Podvod, prosim pomoc
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Podvod, prosim pomoc
Okrem toho pri kupe kazdej SIM karty treba predlozit obciansky, aj pri Prima a Easy karte.
-
TommyHot
Addict
Predavaju sa aj neregistrovane SIMky, resp registrovane na cudzich ludi, takze na toto by som sa velmi nespoliehal.
-
hojko
Site Admin
Kde sa predavaju neregistrovany SIM karty??? SIM karta registrovana na cudzich ludi = "pri kupe kazdej SIM karty treba predlozit obciansky" 
-
Grim
Darca
...niektoré SIM sú ešte z doby príchodu O2, kedy rozdávali SIM zdarma kade tade bez registrácie...navyše, žiadny bezdomovec neodmietne dvacku za kúpenie SIM karty...
Ano, avsak ak sa nemylim, tak aj tie O2 karty boli neaktivne a na ich aktivaciu bolo treba OP a navstevu predajne / kuriera.
-
hojko
Site Admin
A neboli to nahodou SIM karty, ktore bolo treba aktivovat na pobocke O2 po predlozeni obcianskeho???
Ano, avsak ak sa nemylim, tak aj tie O2 karty boli neaktivne a na ich aktivaciu bolo treba OP a navstevu predajne / kuriera.
-
TommyHot
Addict
Neregistrovane simky nie su katalogovy predaj samozrejme, ale cez roznych pofidernych ludi ich kupis. Nepytaj sa ma akym sposobom sa k nim dostanu, netusim. A SIM registrovane na inych ludi funguju tak, ze robos pracujuci u operatora, ktory je zaroven aj tvoj kamarat, pouzije udaje uz existujuceho nahodneho klienta. Ak dotycny robos tvoj kamarat nie je, tak take SIMky zozenies takym istym sposobom ako tie neregistrovane. Roky rokuce som mal SIMku napisanu na nejakeho Petra (priezvisko si uz nepamatam)... Najvtipnejsie na tom bolo, ze ked som prechadzal na iny program v ramci tmobilu, tak mi SIMku prepisali na moje meno bez toho aby zistovali preco sa nevolam Peter.hojko napísal:Kde sa predavaju neregistrovany SIM karty??? SIM karta registrovana na cudzich ludi = "pri kupe kazdej SIM karty treba predlozit obciansky"
Btw neviem preco sa tak prekvapene pytas, taketo ksefty sa robia so vsetkym od SIM kariet az po SPZky (aj ked sa tvaria, ze to nahodne generuje system)... Len treba poznat ludi.
-
hojko
Site Admin
TommyHot: Neregistrovany SIM neexistuju, kazda SIM karta sa musi aktivovat vypisanim udajov do systemu, teda od mena, priezviska az po obciansky preukaz. To, ci su tie udaje pouzite ineho cloveka, to je uz o inom, clovek pracujuci na pobocke u jedneho z operatorov to moze spravit. Pri prepise sa uz nevyzaduje pritomnost osoby na ktoru bola SIM karta pisana, to neplati hadam uz aj zo 5-8 rokov.
Pri SPZ uz ziadny kseft nespravis a to nie je o ludoch ci kontaktoch, uz to skutocne prideluje system nahodne. A to mam potvrdene od kamarata, ktory tie SPZ na ODI vydava.
Pri SPZ uz ziadny kseft nespravis a to nie je o ludoch ci kontaktoch, uz to skutocne prideluje system nahodne. A to mam potvrdene od kamarata, ktory tie SPZ na ODI vydava.
sim mozes mat neregistrovanu iba ak si ju kupoval 5-6 rokov dozadu. vtedy karty rozdavali zadarmo a na aktivaciu ti stacilo vytocit infolinku, obciansky ani nic ti nebolo treba. preto aj ked ides prestupit k inemu operatorovi z kreditovej karty, tak ti povedia aby si si ju isiel najprv registrovat
teraz uz samozrejme musis registrovat kazdu kartu na meno
-
MirecPB
Medium Star
tak tak, O2 to malo bez OP
4 roky som pouzival profil O2 prvy, nasledne O2 fer na tom cisle a v systeme mali len cislo a nic viac.
-
patrik.sulyok
Zablokovaný
Obe čísla preverili na Polícii a boli neregistrované :I
jj nic nemozne dostat sa k "drevenej" sim karte, len treba vediet kde a samozrejme s adekvatnym vsimnym...
Co sa tyka SPZ tiez pocuvam s kazdej strany ako je to nahodne generovane a nemozne ovplyvnit kamarat si dal prihlasit auto zase cez lidi co znaj lidi a za kilecko aj s 001 SPZ tak ak nahoda traf ma blesk ale tomu neverim
Co sa tyka SPZ tiez pocuvam s kazdej strany ako je to nahodne generovane a nemozne ovplyvnit kamarat si dal prihlasit auto zase cez lidi co znaj lidi a za kilecko aj s 001 SPZ tak ak nahoda traf ma blesk ale tomu neverim
-
patrik.sulyok
Zablokovaný
Po dlhšom čase pripájam novinku. Prišlo mi dnes poštou oznámenie, že (citujem) " ...spisový materiál č. blá bláá vo veci Vášho trestného oznámenia bol z dôvodu vecnej a miestnej príslušnosti odstúpený na OOPZ v Trnave k ďalšej realizácii."
-
Runes
Addict
svojho casu mali v dakej banke akciu ze davali k uctu easy karty, jednu taku som mal stylom dostal som od kamaratky teda dostla som 3 a dve som daroval. Ona len vosla do skladu vybrala tri kazety a dala mi ich. Ja som to strcil do telefonu a aktivoval som. Fungoval som s nou asi rok potom som to zahodil nakolko sa mi nehccelo vlacit 2 telefony. A to mi vysvetlite na koho boli tie karty pisane 
sak hovorime, ze kedysi nebol potrebny obciansky pri aktivacii
par rokov dozadu sa to zmenilo
daj aspon telefonne cisla sem
-
patrik.sulyok
Zablokovaný
Keď to pomôže
0944 428 975
0944 428 975
-
Runes
Addict
daj to aspon do spoileru neviem ci toto neni zrovna trestne
-
TommyHot
Addict
Ked to skryjes do spoileru, tak to nebude trestne?
Navyse si nemyslim, ze je to trestne, pretoze sa to nespaja s nikoho menom a teda je to len nic nehovoriace cislo.
Navyse si nemyslim, ze je to trestne, pretoze sa to nespaja s nikoho menom a teda je to len nic nehovoriace cislo.