Chcem kúpiť auto
Re: Chcem kúpiť auto
tak na kseft kupis-predas, ale toto boli na 90% o*eby na neby, uz je to aj zmazane
potreboval by som poradit auto do cca 10 tis €. Hlavne kriterium je, ze to musi byt benzin (predosle 2 diesle - zla skusenost) rocny najazd je cca 35tis km.. co by ste s v danom limite kupili ?? dobry benzin do 10tis € ? rad si precitam kazdy Vas navrh
Myslíš jazdenku, že?
-
Scorpion90
King
Honda Civic 1.8 I-Vtec, výbava SPORT alebo EXECUTIVE, ešte sa ti niečo aj zvýši..
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
deMarkqo: mas zlu skusenost s dvoma naftakmi, tak hned chces benzin na 35k rocne? no typicky slovak 
Ked za 2 auta zaplatil kvoli spolahlivosti dieslu ako za 3, tak sa vobec necudujem.
Ja len dodám, že keďže jazdíš veľa, (predpokladám najmä pracovne) určite by to malo byť niečo pohodlné, žiadny športový kostitras, ale zároveň solídny objem, 1.8 tu vidím ako minimum.
Nj je to tak ak mal nahodov cosi co zralo 2000€ rocne na servis tak sa ani necudujem
Ja to rozpocitam tak ze ak by som chcel podobnu muziku potreboval by som Mondeo 3.0 V6 (Mam 2.2 TDCi).
Naklady na naftu rocne (35tkm) =~ 3000€
Ekvivalent, Naklady na benzin (3.0 V6) rocne (35tkm) =~ 5600€
Usetrene: 2600€ (rocne), tudiz, aj servis 2000€ rocne sa mi stale vyplati, nehovoriac o tom, ze tento rok sa nepokazilo nic takze za tento rok 2600 save pre mna.
Kazdopadne vyber ci benzin ci nafta uz je aj otazka "chute" ja osobne tiez viac preferujem benzin len vzhladom na to ze som zacal robit dlhe cesty som zvolil diesel, alternativne vsak vyuzivam benzinak (s vacsou radostou).
Ak je ochotny zaplatit zvysene naklady na PHM tak potom je to obet ktoru je ochotny podstupit a je to jeho volba tak snad ten benzin nebude taka katastrofa, aj ked vela najazdi...
Ja to rozpocitam tak ze ak by som chcel podobnu muziku potreboval by som Mondeo 3.0 V6 (Mam 2.2 TDCi).
Naklady na naftu rocne (35tkm) =~ 3000€
Ekvivalent, Naklady na benzin (3.0 V6) rocne (35tkm) =~ 5600€
Usetrene: 2600€ (rocne), tudiz, aj servis 2000€ rocne sa mi stale vyplati, nehovoriac o tom, ze tento rok sa nepokazilo nic takze za tento rok 2600 save pre mna.
Kazdopadne vyber ci benzin ci nafta uz je aj otazka "chute" ja osobne tiez viac preferujem benzin len vzhladom na to ze som zacal robit dlhe cesty som zvolil diesel, alternativne vsak vyuzivam benzinak (s vacsou radostou).
Ak je ochotny zaplatit zvysene naklady na PHM tak potom je to obet ktoru je ochotny podstupit a je to jeho volba tak snad ten benzin nebude taka katastrofa, aj ked vela najazdi...
A co takto LPG? Pri takom najazde by sa to urcite vratilo a spolahlivostou je to zrejme lepsie ako nafta.
Nikto nič ?Maro. napísal:Zdravím,
neviete o niekom prípade nepredávate felíciu 1.3 LPG? LPG je podmienkou, max do 1000€. Najlepšie combi, no nieje to podmienka.
-
tacosi
Moderátor
Ou,,keby som to videl skor,,,pred tyzdnom rodicia predali 1.3 lpg za 300€.Maro. napísal:
Nikto nič ?
Pred necelym rokom davali novy splynovac Lovato. Trebalo do nej ale investovat napriklad do tlmicov a capov a tiez novy zadny naraznik.
Vzali moje predchadzajuce auto,tak preto ju predali.
Máte veľa peňazí? Lebo vyhodiť 1000€ von oknom je luxus aj pre vyššiu strednú triedu.tacosi napísal:
Ou,,keby som to videl skor,,,pred tyzdnom rodicia predali 1.3 lpg za 300€.
Pred necelym rokom davali novy splynovac Lovato. Trebalo do nej ale investovat napriklad do tlmicov a capov a tiez novy zadny naraznik. Vzali moje predchadzajuce auto,tak preto ju predali.
-
tacosi
Moderátor
LPG tam bolo uz cca 8-9 rokov.
Splynovac som nemyslel komplet,ale to co davkuje plyn,,, je to na obrazku to okruhle,,tusim sa to vola reduktor ? je v tom membrana.
Stalo to skoro 200€
Splynovac som nemyslel komplet,ale to co davkuje plyn,,, je to na obrazku to okruhle,,tusim sa to vola reduktor ? je v tom membrana.
Stalo to skoro 200€
Čaute, sesternica si chce kúpiť auto do 3000€. Mal by to byť benziňák a niečo menšie. Ona už hľadala nejaké autá a zatiaľ našla Hyundai Getz, Ford Fiesta, Fiat Punto, Citroen C3. Išlo by o jej prvé auto, je čerstvou vodičkou. Mne sa najviac pozdáva tá Fiesta.
Fiesta..za zváženie stojí Punto 1.2, C3 určite nie.
Fiesta býva často v sociálnej výbave, kým Punto má výbavu často aspoň základnú a navyše Fiat má zázračné tlačítko CITY, ktoré si všetky ženy hneď zamilujú, hovorím z vlastnej skúsenosti
Pokiaľ viem málo iných značiek má niečo podobné..
Fiesta býva často v sociálnej výbave, kým Punto má výbavu často aspoň základnú a navyše Fiat má zázračné tlačítko CITY, ktoré si všetky ženy hneď zamilujú, hovorím z vlastnej skúsenosti
Vravela, že Punto by kúpila len v krajnej situácii, keďže sa jej nepáči. Ešte našla Opel Corsu. Chce hlavne 5-dverové s klímou.
Corsu skôr nie, Punto ak teda sa nekazi tak ten city rezim posilnovaca je fakt pohodlne hlavne pri parkovani.
-
Arkaz
Addict
Tiez som manzelke kupil punto sice 1,9 jtd (nam viac dizel vyhovuje) a je velmi spokojna pre zenu velmi dobre auticko. Spotreba super a ked som sa v tom bol previezt je to aj velmi zive na takeho spunta. Dokonca moj kusok ma aj webasto
A ten CITY rezim je velmi dobra vec hlavne pri parkovani =) No ak by som dnes kupoval uz by som bral benzin + plyn =)
-
p4ra
Redeemer
Keby ide do Fiesticky, tak nieco taketo sa da:
http://ford-fiesta.autobazar.eu/14-tdci ... 35463.html
http://ford-fiesta.autobazar.eu/14-tdci ... 35463.html