakloni
V najhoršom prípade, ak je chalan moc hanblivý či nedovtípavý, si môže dievča "nenápadne" pusu vypýtať. Napr. s milým úsmevom prehodí frázu, že "bez pusy na dobrú noc nezaspím".
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

zuzanuska napísal:V najhoršom prípade, ak je chalan moc hanblivý či nedovtípavý, si môže dievča "nenápadne" pusu vypýtať. Napr. s milým úsmevom prehodí frázu, že "bez pusy na dobrú noc nezaspím".
Takú chcem stretnúť :D
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

lukas9206 - Nie len ty, takych sa viac najde. :roll:
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Tak teraz si nie som istá, ako to myslíte. A či sa mám teda priznať k tomu, že som to raz použila :oops: hoci to bolo ešte na strednej
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

Žena, ktorá niečo povie na rovinu? Žiadne naznačenia a obkľuky? Marry me! :lol:
Napísať odpoveď