teoria ALFA-S
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: teoria ALFA-S
hovno si mal, nie ženu. Stačí sledovať tvoje posledné príspevky v LVP. Pomaly v každom piatom nejako podotkneš že máš frajerku. Úplne si šťastný že si konečne nejakú zbalil a pociťuješ silnú potrebu to každému povedať. To je typické pre tých, čo nemali nikdy vážnejší vzťah a konečne si niekoho našli. Určite počítaš každý mesiac, a vytešuješ sa ako dlho ste už spolu, že?
-
qwerty-xyz
mal som styri frajerky ktore by sa dali vziat ze vtahy, prva 7 mesiacov, druha 3 mesiace, tretia 3 mesiace, stvrta Nieco cez rok, ..... takze to hovno si strc niekam audio, problem teba a ostatnych sa snazim uz dlhsi cas vysvetlit frajerke, ona totiz nechape ze su ludia ako ty a spol . . . proste neveriaci tomas, zadebneny za PC honiaci si péro a picujuc do kazdeho kto bol schopny si frajerku nabalit . . . typickymi zastupcami su strojari, FRI ckari, a obdobne individua, ktorym ked sa ukazalo ze dievcata JESTVUJU tak len ohrnali nosy a ich prejavom bola zavist, zlost a ziarlenie, .... sami ale neboli nikdy nicoho schopni . . .
neratam trojmesacnu frajerku s ktorou k nicomu nedoslo, ani tu pred nou, rovnako neratam dievky na jednu noc, popripade chvilkove znamosti, ....
neratam trojmesacnu frajerku s ktorou k nicomu nedoslo, ani tu pred nou, rovnako neratam dievky na jednu noc, popripade chvilkove znamosti, ....
Zrazu aký Cassanova. Keď sme ti nejaký rok dozadu písali, že si ešte k žiadnej neprivoňal, tak si sa vôbec nebránil a zrazu si ich mal toľko a ešte aj chvíľkové známnosti a na jednu noc. Si riadny píchač, čo ti poviem.
"Mal som štyri frajerky, ktoré by sa dali vziať že vzťahy..." Vedeli o tom aj tie baby?
A zase si mal potrebu spomenúť, že máš frajerku
"Mal som štyri frajerky, ktoré by sa dali vziať že vzťahy..." Vedeli o tom aj tie baby?
A zase si mal potrebu spomenúť, že máš frajerku
-
qwerty-xyz
trosku si asi prestrelil s casom, vsak? pretoze s totalnym zaciatkom roka 2011 som uz vztahy mal, ...
takze ked ma tak poizore sledujes tak si sleduj aj datumy a kalendar
A vieš aj dátum, kedy si prišiel o poctivosť? By sa spravilo logo k tak významnému dátumu.
Ťa len podpichujem. Ber zo srandy
Ťa len podpichujem. Ber zo srandy
-
qwerty-xyz
v pohode, nemam rad ked sa do toho navaza audio, .... ja sa proste nechvalim, len som vystupil z clenstva vecnych honicov, tak som rad, ... nechapem ale preco si niektori tento status tak zufalo brania, ... 
Ta nejaky FRIckar znasilnil ked ich tak urputne hanobis?
-
axxis
Addict
ani sa nedivim, ze nechape. ocakavat, ze inteligencia niekoho kto je ochotny ist zrovna s Tebou do partnerskeho vztahu presahuje 50 bodov IQ je nonsens.qwerty-xyz napísal:problem teba a ostatnych sa snazim uz dlhsi cas vysvetlit frajerke, ona totiz nechape ze su ludia ako ty a spol . . .
ale paci sa mi ako su vzdy vsetci proti Tebe, lebo Ti zavidia Tvoju uzasnost. pripomenulo mi to ten pribeh co si mi rozpraval ako si tr*kal nejaku zensku, ktoru chcel Tvoj spoluziak a tak voci Tebe citil zast. Potom jeho vplyvny tatko zatahal za motuziky a dohodil mu mocnu poziciu na poli doktoranda na bezpecnostnej fakulte ZA univerzity (na ktoru sam o sebe samozrejme nemal) zatial co Ty si prepadol. Ona sa stala tiez doktorandkou ale ako ohrdnuta milenka sa Ti chcela pomstit tak ako sa Ti chcel pomstit on za to, ze si ju tr*kal a on ju nemohol mat. a obaja tito ludia Ti potom uplne nespravodlivo nicli Tvoj finalny cas na univerzit a v podstate za vsetko co si na nej nezvladol mozu oni.... A teraz ti ludia na internetoch...svet Ti proste raz neda pokoj...tazky je udel vynimocnych
Dohladam prispevok, v ktorom si popisoval ako Ta niekto hodil medzi skrine a chcel Ti ho vyfajcit zatial co Ty si si to natacal?qwerty-xyz napísal:nie, ... dovody som tu ale pisal mi-chau uz viackrat.
kedze sa tato tema zaobera alfa samcom, tak by som sa chcel opytat ci sem mozem vlozit odkaz na stranky kde jeden z najznamejsich uzivatelov TOHTO fora prezentuje svoje telesne vnady, uplnbe odhalane a tym dokazuje aky je to alfa samec 
-
Hotwire
Addict
ze vahas
a kto to je?
je to ten najvacsi ALFA SAMEC tohto fora, sam velky, 2metrovy, odvazny qwerty-xyz ktory sa neboji ani deda na kupalisku (http://www.hojko.com/uchyl-dedko-t173394.html )
nech sa paci teda: http://www.amateri.sk/g630787-ja
nech sa paci teda: http://www.amateri.sk/g630787-ja
-
Hotwire
Addict
eh no neviem ci to je on, na jednej fotke vidno trocha spodok hlavy a nepripada mi ze je to on, nech sa vyjadri sam ci to je on alebo nie....inak taka otazocka, ty si bezne prezeravas nahych chlapov na strankach? 
-
Hotwire
Addict
hej ja sa s nim poznam osobne...ale podla tela to pravdaze urcit neviem lebo naheho som ho nevidel
podla mna si z neho robi niekto prdel a dal to tam pod jeho nickom ale mozne je vselico 
no vidis, raz to muselo prist
(to ze si ho naheho nevidel...)
-
Hotwire
Addict
prajem si aby to nebolo prislo
holych chlapov okukavat fakt nemusim 
no ved pockame si na vyjadrenie