Čo vám vadí na fore?
Re: Čo vám vadí na fore?
No mám pocit ze by to vyriesilo dosť veci. A jedna pravda je ze bežnému userovi by sa momentálne správanie netolerovalo.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
begbeee - už som to tu pár krát napísal, zablokujte ma. Nerozumiem tomu prečo ma nik nechce zablokovať, však by to toľkým ľuďom pomohlo. Stádo retardovaných hlupákov by sa tu mohlo od rána do noci uspokojovať bez uplinka, to je presne to čo vyrieši všetky problémy, aj svetový hlad. Ja som za, všetkými 10timi. Fórum ma stojí čas, peniaze a nervy. Venoval som tu viac ako pár desiatkám ľudí servisný čas v hodnote pár stoviek eur, cez skype a teamviewer. Predal veci mrte pod cenu. Vyrábal logá v nevyčíslitelnej hodnote. Všetko zadarmo, len preto že chcem pomáhať idiotom. A odmenou je banda nevďačných vidlákov čo ma idú loviť s vidlami a fakľami? Seriózne? Nože šup šup, zablokujte ma konečne. Ešte raz to napíšem ja to tu nepotrebujem, vy potrebujete mňa, ak pľuvete na perly ktoré Vám sviniam hádžem, ostante v blate. Už jasnejšie to napísať neviem. A nie nemyslím si že som poloboh, ani nič extra, som obyčajný človek, s veľa vedomosťami a iným záberom ako väčšina plebsu. Čiže hor sa do toho, čakám na ban a pokoj od bandy trollov a postihnutých retardov, čo si podpilujú vlastý konár 
Ja nepisem o blokovani ale zbaveni ranku móda. Sak buď VIP alebo co, ale nemoderuj.
-
uplink
VIP
A ako svojím moderovaním zle zasahujem do chodu fóra? Okrem toho že som zabanoval pár odkundesov? Ak by si si mohol pozrieť moderátorsky, zistil by si že tu robím poriadok, ako jeden z troch nemenovaných aktívnych modov. Ostatní na to *erú z vysoka. To že som mod je farba, že by som nejako zneužíval právomoci ktoré mám mi nepripadá. Akurát tu robím dobrovoľne upratovačku, ktorá je na fóre najčastejšie aktívne online zo všetkých. Ak Ti to prekáža, tak už fakt neviem. Ako píšem, perly sviniam, ktoré si ich nezaslúžia.
Kde konkrétne je ten "ban history" o ktorom hovoríš k dispozícií?uplink napísal:A ako svojím moderovaním zle zasahujem do chodu fóra? Okrem toho že som zabanoval pár odkundesov? Ak si si pozrel ban history, zistil by si že tu robím poriadok, ako jeden z troch nemenovaných aktívnych modov. Ostatní na to *erú z vysoka. To že som mode je farba, že by som nejako zneužíval právomoci ktoré mám mi nepripadá. Akurát tu robím dobrovoľne upratovačku, ktorá je na fóre najčastejšie aktívne online zo všetkých. Ak Ti to prekáža, tak už fakt neviem. Ako píšem, perly sviniam, ktoré si ich nezaslúžia.
-
TommyHot
Addict
Ja ta neurazam, ved ty sa stale stazujes a robis tu zo seba v kazdej druhej teme fyzicky postihnuteho cloveka... Ja som to len spomenul.uplink napísal:TommyHot - niečo k veci? Alebo len urážky na môj zdrav. stav? Nechceš mi uraziť aj rodinu?
chcel by som na fore privitat noveho VIP ^^
cit sa u nas ako doma
cit sa u nas ako doma
-
Hotwire
Addict
ako sa to stalo? preco ho "demotli"? 
edit: lol som si nevsimol ze tu je az tolko novych prispevkov, my bad
edit: lol som si nevsimol ze tu je az tolko novych prispevkov, my bad
-
t0m4s3
Admin
Si slepy? Precitaj si posledne stranky v tejto teme.
Aby som to uviedol na pravu mieru, tak posledne stranky v tejto teme odstartovali diskusiu, v ktorej uplink sam poziadal o zbavenie hodnosti.
citacia: "Ste ako 5 roční, bojíte sa pravdy a necenzúrovaného textu a názorov. Je mi to ľúto, ale sem fakt nezapadám"
Aby som to uviedol na pravu mieru, tak posledne stranky v tejto teme odstartovali diskusiu, v ktorej uplink sam poziadal o zbavenie hodnosti.
citacia: "Ste ako 5 roční, bojíte sa pravdy a necenzúrovaného textu a názorov. Je mi to ľúto, ale sem fakt nezapadám"
-
Grim
Darca
...vox populi, vox dei...
Celkom hanba, ze si uplinka nik z modov ani adminov nezastal.
-
mirak2
Hardcore addict
vobec nie, myslim, ze sa vsetci zhodneme, ze uplink zdivnel (to bude asi tou asexualitou)
Dlho som tu nic nepisala ale len citala.Tu sa nemal kto uplinka zastat lebo to co napisal aj v tejto teme bolo postacujuce.
-
Grim
Darca
...uplinka si ako človeka so znalosťami a ochotou poradiť vážim...ale ako moderátor podľa mňa nebol dobrý (súhlasím so všetkými vyššie uvedenými námietkami voči nemu) a preto sa mu tento rank oveľa viac hodí...
My sme to riesili interne v ramci vedenia.mulatt napísal:Celkom hanba, ze si uplinka nik z modov ani adminov nezastal.
A nemyslim si, ze je normalne zastavat sa niekoho v osobnych sporoch len na zaklade hodnosti. Ak ide o veci tykajuce sa fora (pravidla, reporty, karma,...), tak vystupujeme jednotne. Ak by sa hojko s niekym pohadal a nezdielal by som jeho nazor, tak nevidim dovod na to, aby som sa ho v diskusii zastal.
-
p4ra
Redeemer
A to som si myslel, ze najvacsi [insert] som tu ja. 
a co tak qwerty? 
-
twardykamen
Medium Professional
otazka je ci to pomoze.casom sa urcite ukaze aby zase rozosieval dobro a mudro medzi uzivatelmi.ja ale dufam ze sa umudri a nebude to v takej forme ako doteraz.
Pokiaľ som pochopil, tak išlo hlavne o nezvládnutie jeho úlohy moderátora, príliš emocionálny prístup, využívanie nadštandardných práv v oblasti karmy a pod. Bludy tu píše, kde kto, to myslím nebude problém, to môže aj ďalej.