Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
bigballer5
Novice
Novice

Re: Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU

Príspevok od používateľa bigballer5 »

caute hladaam jeden fillm je to starsii film videl som ho v TV ked som mal 10 rokov cca ... je to o takoom chlapikovy ktoryy sa na nejakom ostrove zalubi do blondinky ale ta ho len vyuziva a namotava a nakoniec sa s nou rozide takee nieco je to komedia to viem. nic viac si o tom filme nepametam
maRRt
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa maRRt »

bigballer5 napísal:caute hladaam jeden fillm je to starsii film videl som ho v TV ked som mal 10 rokov cca ... je to o takoom chlapikovy ktoryy sa na nejakom ostrove zalubi do blondinky ale ta ho len vyuziva a namotava a nakoniec sa s nou rozide takee nieco je to komedia to viem. nic viac si o tom filme nepametam
...keď som mal 10 rokov... to je užitočná informácia, ak napíšeš svoj vek alebo ho máš aspoň uvedený v profile ;)
Mám tušenie ale neviem si spomenúť ako sa volal, lebo som videl veľa filmov:
Je to tento film?:
-rok natočenia 1960-1980
-rok deja 1940-1970 (v období vojny alebo tesne po vojne)
-ta blondínka mala krátke blond vlasy
-ten chlapík bol vojak/námorník a bolo tam veľa námorníkov a vojakov
-na ostrove bola pekná príroda a veľa domorodcov
bigballer5
Novice
Novice

Príspevok od používateľa bigballer5 »

no maam 21 ... ee nie nie nebol namornik nemalo to nic spolocnee s namornictvom ... ta blondinka bola peknaa mala dlhee vlasy rok podla mna moze byt 1980 - 2000.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Sice nie blondina, ale pois by mohol sedieť na Stredomorie: http://www.csfd.cz/film/71498-stredozem ... ie/?type=1, alebo Mandolina kapitana Correliho (aj keď to nie je komedia): http://www.csfd.cz/film/6320-mandolina- ... corelliho/

Ono z toho popisu je ťažko niečo vyčitať. Takych filmov je kvantum. Keby si aspoň približil čo za ostrov to bol. Nejaky exoticky, stredomorsky, či niečo z Ameriky? To by sa vyber dosť zužil.
major88
Novice
Novice

Názov filmu

Príspevok od používateľa major88 »

Po neúspešnom hľadaní som sa rozhodol že napíšem sem. Hľadám jeden film, názov nepoznám. Film je o tom že hlavná postava dostane od anonyma mobil ktorý mu posiela sms-ky čo má spraviť. Odohráva sa to aj v Prahe. Ten film ma strašne bavil a chcel by som si ho pozrieť znovu ale zabudol som ako sa volá. Ďakujem za pomoc
Ryan Giggs
VIP
VIP

major88
Novice
Novice

nie je to ono
ten mobil použil aj v kasíne a vyhral jackpot.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Tak si to skus najsť tu: http://www.myczechrepublic.com/czech_cu ... tions.html. To je zoznam filmov natačanych v Prahe.
major88
Novice
Novice

v zozname nie je, ale nakoniec som ho našiel v inom zozname. Film sa volá Sprisahanie (Echelon conspiracy), ale aj tak ďakujem za pomoc.
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

Hľadám názov jednej komédie s futbalovou tematikou. Bola to asi brazílska komédia.
Témou filmu je romantický vzťah vodcu fanklubu jedného mužstva s dcérou zarytého fanúšika znepriateleného konkurenčného mužstva.
Obaja sa snažia neprezradiť svoju skutočnú klubovú príslušnosť pred partnerovými rodinami a známymi

Neviem aký starý je ten film , ale asi pred dvomi-tromi rokmi to išlo stále dookola na filmových kanáloch FILMBOX , HBO alebo CINEMAX
MFa
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa MFa »

Zdravim,

hladam nazov starsieho (cesko)slovenskeho filmu. Viem len o jednej kratkej scenke kde nejaky starsi pan hladal jezka, pri hladani sa dostal az na frekventovanu cestu, kde ho zrazilo auto. Pan bol obleceny ako stary zavodnik a tusim mal pred garazou aj vytiahnute stare zavodne auto (nieco velmi zhruba na tento sposob). Dakujem vopred.
MARTINHARD
Expert
Expert

Príspevok od používateľa MARTINHARD »

ramaya napísal:Hľadám názov jednej komédie s futbalovou tematikou. Bola to asi brazílska komédia.
Témou filmu je romantický vzťah vodcu fanklubu jedného mužstva s dcérou zarytého fanúšika znepriateleného konkurenčného mužstva.
Obaja sa snažia neprezradiť svoju skutočnú klubovú príslušnosť pred partnerovými rodinami a známymi

Neviem aký starý je ten film , ale asi pred dvomi-tromi rokmi to išlo stále dookola na filmových kanáloch FILMBOX , HBO alebo CINEMAX
Mohlo by to byt toto:
http://www.csfd.cz/film/257415-romeo-a-julie-se-berou/
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

MARTINHARD - vďaka to je ono :smt023
K :plus:
tinecek
Novice
Novice

Príspevok od používateľa tinecek »

ahojte hladam film podla obsahu,hrajumtam dvaja manzelia tmavej pleti,su stastne ale manzel sa zalubi do inej zeny a vyhodi svoju manzelku z domu,potom vsak ochorie ostane na voziku milenka ho opusti a manzelka sa o neho bude starat a casom sa vylieci zacne chodit,potom si uvedomi aky bol hlupy a bude chciet svoju manzelku nadovsetko ale ta po jeho krutosti za zalubi do ineho muza o zostane s nim,ak by niekto vedel nazov filmu prosim napiste dakujem:)
quartz
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa quartz »

Zdravim, hladam film v ktorom sa matka s jej dcerou prestahovali do domu, kde bol taky ako keby velky domaci trezor, ktory tam nechal povodny majitel. Ich dom neskor prepadli nejaky zlodeji a oni sa tam zavreli. Dcera bola astmaticka, tak jej matka tam hladala inhalator. Na viac si nespominam. Ak si niekto spomenie na nazov, budem velmi rad. Dakujem
pippo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pippo »

quartz - Panic Room
tinecek
Novice
Novice

ahojte hladam film podla obsahu,hraju tam dvaja manzelia tmavej pleti,su stastne ale manzel sa zalubi do inej zeny a vyhodi svoju manzelku z domu,potom vsak ochorie ostane na voziku milenka ho opusti a manzelka sa o neho bude starat a casom sa vylieci zacne chodit,potom si uvedomi aky bol hlupy a bude chciet svoju manzelku nadovsetko ale ta po jeho krutosti za zalubi do ineho muza o zostane s nim,ak by niekto vedel nazov filmu prosim napiste dakujem:)
sobrancan16
Star
Star

Príspevok od používateľa sobrancan16 »

tinecek : pravdepodobne to bude toto http://www.csfd.cz/film/182366-denik-si ... -2/?type=1
tinecek
Novice
Novice

to je ono si frajer,diky moc za nazov vazim si to:)
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

jedna sa o horor, ktory by mal dojst teraz v jeseni do kin/aspon tu v Nemecku/. Videla som uputavku v jednom casopise, bol tam cez celu stranu medved s vycerenymi zubami a odporucania od roznych znamych osobnosti, ktori ten film videli. Vraj je to jeden z najbrutalnejsich hororov za poslednu dobu a jednoznacne sa oplati to vidiet. Ale za ten svet si neviem spomenut na nazov.
Ma niekto tusenie?
Napísať odpoveď